dilluns, 14 de març del 2016

NO HO ENTENC

Sabeu què és això? Això és la font que durant vora 100 anys va estar al pati de l'edifici Cervantes (EPA), i que l'any passat, en la setmana de festes, algú va rebentar.  Cent anys que es van acabar en un moment de les nostres festes patronals.

Lamentablement, fets com este ocorren quasi totes les setmanes, especialment durant els caps de setmana, encara que segurament la majoria ho desconeixeu.  Afortunadament, sóc conscient que els que ho fan són una minoria, uns poquets, però reincidents.

Hi ha coses que no puc entendre.  Ara mateixa acabe de vindre de la pista multiesportiva que estem construint i ja hi havia excrements de gossos dins del camp, al costat de la porteria.  Insistisc, és una immensa minoria, però és trist que no es respecte ni unes instal·lacions que són per al foment de l'esport, especialment per als més menuts.  De fet, al costat mateix, també havien trencat les tres taules de pic-nic que hi ha.

En definitiva, crec que tots hem de ser responsables dels béns públics, de respectar-los i de cuidar-los perquè són això, de tots.  I entre tots hem de fer que es mantinguen en bon estat, i denunciar aquells que no segueixen el bon ús dels béns públics.

1 comentari:

Javier Mendez-Vigo ha dit...

Algo está ocurriendo en Betxí, cuando un mismo fin de Semana ocurre lo que relata Alfred, y al mismo tiempo asaltan el IESbetxí detrozando enseres y asaltado entros despachos el del Sr. Director y el de la Jefa de Estudios.....
La verdad no creo que sean casos aislados y desde la perspectiva de la enseñanza creo que desde casa, de las instituciones y desde la sociedad misma en algo estamos fallando.
Con afecto
Javier Méndez-Vigo