dimarts, 1 de maig del 2012

ENTRE TOTS: MUSICAL 40 FM

El diumenge vaig assistir a l'última representació del festival que, durant quatre dies, ens han oferit els membres de l'Associació Juvenil ENTRE TOTS de l'institut (però no solament de l'institut) de Betxí. I la veritat és que, una vegada més, l'espectacle va ser increïble.

Durant vora quatre hores, desenes de xics i xiques del nostre poble van ballar i actuar en els diversos actes que conformaven l'obra i van emocionar, en diversos momenets, a tots els que allà vam assistir a vore'ls. Però crec que, el que més va ressaltar per damunt de tot, era la complicitat que hi havia entre tots els que estaven dalt de l'escenari. Esta complicitat es derivava, sense cap dubte, del dur treball en grup que hi havia darrere de tot eixe muntatge; de tots els moments que durant l'any havien passat junts, tant els bons com els roïns; i de la unió que, ENTRE TOTS, havien fet per tal d'aconseguir un objectiu comú.

Eixe és, justament, l'exemple que els nostres joves ens han donat durant tot l'any i, especialment, durant estos quatre dies: un treball en unió per assolir un bé comú. I com dic moltes vegades, eixa és la línia que, sobretot en estos moments, hem de seguir tots els betxinencs i betxinenques, per millorar el nostre poble, per millorar la nostra societat i per millorar el nostre futur.

Vos anime a tots a seguir treballant en grup i en unió i, a partir d'ara (i fins que tornen novament els assaigs) a centrar-se en els estudis que la majoria de vosaltres esteu fent. Perquè això serà senyal inequívoca que el nostre futur, que sou vosaltres, estarà assegurat i amb plenes garanties.

ENHORABONA: ENTRE TOTS, HEU TORNAT A FER-NOS SENTIR ORGULLOSOS DEL QUE SOM.