dimecres, 1 de juliol del 2009

COMPTES 2008: DE MAL EN PITJOR




Dimarts passat, en l'últim ple, es va portar a debat el compte de liquidació del 2008, on lamentablement es va posar de manifest una vegada més la nefasta gestió econòmica que està realitzant el Partit Popular de Betxí.

Estes són les xifres, objectives, que deixa el balanç econòmic del 2008:
1. Reconeixement extrajudicial de crèdit (que afectaran el pressupost d'enguany): 584.000 euros
2. Liquidació del pressupost (allò gastat - allò ingressat): -416.000 euros
3. Romanent de tresoreria: -686.000 euros

Si comparem les xifres amb anys anteriors, com es veu al quadre inicial, l'evolució negativa és cada vegada més clara, de mal en pitjor.

Els arguments del PP, a banda d'atacar i atacar sense entonar una paraula d'autocrítica o d'autorreflexió, van ser que la crisi els ha afectat d'una manera clara.

Això és cert. En part. Està clar que la crisi ens ha afectat com a molts altres llocs, però en 2007 i en 2008 (quansegons ells ja estava la crisi), van seguir tirant de borletí a base de bé sense tindre cap remordiment, fins a portar-nos a la situació i al balanç actual (no cal mencionar actuacions concretes, tots les sabem).

En definitiva, este és el resultat d'una mala gestió econòmica, d'un "estirar més el braç que la mànega" generalitzat en la seua política, d'una falta d'austeritat i de previsió en temps de bonança que ja des del BLOC li hem apuntat constantment.

Amb això, i com que algú m'acusarà (sense raó) que només fem que criticar però no proposem, ací van algunes propostes que li hem fet reiteradament a l'equip de govern i que MAI, MAI, HAN ESCOLTAT:

1. Recaptar els diners que tenim pendents,
com per exemple els 250.000€ que des de l'any 2005 es deuen a l'ajuntament del PAI Nou Betxí
2. Estalviar en el gasto, sobretot en els innecessaris (com en el PAI Molí d'en LLop que no ens corresponia pagar) o en els exagerats i excessius (estic parlant, per exemple, de festes)
3. No rebutjar cap subvenció, com els més de 200.000€ perduts recentment i impulsar projectes de formació i d'innovació per facilitar el treball (per exemple en el Concorci de la Plana Baixa, al qual, de moment, no pertanyem)
4. Tindre els comptes clars i pagar als proveïdors a temps, perquè així evitarem reconeixements extrajudicials de crèdit, els proveïdors tindran liquidesa i els pressupostos s'ajustaran més a la realitat

Mentrestant, podem seguir llegint que una de les 115 propostes del PP en el seu programa electoral era "MEJORAREMOS LAS CUENTAS DEL AYUNTAMIENTO".

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, he tengut el plaer de poder comprovar per mi mateixa les fulles que va fer una auditoría amb els deutes i he de dir que sí, hi han deutes, però que no son ni comparables amb el que va deixar el psoe, que els del psoe eren de 2 millons i pico i els del PP encara no han alcançat els 3 contant els que ja portavem del PSOE.
Amb això no justifique res, sols he de dir que sí, hi ha deute, però que és imposible deixar eixe deute a 0 i no fer coses per el poble, i que si s'han fet era perquè feien falta.

I per últim dir que digues tot sobre les subvencions perdudes, eixes subvencions no te les donaven perque sí, te les donaven si tu posaves quasi la mitad del que et donen, i si no hi han diners com vols que demanen eixes subvencions???

I que és Alfred, que si tu hagueres entrat d'alcalde no hagueres aumentat eixe deute? o és que primer el hagueres deixat a 0 i despres hagueres començat a fer coses noves per el poble? saps que no, i se que la majoría d'eixe deute és de festes, però tu mateixa eres el que dius que milloraríes les festes i és una cosa que molta gent jove faría, però millorar vol dir aportar més diners i si no hi han no es poden traure de baix les pedres.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anónim anterior peró ademés mirant les propostes que el bloc anat fent es veu que si gobernara el deuter sería segur més elevat, me explique:
1) pagar les factures als proveedors antes, aumentaría més el deute.
2) pagar els impostos en dues o més vegades aumentaría el deute.
3) fer la piscina coberta DUPLICARÍA el deute i l'ampliaría cada any.
4) fer el camp de futbol en un altre lloc aumentería el deute perque se hauría de comprar el terreny.
5) utilitzar la subvenció que s'ha perdut aumentaría el deute perque la resta la tenía que pagar el ajuntament.
Per lo tant pense que també desde el bloc s'hauría de fer autocritica i pensar perque ninguna proposta es du a terme tal vegada per que es inviable.

