dissabte, 4 de setembre del 2010

NI RASTRE DEL CAMP DE FUTBOL


Ens havien dit per activa i per passiva que les obres començarien a l'estiu. Segurament a juliol o, a tot estirar, a l'agost. De fet, posteriorment, fins i tot s'havia posat una data concreta: el 2 d'agost.

El dilluns 2 d'agost era la data acordada perquè les obres del camp de gespa artificial s'inciaren, amb els 52 treballadors de l'atur que l'empresa havia de contractar.

Els plans del Partit Popular havien sigut eixos durant tot l'any: les obres començaran a l'estiu, així, durant les vacances es farà el nou estadi i al més prompte possible els equips del poble tornaran al camp. Així perdran només unes poques jornades al començament de la temporada però després ja podran jugar al nou camp.

Crec que eixa planificació era encertada. Els equips jugarien unes poques jornades (les del començament) en algun camp de la rodalia i després ja tornarien. Però clar, tot això comptant que l'empresa aprofitaria els mesos de l'estiu en què no es juga al futbol per construir el nou camp.

Res de res. En el moment en què escric estes línies, encara no s'ha posat ni un gra d'arena en el nou camp de futbol, i ja estem en setembre. No sé exactament quin problema hi ha hagut (no ens han informat de res), però la realitat és eixa: el camp de futbol encara no ha començat a construir-se.

Veurem quan s'iniciaran les obres, perquè ja no queda massa per començar la temporada de futbol, amb els consegüents maldecaps que provocarà això en els equips locals de futbol. Espere i desitge que siga prompte.