dimecres, 17 de novembre del 2010

A LES ASSOCIACIONS


Encara no s'ha fet oficial. Però extraoficialment, segons hem pogut saber per part de l'equip de govern, les subvencions a les associacions de Betxí es retallaran un 20% en els actuals pressupostos.

Això vol dir que, del que ens havien dit fa només uns mesos abans, res de res. Aleshores, l'equip del PP va afirmar que les subvencions es retallarien enguany un 10% però ara, poc de temps després, veem que no, que el retall serà el doble del que es va dir. Per tant, quan cobren les subvencions d'enguany (imaginem que serà abans de maig de 2011, o siga, abans de les eleccions), els diners promesos seran menys.

D'esta manera, entitats com les Mestresses de casa, l'associació de Bombos i TAmbors, la Colla de Dolçainers, etc. veuran reduïdes les seues ajudes per a fer les seues activitats. I, a això, cal sumar, a més a més, d'altres entitats que ja fa temps que no demanen cap ajuda a l'Ajuntament a causa dels problemes que mostren quan es parla de diners. I, per evitar eixos problemes, simplement ni les demanen.

La cosa s'està posant tan malament i la gestió econòmica del Partit Popular és tan lamentable i trista que, com dic, la major part de les entitats culturals i esportives veuran reduïdes les seues ajudes. No oblidem que el dinamisme d'un poble es marca, en bona mesura, per les activitats que fa la gent de forma desinteressada. I això, és ara el que el Partit Popular té pensat reduir.