Remolar ha dit...

Estimats anònims:

només dir-vos que tot el que dieu són suposicions, però el fet és que el deute de l'ajuntament de Betxí és de més de 3 milions d'euros i que s'han perdut subvencions molt importants a hores d'ara i que si no s'haguera despilfarrat durant anys no s'haurien perdut.

Qui guarda quan té, menja quan vol.

Lamentablement, nosaltres no hem guardat.

Ah, i per cert, queda molt bonic posar al programa electoral: "MEJORAREMOS LAS CUENTAS DEL AYUNTAMIENTO".

Ja es veu, ja.

Anònim ha dit...

Alfred pense que no son suposicións que el deute del ajuntament era de més de 2 millions de euros, i tampoc lo del altre anónim que totes les propostes del bloc hauríen endeutat més l'ajuntament son realitats, yo no veig que es desplifarre com tu dius (perque s'han fet moltes coses bones per al poble).Mal si fas i te endutes i mal si no fas rés. Salutacions.

Anònim ha dit...

I quants diners va costar l'auditoria eixa? Per què no la van fer els tècnics de l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Si els números que diu Alfred són de veritat, sí que ha augmentat el deute de valent. I cada any de pitjor en pitjor. I jo que em pensava que els del PP sabien de números i resulta que només saben de números rojos. ës escandalós que en tant poc de temps s'haja endeutat tant el poble.
Vols dir que es deu tant? Segur?, sí que estem apanyats.

Paco Piquer ha dit...

Primer anònim, me sorprén això que dius que has tingut EL PLAER de llegir l'auditoria? Tinc molta curiositat què t'ha donat tant de plaer, la veritat? El fet de la lectura en sí mateix o el que es diu en el document?

Per un altre costat, com has pogut llegir el document de l'auditoria? Ho dic perquè pareix que eixe paper (o papers) està guardat baix set claus, ja que accedir a ell és molt difícil, quan no impossible. Ho has sol·licitat per escrit? O és que tens algunn càrrec que t'ho permet fer? A mi també m'agradaria llegir-lo, i voldria saber com ho has fet, encara que no put garantitzar-te que arribe a l'èxtasi com pareix que ha sigut el teu cas.

Anònim ha dit...

Notícia del Levante:

"Líderes en "crímenes de odio"

El informe "Raxen" coloca a la Comunitat al frente de la actividad neonazi y fascista de España".

Que vaja jugant l'equip de govern del PP de Betxí, que amb actituds com la seua respecte a Franco segur que ajuda gens a acabar amb la plaga de l'odi, el feixisme i la intolerància.

Paco Piquer ha dit...

Primer anònim, me sorprén això que dius que has tingut EL PLAER de llegir l'auditoria? Tinc molta curiositat què t'ha donat tant de plaer, la veritat? El fet de la lectura en sí mateix o el que es diu en el document?

Per un altre costat, com has pogut llegir el document de l'auditoria? Ho dic perquè pareix que eixe paper (o papers) està guardat baix set claus, ja que accedir a ell és molt difícil, quan no impossible. Ho has sol·licitat per escrit? O és que tens algunn càrrec que t'ho permet fer? A mi també m'agradaria llegir-lo, i voldria saber com ho has fet, encara que no put garantitzar-te que arribe a l'èxtasi com pareix que ha sigut el teu cas.

Anònim ha dit...

jajjaja ja esta franco per açi un altra vegada, segur que amb la actitud del pp se ompli betxi de nazis. Sigam serios home....ale bon estiu a tots i a totes.

Anònim ha dit...

Paco Piquer, te repetises, sols en penjarlo una vega hi ha prou....

En perfecto Castellano q me gusta mas, bueno en verdad no esq me guste mas esq se q os jode mas.

