dissabte, 24 de març del 2012

EL PP VOTA EN CONTRA DE L'EIX MEDITERRANI


Pocs mesos han passat des que el PP va guanyar les eleccions generals amb grans promeses i promeses grans. Però estos pocs mesos han sigut suficients per dilapidar la credibilitat de totes eixes promeses, soterrades davall la reforma laboral, les retallades en sanitat i educació o en la liberalització de l'agricultura marroquina (que comporta, com sabeu, el toc de gràcia de la nostra taronja).

I ara faltava l'última, el vot en contra de la ministra de Foment Ana Pastor per a la construcció del Corredor Mediterrani, infraestructura que serà fonamental en les pròximes dècades per a la nostra economia i comerç.

Una vegada més, des de Madrid es burlen de nosaltres, els valencians, i passen per damunt dels nostres interessos i, fins i tot, per damunt de les decisions que els responsables del PP d'ací han acordat. Crec que, definitivament, s'ho haurien de mirar i, entre tots, dir que ja n'hi ha prou.

I dic entre tots, entre tots els valencians, siguen de dretes, d'esquerres, de capital o de poble, o del carreró del mig. Tots a una, dir que ja n'hi ha prou de burla i d'agressió cap als nostres interessos.

I per favor, prou també a alguns polítics del PP de la Comunitat Valenciana que diuen que la ministra va votar en contra del nostre corredor perquè la seua construcció ja està assegurada. Per favor, no tinguen tanta barra, per favor. I en compte d'això, podrien defensar públicament i d'una vegada per totes, els interessos de tots els valencians, i no els interessos del seu partit.

Fa unes setmanes la taronja. Ara les infraestructures. Quina serà la pròxima? Malament anem quan es posa el partit per damunt dels interessos del poble. Malament anem.

1 comentari:

Andrés ha dit...

Ho heu dit ben clar. Hi estic totalment d'acord, no sé per què ningú no publica res en aquest blog. El que no m'agrada gens és això de "Comunitat Valenciana"... Per favor, que tenim personalitat i sentiments.
Salutacions des del nord de Castelló.