dissabte, 15 d’octubre del 2011

EL CORRALET DELS BOUS


Estos dies hem sentit algunes crítiques pel fet que, el corralet dels bous, encara estava col·locat al seu lloc algunes setmanes després que les festes s'havien acabat. Efectivament, crec que estes crítiques tenen raó, el corralet s'hauria d'haver desmuntat només acabar-se les festes patronals però, lamentablement, no ha sigut així. I, per tant, acceptant les crítiques, m'agradaria exposar les raons de la seua tardança en el desmuntatge.

El corralet dels bous va ser construït l'any 2005, amb un cost de 27.644€ (4'5 milions de les antigues pessetes). Des del primer moment, el BLOC va criticar la manera com s'havia fet, ja que consideràvem que, un corralet de bous, hauria de ser dissenyat per poder muntar-lo i desmuntar-lo fàcilment, en el menor temps possible.

Lamentablement això no va ser així i ens vam trobar amb un "mort" de 2000 "tornillos" (dels quals, per cert, encara traïa pit el sr. Blasco) que costava al voltant de 10 dies en muntar-se entre no sé quantes persones.


Des del primer moment, vam considerar que això no podia seguir d'esta manera i, sobretot, quan a l'agost vam començar a muntar-lo i vam veure que feia falta moltes hores i moltes persones. Per això, ja en el nostre programa electoral vam escriure que necessitàvem donar-li solució al problema.

I això és el que hem fet estos dies. Durant vora una setmana, un ferrer s'ha encarregat de soldar-lo per peces per tal que puguem muntar-lo i desmuntar-lo de forma molt més ràpida, de manera que esperem que en 2 ó 3 dies podrem fer-lo i desfer-lo en les successives festes.

A més, d'esta forma, també el podrem deixar als altres barris del poble, amb la qual cosa estalviarem els més de 1000€ lloguer d'altres corralets, que fins al moment també havia pagat tots els anys l'ajuntament.

Reitere el que deia al començament. Acceptem les crítiques per la tardança en el desmuntatge del corralet (en estos moments ja estan llevant-lo), però lamentablement, hem estat donant-li solució a un problema que venim temps arrossegant.

En les herències polítiques, sempre hi ha coses bones i coses roïnes. I esta, en concret, és una herència roïna.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ben fet.
No, el que s'haja demorat el desmontatge del "mostre dels mils cargols", sino l'explicació del perqué, si les coses es fan en un objectiu s'ha d'explicar i entendre.
Salut

Ramon ha dit...

S'ha tardat molt