dilluns, 13 de setembre del 2010

ARA DIUEN QUE A L'OCTUBRE...


Ara, l'empresa diu que començarà el camp de futbol a l'octubre. Com vaig dir en l'article passat, l'equip del PP ens havia jurat i perjurat que les obres començarien a l'estiu, en concret el 2 d'agost. Així, en un parell de mesos acabarien la construcció i els equips de futbol no haurien d'anar massa partits a camps d'altres pobles.

Com sabeu, res de res. No han complit la seua paraula. Segons ells, perquè l'empresa els va dir que en agost no tindria suficients proveïdors, que hi havia molta gent que estava de vacances, que tot era més complicat... Aleshores, perquè no va manifestar això l'empresa quan es va quedar amb l'adjudicació?

Quan es va obrir l'adjudicacio la construcció del camp de gespa artificial es va deixar ben clar a les empreses participants que s'havia de començar durant l'estiu. Resulta que totes van estar d'acord i ara, ja veeu el resultat.

L'empresa adjudicatària li ha pres el pèl al Partit Popular. En realitat, ens ha pres el pèl a tots, i al final se n'ha eixit amb la seua i farà el que voldrà, començarà quan voldrà i acabarà quan voldrà. Ara diuen que començaran a l'octubre, amb tots els problemes que això comportarà. Els equips de futbol base hauran de jugar diverses jornades als camps de la Vilavella i d'Artana i el C.E. Betxí haurà d'anar-se'n a Onda.

I tot per la gracieta de l'empresa o per la deixadesa de l'equip de govern, que no té previst cap tipus de sanció. Esperem que comencen a l'octubre, perquè encara no ho tinc gens clar...