La politica es COXINA, si ALfred (q es un tio de puta madre) huviera estado gobernando el ayuntamiento de betxi, AHORA TENDRIAMOS PISCINA, si claro y un millon o dos MAS de deuda, asi q creo q los dos primeros anonimos tienen toda la razon del mundo, o la otra opcion huviera sido sanear el ayuntamiento, pero con esta segunda opcion nuestro amigo Alfred (todo esto es un supuesto q conste porfavor q luego se malinterpretan los comentarios) pues lo q decia, q con la segunda opcion (sanear las cuentas) nuestro amigo Alfred solo huviera durado una legislatura en el ayuntamiento y pq os preguntareis??? pues pq no huviera podido hacer nada por el pueblo, ni asfaltar calles, ni crear nuevas zonas, ni etc, etc, etc.

otro tema, si el primer anonimo ha tenido el placer (FRASE FIGURADA) no creo q haya tenido un ORGASMO por la lectura de las cuentas...

aunq mi amigo PACO PIQUER se quiera empeñar en verlas...no se si se puede la verdad...pero si ese anonimo las ha visto, piensa q es pq alomejor forma parte del ayuntamiento y si puede verlas!!!

no creo q le haya sacado una pistola a nadie para q le enseñe la auditoria esa...

aunq paco piquer si q parece q quiera hacerlo jejejejeje

PACO tio dime quien eres porfavor, pq sabes q?? pasare muy lejos de ti si te veo por la calle..

no me gustas nada, pero nada, cada comentario tuyo esta envenenado con odio y parece q te encantaria ponernos un Coctel a lo eta a todos los populares...eres un extremista nato amigo!

un saludo!!

Anònim ha dit...

Tinc que dir que yo també estic d'acord en el primer anónim i encara que es cert que algún comentari com el de paco es un poc radical, també pense que açi es desahoga lo que en el carrer no pot fer, yo no li ho tinc en compte.Es de veres que a gent com yo de dretes mos descalifiquen, mos traten de fixistes, neonazis,etc, no pense entrar en descalificacions cap a ningú i no deuriem entrar a insultarmos o faltarmos.Per desgracia sempre estic en desacord amb els comentaris de Alfred pero expose la meva idea i pase de insults.Que sigau feliços i cuideuse.

Jaume Q. ha dit...

Al que escriu en castellà: torna a l'escola, que fas massa faltes d'ortografia:

- COXINA??
- huviera??
- anonimo??
- repetises??

Per cert, ací al Pais Valencià (la vostra Comunitat) qui pateix les bombes i les agressions no són la dreta, sinó els nacionalistes. A les seus del Bloc i d'ERPV han posat bombes, i no fa tant una regidora del Bloc va patir una agressió física a Gandia, per no parlar de les pallisses patides per alguns militants d'esquerres a Silla i Torrent, o les agressions verbals d'Alfonso Rus.

El meu recolzament a Paco Piquer.

Maria ha dit...

Tota esta polèmica s'acabaria si l'ajuntament penja en la seua web l'informe de l'auditoria i l'últim informe d'Intervenció. Si no hi ha res per amagar no veig perquè no ho fan.

I anònim, a mi no me fot que escrigues en castellà, fes-ho com vulgues, i això d'acusar algú d'etarra me pareix molt fort. Fes-t'ho mirar, és un consell.

Maria ha dit...

Ah, Alfred, per què no el demanes i ens diu què hi posa? Tu com aregidor pots fer-ho, no? I qui és el primer anònim que té accés a documentació municipal?

(Perdó per posar-ho en dos missatges)

Més llenya al foc ha dit...

El Tribunal Suprem determina "l'equivalència jurídica" de les denoninacions de "valencià" i "català"

Escrit per Xavi Galbis
dijous, 16 juliol de 2009

Segons han comunicat fonts d'Acció Cultural del País Valencià, la Secció Setena de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per la Generalitat Valenciana contra la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana amb data de 4 de març de 2004, en la qual l'òrgan judicial determinava que el Consell no podia excloure la llicenciatura de Filologia Catalana Catalana per tal d'acreditar coneixements de valencià a l'hora d'accedir a la funció pública docent.

Des d'Acció Cultural del País Valencià han expressat en un comunicat la seua "satisfacció" pel contingut d'esta sentència, al mateix temps que han instat "formalment" la Generalitat Valenciana "a donar compliment a les sentències ressenyades", en referència als gairebé trenta pronunciaments judicials que establixen l'equivalència legals dels termes "valencià" i "català" per a designar una mateixa llengua.

