dimarts, 3 d’abril del 2012

PER UNS POCS ENS FOTEM TOTS


Molts dies vaig a deixar o a recollir el meu fill a Pequelar. I en eixe trajecte, que sempre que puc faig a peu, passe per davant del Centre de la 3ª Edat. I la veritat és que, molts dies, veig el desastre que hi ha organitzat al jardí d'este edifici: sovint papers, envoltoris d'aperitius, llaunes de begudes... i en ocasions, en massa ocasions, bancs trencats, barres de fusta arrancades o papereres rebentades. I especialment, això ocorre després dels caps de setmana.

Crec que, arribat a este punt i en este cas en concret, s'ha arribat al límit. Això vol dir que, lamentablement, en breu haurem de llevar tots els bancs del jardí i deixar passar un temps de reflexió per tal de mirar de canviar els hàbits d'alguns. És a dir, per culpa d'uns pocs, ens haurem de fotre tots.

Moltes vegades l'ajuntament ja no arriba a poder solucionar tots els problemes que es deriven de mals hàbits: papers que es tiren al terra en compte de a les papereres, gossos fent les seues necessitats als carreres, mobiliari urbà trencat, etc.

Tot això, lamentablement, ens costa molts diners a tots que, com sabeu, en els dies que transcorren són més necessaris que mai.

Des de l'ajuntament, assumim la part de responsabilitat que ens pertoque i vos assegure que no hi ha dia que passe que no intentem acometre totes estes deficiències. Però crec, sincerament, que és també cosa de tots i que, si col·laborem tots un poquet i arrimem tots el muscle, el nostre poble, el poble de tots nosaltres, el nostre Betxí, funcionarà molt millor, tindrem els carrers més nets i, sobretot, estalviarem diners que podem utilitzar per oferir altres serveis als nostres veïns. ÉS COSA DE TOTS.