dimarts, 19 de juny del 2012

S'OBRI LA PISCINA MUNICIPAL


Esta setmana obrim la piscina municipal que, enguany, comptarà amb moltíssimes novetats respecte dels anys anteriors, amb el compromís d'oferir més serveis durant més hores i dies. I tot això, sense augmentar el preu de les entrades.

En primer lloc, una de les innovacions més importants serà la de l'obertura d'un bar restaurant a l'entrada del complex esportiu. Un bar que, durant els quatre pròxims estius, gestionaran els propietaris del Restaurant Azahar i que oferirà, entre d'altres, menjars i pizzes en la terrassa adjacent.

A més, este nou servei es complementarà amb d'altres de caràcter més lúdic, enfocats sobretot a la joventut, com ara un futblín i una diana.

Paral·lelament, una altra novetat important serà l'ampliació de l'horari de la piscina. Per una banda, perquè les instal·lacions s'obrin esta mateixa setmana (per tant, dos setmanes abans de juliol, com molta gent demanava), en horari només de vesprada durant el mes de juny.

Però a més, durant els mesos de juliol i agost, les instal·lacions s'obriran ininteerrompudament des de les 11 del matí fins a les 8 de la vesprada. A més, els dilluns només estarà tancada de matí, a diferència dels anys anteriors, que tancava eixos dies.

Per últim, convé destacar que, alhora que s'amplien tots estos serveis i horaris, es mantindran els preus dels tíckets de l'any anterior, de manera que el preu reduït seguirà sent d'1€, el dels adults de 2€ i els familiars de 3€ (podeu consultar, en este enllaç, la resta de tarifes).