L'entitat ha recordat que la Generalitat Valenciana excloïa "reiteradament" la titulació de Filologia Catalana com a acreditativa de coneixements de valencià en l'accés a la funció pública docent adduint que les sentències del TSCJV no eren fermes, però una vegada han sigut ratificades pel TS estes adquirixen fermesa.

En este sentit, ACPV ha anunciat que en cas que el Consell desobeïsca els tribunals a l'hora d'establir les bases per a les oposicions als cossos docents, "atesa la fermesa i reiteració dels pronunciaments judicials", interporsarà "accions penals contra els responsables de personal i conseller d'Educació per possibles delictes de desobediència i prevaricació", han postil·lat.

Maria ha dit...

Alfred, si els comptes de l'Ajun¡tament estan tan mal, i per això es perden diners de subvencions, per què no se reclamen els més de 200.000 € que li deu una empresa promotora a l'ajuntament? Com a ciutadana i contribuent no ho entenc, i crec que se'ns hauria de donar una explicació.

Paco Piquer ha dit...

I quina és la fòrmula del PP per treure l'Ajuntament de l'actual situació econòmica? Perdre subvencions? No reclamar deutes a empreses de fora? Pagar despeses inútils que no hauria de pagar? No pagar a les pime's que subministren a l'Ajuntament, moltes de les quals són de Betxí? segons la llei no s'ha de pagar les factures en 90 dies? Fer fastos que no es pot permetre?

enlloc de Borriana-País i londres aço serà Betxí-Pyongiang-Kabul, si seguim així.

PD: Un beset als meus fans. Mua!!

Remolar ha dit...

Hola a totes i a tots:

hui he tingut una comissió d'urbanisme i resulta que he tingut una sorpresa: que l'any que ve, sembla que no es perdrà la subvenció del POiS, com enguany.

És a dir, que alguns anònims que criticaven que jo diguera que enguany s'haguera perdut per PRIMERA VEGADA EN LA HISTÒRIA eixa subvenció, perquè l'ajuntament havia de posar part de diners, ara resulta que l'any que ve sí que la volen. M'imagine que ara canviareu el discurs, que l'any que ve ja serà una altra cosa, que la crisi haurà passat, etc etc etc.

Però bé, reitere les meues paraules: l'any que ve s'haurà de demanar, evidentment, però enguany no s'haurien d'haver perdut eixes dues subvencions. Si s'haguera fet una bona gestió econòmica en el passat, hauríem pogut acometre-les.

Salutacions a totes i a tots.
Alfred

Anònim ha dit...

Estos del Pp de betxí van més perduts que el govern de ZP.

Anònim ha dit...

ARTICUL DE NOMDEDÉU: conforme diu avui NOMDEDÉU en el periodic mediterraneo si segons pareix el PP va tan perdut i el PSOE mos deixará en la ruina pot ser la gent del BLOC tinga que plantejase que se está fent que no goberna en practicament ningún ajuntament.Tal vegada siga el moment de preguntase perqué no es trau partit de eixa debilitat, pot ser no hi ha un programa definit o tal vegada qui goberna no ho fa tan mal, reflexionem...

Maria ha dit...

A mi me pareix molt bé lo que diu el Sr. Nomdedéu, però el que me preocupa és saber per què a mi, com a ciutadana de Betxí, el meu Ajuntament me demana que pague puntualment la contribució o l'IBI o lo que siga, i si no ho faig va amb recàrrec, en canvi, a una empresa que lo que la movia era un simpe ànim especulador, l'Ajuntament, el mateix que demana als veïns de Betxí, estiguen aturats o no, perdona 250.000 euros, un quart de milió.

A què se deu això? Quin motiu hi ha darrere de tan gran greuge amb la gent del poble? Per qupè els encarregats de protegir els interessos del poble i dels veïns no ho fa?

Anònim ha dit...

