dilluns, 19 de desembre de 2016

PAS PEATONALEl divendres es va fer efectiva la compra d'una parcel·la situada al Carrer Virgilio Oñate (darrere de l'auditori), al costat mateix dels horts urbans.  Es tracta d'un terreny de vora 500m2 que permetrà, en uns mesos, comunicar el casc urbà amb el polígon, de forma que els vianants i les biciletes podran utilitzar-lo per evitar el perillós pas pel pont.

Com podeu veure en el plànol, el que anem a fer pròximament és crear un recorregut circular des del poble fins al Molí-llop, de manera que puga ser usat per a fer esport i també per accedir als llocs de treball de les empreses instal·lades a la zona.

El cost de la compra ascendix a 28.700€, molt per davall dels pressupostos que tenim damunt la taula per a la construcció d'una passarel·la sobre el riu, que superen àmpliament els 200.000€.  Això no vol dir, tanmateix, que es descarte la seua construcció en el futur, però de moment es dóna solució a una important necessitat, de forma ràpida i molt més econòmica.

En les pròximes setmanes, s'adaptarà el pas convenientment, s'instal·larà una tanca metàl·lica i mobiliari urbà i també es plantaran arbres per poder tindre ombra durant els mesos d'estiu.