dimarts, 22 de maig del 2012

MIQUEL GIL, AL NOSTRE AUDITORI

L'Ajuntament de Betxí acull este divendres 25 de maig un nou concert dins del programa ‘Postres de Müsic', una iniciativa pionera amb què pretenem unir la promoció cultural i musical amb la dinamització del comerç local i la generació d'activitat econòmica.

En esta ocasió, i després de l'èxit de l'actuació de Pau Alabajos fa ja quatre mesos, el Teatre Municipal de Betxí acollirà el divendres a les 23 hores una actuació del músic valencià Miquel Gil. Este músic de Catarroja, que compta amb una llarguísima trajectòria com a autor i compositor de música en llengua pròpia, interpretarà algunes de les seues cançons històriques, així com obres dels seus últims treballs.

La iniciativa ‘Postres de músic' és una idea de la regidoria de promoció econòmica, amb la col·laboració de l'Associació de Comerç local de Betxí i el col·lectiu de bars i restaurants de la localitat, l'objectiu del qual és incentivar el comerç i el consum local a través de la música i de la cultura.

Per a això, quadrimestralment es realitzarà un concert al Teatre Pirncipal i aquelles persones que presenten un tíquet o justificant de pagament, per cada 15 euros de consumició realitzat en els bars i restaurants que participen en la campanya, disposarà d'una entrada gratuïta que podrà canviar en l'entrada de la taquilla del teatre.

En esta ocasió, cal destacar que el concert de Miquel Gil coincideix també amb el segon cap de setmana de la I Ruta de la Tapa i el Montadet de Betxí, una altra proposta amb la qual pretenem donar suport al comerç local i una eixida alternativa a l'oci del cap de setmana. Recordeu que la convocatòria gastronòmica continuarà este cap de setmana i finalitzarà el cap de setmana de l'1 al 3 de juny.