'CASO GÜRTEL: CERCO AL PP'

Mucho dinero, prebendas, pagos en especie con trajes y con fiestas, auténticas juergas con chicas de lujo, con las que la trama agasajaba a los alcaldes para meterlos en el negocio. Noticias Cuatro ha elaborado un reportaje sobre el caso con muchas grabaciones del sumario. Podrán verlo este viernes en el especial 'Caso Gürtel: cerco al PP'. Será a partir de las doce y cuarto de la noche (la madrugada del sábado) en Cuatro.

Anònim ha dit...

Es una vergonya que la subvenció per a les penyes de festes del any 2008, la cobrarem esta semana, després de les paraules del senyor alcalde:
"En 2 mesos, tot lo més en 3, la cobrareu, i han tardat10 mesos.
On aplegarem?
Segurament a que les penyes disen de fer coses x el poble.
Ay Sr. Alcalde...

Anònim ha dit...

Se riuen del poble estos de pp, mos fan bobos o que?

ya n'hi ha prou home,ya n'hi ha prou. Pa cobrar sempre en preses, pero pa pagar tard i malament.

pos el meu vot ya l'han perdut estos senyorets, que nomes son bons pa ensenyar el palmito, pero quan arriba l'hora de treballar pal poble res de res.

Jo vull ser amic d'El Bigotes ha dit...

Està clar de Corrupció s'escriu amb C de Camps

Paco Piquer ha dit...

Tu tranquil, Aldred, que arribat el cas sempre podran alegar la pertinaz sequía, o el contubernio judeo-masónico, o la falta de col·laboració de l'oposició, o que ningú els ha dit com se maneja un ajuntament. Això sí, que s'haja perdut una subvenció mai és culpa seua.

Anònim ha dit...

MORERA:

"EL CAS GÜRTEL I EL FINANÇAMENT SÓN EL FULLETÓ DE L'ESTIU AMB EL POBLE VALENCIÀ COM A ÚNIC PERDEDOR"

Anònim ha dit...

PPOBSESIONATS podría ser la paraula adecuada per a molts comentaris, per que mirant els números de Alfred no entenc com no compara amb legislatures anteriors, total que 2.200.00 € de deute ens va deixar el ilustrissim gobern del PSOE per a no fer RES, absolutament RES peque la memoria histórica deuría de recoradavos que BETXI fa 10 anys no disposava de rés i estava a cua de castelló.Cert es que el gobern del PP a aumentat el deute uns 700.000€ peró a canvi de fer infinitat de coses per el poble, en estos últims anys encara no s'acava un obra i ja s'escomença un altra i el poble es un altre (no cal enumerar la de coses que s'han fet).Per lo tant no entenc tanta critica, bueno perdó si la entenc la oposició te que criticar i criticar per a desgastar al que goberna, no cerc que aixó siga fer politica en positiu.

Anònim ha dit...

Me da una risa q no veas...cierto comentario de un anonimo diciendo q hemos perdido ya su voto...haber haber...esq alguna vez lo habiamos tenido?? lo dudo, aqui quien es de izquierdas es de izquierdas y quien es de derechas es de derechas, lo q no me parece correcto esq cuando se trata de alguien del pp somos bobos, tontos, fascistas, incultos, y cuando se trata de militantes de iquierdas son los mas listos del mundo...mi pregunta entonces es...y como esq nunca gobiernan en ningun sitio?? si tan buenas fueran vuestras propuestas o tan bien lo hicierais, yo creo q con la de años q estais presentandos a las elecciones alguna tendriais q haber ganado, por el contrario cada vez peor...creo q en las pasadas elecciones fue una catombe para nuestro amigo mondedeu no??

no se no se...

solo se q la politica es cochina, y q esto es territorio del bloc, eso lo tengo clarisimo, pero a mi me gustaria oir todo esto en la calle, si supiera quien es paco piquer no tendria ningun inconveniente en decirle q no me lo trago, ahora bien mas de uno q tira piedras virtuales por aqui, luego en la calle seria un perrito faldero...no quiero faltar al respeto a nadie, pero esq luego vosotros sois los q mas insultais a los q no son como vosotros y tambien los q mas faltais al respeto.

dicho esto, esperando actualizacion q este tema esta aburrido ya.

saludos amigos!!

Anònim ha dit...

"y como esq nunca gobiernan en ningun sitio?? "

I la Moncloa?

Paco Piquer el Grande ha dit...

Ja sé que voldries identificar-me per poder posar-me una estrella de david groga, o una rodela, que és més castellana, però te vas a quedar amb les ganes, amic anònim.

