dilluns, 23 de maig del 2011

GRÀCIES A TOT EL POBLE DE BETXÍ

Gràcies a tots en nom meu i de tot el BLOC DE BETXÍ. Ahir, el poble va demostrar una cosa molt important en política: que per damunt dels partits, estan les persones.

Tots els betxinencs i betxinenques van parlar ahir, i van dir clarament que volien un canvi en l'ajuntament. Eixe canvi, es produirà. Tenim ganes, il·lusió i voluntat de fer-ho bé, de fer-ho diferent però bé. I de la mateixa manera que molta gent em diu que no els defraudem, que no vos defraudem, també vos dic, des d'ací, que vosaltres, que tu, no ens abandones. Perquè el teu vot ens ha servit per a guanyar les eleccions, però la teua ajuda (i la de tots els betxinencs) ens servirà per tirar endavant en tots els problemes que hem d'afrontar immediatament.

El canvi a Betxí, el canvi en positiu, el tenim a tocar dels dits, perquè tu així ho has demanat. Tenim per davant un gran repte que hem d'afrontar entre tots. Ganes, il·lusió, treball i esforçs no ens faltaran. Però és cosa de tots.

Moltes gràcies per la confiança que ens has donat.
Alfred Remolar

1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats, en serio.
Crec que és un triomf del bon polític opositor. Ara falten dues coses: que demostreu que les coses es poden fer d'altra manera i animar a la resta de polítics del vostre partir a seguir la vostra tasca. M'agradari llegir un blog sobre política en Almassora, existeix?
Gràcies i, de nou, felicitats