dimarts, 30 de maig del 2017

PRESSUPOST INFANTIL I JUVENIL

La setmana passada vam celebrar el II Ple Infantil Municipal amb el qual, a través de la col·laboració dels mestres i de la participació de tots els xiquets i xiquetes de l'escola, van decidir quins mòduls es compraran enguany dins d'esta iniciativa.

Amb un pressupost de 9.000€, els dos jocs escollits ja estan demanats i, per tant, seran una realitat en poques setmanes.

De forma paral·lela, hui mateix hem fet efectiva la decisió més important dins del I Pressupost Juvenil Municipal que, d'igual manera que l'anterior, s'ha tirat endavant amb la participació de tots els alumnes de l'institut.  Enguany, l'ampliació del skate park ha sigut el projecte més votat i, per tant, també es farà efectiu en poques setmanes.  A l'skate, s'hi sumaran altres dos propostes, fins arribar als 9.000€.

El més important de totes dos iniciatives, més enllà del que es puga decidir, és la massiva participació de tots els joves, d'absolutament tots, en el que serà el nostre municipi a curt termini.  Per això, des del nostre equip de govern, estem molt pagats que hagen tingut tan bona acollida i, alhora, que siguem novament un referent de bones pràctiques al nostre voltant.  Gràcies a tots per la participació.