Segueix així, Alfred, que com va dir Gandhi: "primer t'ignoren, després es riuen de tu, més tard t'ataquen, i ací és on comences a guanyar".

Per cert, Gandhi, a més d'ecologista i pacifista, era nacionalista i independentista.

La classe d'història és gratuïta.

El perrito faldero ha dit...

Ah, i per què el PP no fa el seu mateix blog? Mira que seria divertit.

Anònim ha dit...

s rebutja la querella contra la xiulada a l'himne espanyol a Mestalla PDF Imprimir e-mail
escrit per Ernest Alagarda
dimarts, 21 juliol de 2009
xiulada mestallaEn una interlocutòria feta pública avui, el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 1 de l'Audiència Nacional, Santiago Pedraz, rebutja investigar els responsables de Catalunya Acció i la Plataforma Pro-Seleccions Basques (ESAIT), contra les que es dirigia la querella presentada per la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola (Denaes) per "ultratge a Espanya" per la xiulada del passat 13 de maig a Mestalla durant el partit de final de Copa entre l'Athletic i el Barça. El jutge ha entès que aquestes accions "estan emparades per la llibertat d'expressió i no poden considerar-se difamatòries, injurioses o calumnioses, ni molt menys propugnen l'odi nacional ni cap ultratge a Espanya".

Els querellants imputaven els responsables d'aquestes organitzacions (que reivindiquen, respectivament, l'oficialitat de les seleccions esportives basca i catalana) els delictes d'ultratge a la nació espanyola, injúries contra el rei i provocació a l'odi contra part de la població per raó del seu origen nacional, que estan penats en el seu grau màxim amb fins a cinc anys de presó.

Pedraz, tot i això, d'acord amb el criteri de la Fiscalia, sosté que la xiulada que es va produir quan va arribar el rei a l'estadi i durant la interpretació de l'himne nacional i la col·locació de pancartes amb el lema 'Good bye Spain' ('Adéu, Espanya') "no poden ser constitutius de delicte" i no són "mereixedores de retret penal, tenint a més en compte el principi d'intervenció mínima".

EXCULPAVEN LA "MASSA VOCIFERANT"

Després de presentar la querella el passat 25 de juny, el president de Denaes, Santiago Abascal, ha assenyalat a les portes de l'Audiència Nacional que l'objectiu d'aquesta iniciativa era reivindicar que l'himne d'Espanya "representa la convivència democràtica dels espanyols, el marc de llibertats i el nostre esdevenir històric".

En tot cas, ha aclarit que la querella no està dirigida contra "la massa vociferant" ni contra les persones individuals que van participar en la xiulada, sinó contra els "instigadors de la protesta". Entre ells, el president de Catalunya Acció, Santiago Espot, i els responsables de la Plataforma Pro-Seleccions Basques. "Són persones que han declarat que amb dos o tres actes com aquest Espanya li queda ben poc", ha explicat Abascal.

La querella detallava que en els dies previs al partit, Catalunya Acció va repartir 5.000 xiulets entre els espectadors que acudirien a Mestalla amb el lema 'Una nació, una selecció'. Alhora, recordava que durant la reunió es van desplegar pancartes amb lemes com 'Catalonia is not Spain' ('Catalunya no és Espanya') o 'Good Bye Spain' ('Adéu Espanya').

Denaes, que també es va querellar el gener del 2006 contra el còmic Pepe Rubianes per unes declaracions sobre la unitat d'Espanya, destacava que les dues associacions van subscriure un manifest reivindicatiu en què feien "una crida a les aficions dels dos països" instant-los a "xiular i/o donar l'esquena quan sonés l'himne dels espanyols quan entrés el monarca".

Cal recordar que l'espectacular xiulada, retransmesa en directe per ràdios i televisions com la SER, TV3 o Euskal Telebista, va intentar ser censurada per TVE al més vell estil posant al mig temps del partit un refregit retocat, cosa que li va costar el càrrec al cap d'esports de la cadena pública estatal i que Denaes no s'ha preocupat de denunciar com a ofensa al poble espanyol, ni tampoc se sap res de la investigació que el director general de TVE va prometre en defenestrar al cap de turc.

Fonts: EuropaPress , Racó Català