dimarts, 2 de novembre del 2010

UNA PRESA DE PÈL?


En la comissió de dijous passat vam conéixer ja més més informacions i detalls sobre el comportament de l'empresa que està fent el camp de futbol de gespa artificial.

Com sabeu, l'oferta que va fer per tal de quedar-se el projecte era pràcticament sense competència. A una sèrie de millores que va oferir, es va sumar el fet que va posar damunt la taula l'oferta de contractar 52 persones de l'atur per tal de fer l'obra.

Clar, tots ens vam sorprendre quan vam conéixer eixa informació i, per a ser sinzers, la majoria vam posar en quarantena, si més no de forma interna, si realment podrien complir això.

Doncs bé, ara ja sabem que no compliran. En primer lloc, es van comprometre a començar l'obra abans de l'estiu i, d'eixa manera, l'acabarien pràcticament al començament de la temporada de futbol i, per tant, les molèsties als nostres equips serien les menors possibles. Com sabeu, res de res. Han començat fa unes poques setmanes i s'han hagut de buscar solucions per tal que els equips puguen jugar en camps de pobles veïns.

I ara, l'última cosa que sabem, és que dels 52 treballadors que van dir que contractarien només n'han contractat a 18 i, d'eixos, només 2 són de Betxí. Però a més a més, si vos arrimeu a veure el funcionament dels treballs, veureu quenomés 4 ó 5 persones hi són allà treballant. On estan realment eixos treballadors?

En definitiva, ni compliran terminis, ni compliran les condicions de contractació, ni donaran faena al poble i, a més a més, faran caixa i se n'aniran a un altre lloc a fer el mateix. Realment és això de recibo? No s'hauria pogut evitar això si s'hagueren fet les coses d'una altra manera?

Cadascú és lliure de pensar el que vulga. La nostra opinió ja la sabeu. Pensem que les nostres empreses i la nostra gent s'hauria pogut beneficiar molt més de les obres del Plan E i del Pla Confiança si s'hagueren fet les coses de forma diferent. Ara ja és massa tard però continuem pensant que, com a casa, res de res.