dimarts, 27 de setembre del 2011

ACABEN LES FESTES. COMENCEN LES DECISIONS

Ja han acabat les festes i, els que no estigueu malalts (jo ho estic), sou afortunats. Però tant els uns com els altres, hem de començar, a partir d'ara, la rutina que ens durà a travessar tot l'hivern que tenim per davant de nosaltres. La feina comença, per tant, des de ja mateix.

I, en l'ajuntament, no podia ser menys. Passats els 100 dies d'inici, passat l'estiu i passades les festes, ara sí que ens toca posar-nos a treballar per tirar endavant els projectes més importants que tenim previstos per al nostre poble i la nostra gent en els anys successius. I per això, hem de començar-los des de ja.

Som conscients que la situació econòmica i social del nostre poble no és la més adequada per tirar endavant grans projectes, però si no volem quedar-nos endarrerits haurem de prendre decisions importants per encarar el futur amb optimisme.

Ara és, per tant, el moment de ser valents i prendre decisions, sempre tenint en compte el benefici de la majoria. Des de l'equip de govern ho tenim clar i, per això, intentarem encertar en totes eixes decisions importants que poden fer que la nostra gent tinga un millor futur.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ànim Alfred...
I continua ficant el teu granet de sorra en forma d'entrada en el bloc.
M'agrada poder seguir un polític 2.0 i no vomitar!

Remolar ha dit...

Gràcies pels ànims Baltassar. Seguim treballant.

Salut
Alfred