dimarts, 13 de juliol del 2010

L'ESPORT DE BETXÍ


Este matí he anat a passejar i he fet cap al frontó. La veritat és que ja feia alguns dies que no hi anava, però tot continua igual.Ara fa vora un any, escrivia un article ací mateix on explicàvem que calia maximitzar l'ús de les nostres instal·lacions esportives. Un any després, com hem dit alguna altra volta, encara falten moltes coses per fer.

A la pista del frontó, per exemple, es va asfaltar ja fa alguns mesos la superfície. Però d'això ja fa alguns mesos i a hores d'ara l'asfalt no està en les millors condicions, sense la necessària pintura apta per fer esport, sense que hagen pintat les ratlles per delimitar les pistes i en molts llocs bruta de pedres i de terra. A més de tot això, cal remarcar que la porteria que va trencar l'empresa que va asfaltar la pista continua sense estar reparada i, per tant, es fa molt difícil jugar a futbol sala.

Pel que fa a les cistelles que van prometre, tampoc no les han posades, així com tampoc no s'ha establert un horari perquè la gent puga accedir al poliesportiu. Pertant, en principi, tant el poliesportiu com la pista de bàsket de les escoles continuen en les mateixes condicions que els altres anys, és a dir, que la gent troba dificultats per tal d'accedir-hi.

En definitiva, ha passat el temps, han passat les setmanes, han passat els mesos, hem demanat reiteradament explicacions, hem presentat mocions, hem escrit articles, però continua sense maximitzar-se l'ús de les instal·lacions esportives de Betxí.

I continue dient que la pràctica de l'esport s'ha de potenciar al màxim en la nostra societat, sobretot entre els més joves, i sobretot en estiu, que és quan més temps lliure tenen per poder jugar.

1 comentari:

Éric Nebot ha dit...

Al poliesportiu, apart de reservar la pista, s'ha de pagar una quota massa elevada per a l'ús que fem. Hora i mitja sense emprar més llum que la del marcador. I al frontó no val la pena anar, perquè si caiem ens hi deixem la pell literalment. El básket, tants anys sense practicar-lo ja ens em fet a la idea de que a Betxí està prohibit.

Tant de bo es poguera canviar aquest panorama i es donen facilitats a aquells que volen practicar esport i no dificultats.

I per demanar, estaria be que a festes (ara que s'apropen) s'apostara per alguna cosa més cultural com a la que s'organitza durant l'Aplec dels Ports. Algún concert com els de la Pegatina o Cesk Freixas.