dimarts, 27 de setembre del 2016

UNES GRANS FESTES

El diumenge van acabar les nostres Festes Patronals 2016.  I crec sincerament que han sigut unes grans festes.  Per diversos motius.

En primer lloc, per la gran participació de la gent que a omplit els recintes de diversos actes: la Plaça amb els bous, el frontó amb les Paelles i la carn de bou, l'avinguda 1r de maig amb el musical.  I tot, a pesar que alguns dies hi ha hagut menys gent que normalment, com per exemple la nit de les disfresses.

En segon lloc, perquè afortunadament no hi ha hagut cap incident d'importància.  Ni cap ferit greu en els bous, ni cap rinya considerable als actes musicals i/o taurins.  Crec que això és mostra que el nostre poble cada vegada va més a la festa i a passar-ho bé.  I a més, el temps ens ha acompanyat.

En tercer lloc, per la qualitat de tots els actes.  Tot i que cada u té un gust (ens pot agradar més o menys una determinada orquestra, una determinada vaca) i que algun acte no ha sigut el més adequat (per exemple el rock and joc de l'últim dia) en general tots els esdeveniments han tingut un gran nivell qualitatiu.

Per últim, perquè la gent que hi ha treballant al darrere, des de Ximo Gumbau fins al regidor de festes, han arrimat el muscle, com sempre, per tal que tot anara bé.

Per tot això, estic molt content d'estes FESTES PATRONALS 2016.  Perquè hem tingut unes grans festes, dignes del gran poble que som.