dimarts, 10 de juliol del 2018

+ OCUPACIÓ, - ATUR

Esta setmana s'han incorporat 10 joves treballadors i treballadores a la plantilla municipal, gràcies a una subvenció EMPUJU que hem tret de la Generalitat Valenciana per fomentar l'ocupació entre el jovent.  Estes persones desenvoluparan, durant tot l'any, diverses tasques de millora de la neteja dels carrers, places i edificis municipals, entre d'altres activitats.

Així mateix, a partir del pròxim dilluns s'incorporaran 5 joves més, dins del programa EMCUJU, també fomentat per la Generalitat, que passaran a treballar en diverses àrees de gestió i administració del consistori.

Igualment, durant el mes d'agost i de setembre, tindrem 19 treballadors agraris de la subvenció de l'INEM, que intervindran en el manteniment dels barrancs i zones verdes.

Com veem, enguany són desenes les persones que treballaran en l'ajuntament, incorporades a través de diversos programes fomentats des del SEPE i el SERVEF.  El que fan és, en definitiva, millorar el nostre municipi i fomentar l'ocupació.

Segons la gràfica oficial, en estos moments la taxa d'atur de Betxí és la més baixa dels últims 8 anys, en part gràcies a tots estos programes d'ocupació que hem aconseguit tindre a l'Ajuntament.  I eixe és un dels nostres cavalls de batalla diaris en la nostra gestió.