dilluns, 10 de gener del 2011

HUI COMENÇA EL CANVI


Ahir vam fer l'esperat ple extraordinari en què Manolo Blasco, fins ahir alcalde, va renunciar al càrrec.

La veritat és que les seues paraules van ser senzilles i sinzeres, tot i que va obviar alguna part important i fonamental de la renúncia: la traïció del seu Partit, del Partit Popular el dia dels "bocadillos" i la proximitat de les eleccions.

I això va ser, fonamentalment, allò que li vaig recordar en la meua intervenció. L'engany cap als betxinencs i betxinenques que havien votat el PP per tal que ell, Manolo Blasco, i ningú més, fóra l'alcalde fins al maig de 2011.

I així ho va manifestar també ell, Manolo Blasco, el dia de la seua possessió, al juny de 2007, quan va pronunciar les següents paraules:

"treballaré les 24 hores al dia durant els 365 dies de l'any, els quatre anys. Este és el meu compromís i el del Partit Popular amb el poble de Betxí”.

Amb la renúncia d'ahir, és evident que el sr. Blasco i el Partit Popular han enganyat la voluntat dels betxinencs que van confiar en ells. I tot, només per un motiu: per la proxitat de les eleccions i per la por al canvi que s'apropa.

El PP ha hagut d'actuar de pressa i corrents per intentar invertir la tendència del malestar que es nota entre la gent amb la seua gestió. I en eixe canvi, entra la renúncia de Manolo. I eixa renúncia representa, en essència, l'anteposició dels interessos del Partit Popular per damunt dels interessos i la voluntat del poble.

Per fintalitzar, m'agradaria recordar les paraules de cloenda que vaig mencionar ahir i que, en realitat, pertanyen al portaveu del PP d'Onda, el sr. Aguilella, el dia que va fer efectiva la renúncia a l'alcaldia de la població veïna el sr. Navarro, del PSOE (només vaig haver de canviar el nom de Navarro per Blasco i el d'Onda per Betxí):

“L’abandonament de Manolo Blasco evidencia que estem al final d’un cicle polític a Betxí i de gestió de l’ajuntament. Blasco ha sigut un alcalde important per a Betxí i que, per tant, no es mereix eixir-se’n per la porta falsa, per culpa de les pressions i interessos ocults del seu partit. Betxí no es mereix que el Partit Popular utilitze la figura del seu alcalde per tal de jugar amb els seus interessos partidistes. Hauria d’haver acabat la legislatura, per responsabilitat cap al poble. Renuncia al seu càrrec obligat per les enquestes i el moment de pitjor situació econòmica dels betxinencs. Este pas evidencia que Betxí necessita un canvi i en eixe canvi no cap més de lo mateix”.

Efectivament, la solució al problema de Betxí no l'aportarà el mateix partit que l'ha creat.

AHIR VA COMENÇAR EL CANVI A BETXÍ.
ESTIC PREPARAT PER CONDUIR EL CANVI.
ARA MÉS QUE MAI, BETXÍ UNIT.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hui comença el canvi?
Hem sembla que ens equivoquem, el canvi encara no a començat i m´agradaría saber exactament (sobreviuré si no ho se...perque ja es costum) quan comença el canvi??.
Avui, sense anar mes lluny, la "figura" del alcalde del municipi de Betxi,( i abans de res, diré que dic "figura" perque era ahir el dia oficial del anomenat "canvi"...) tenía una important reunió juntament amb l´arquitecte i una tercera persona, interesada i plenament afectada per una gestió que porta ja un llarg historial en quan a temps, succesos i d´accions que no s´han portat a terme, o si que s´han portat, pero només per a beneficiar a l´ajuntament de Betxi i no a aquesta "tercera persona", la mes perjudicada i la que amb les millors intencions ha intentat, una rere altra, parlar repetidament amb les persones que corresponen, per deixar ho tot clar, com deuría de estar.
Per aixo, només diré una de les innumerables coses que crec que ajudaría i no poquet al poble de Betxi: per a començar, el millor que podríen fer, es enviar a s´ha casa al Sr.Arquitecte, que ni fa ni deixa fer, ni endavant ni endarrere, incapaç de pendre cap decisió, ni de atendre com cal a la gent del poble Betxi...
Tenir a una persona d´aquestes característiques, es com llançar a la paperera els diners, i recordem que ningu está per a llançar res, i menys diners.

Remolar ha dit...

Hola Patry34:

no sé quin és el cas concret, però si vols posar-te en contacte amb mi i contar-m'ho estic disposat a escoltar-te.

Salutacions
Alred