dimarts, 26 de març del 2013

SEGON ANIVERSARI DE L'AEROPORT DE CASTELLÓ


Ahir, 25 de març, va fer dos anys que es va inaugurar l'Aeroport de Castelló, el famós aeroport de Castelló... peatonal.  Ahir, justament, va fer dos anys, quan aleshores quedaven -oh casualitats de la vida!- dos mesos per a les eleccions municipals i a la Generalitat, és a dir, quan estàvem immersos al mig mateix de la precampanya electoral.

Recorde que, aleshores, es van fletar diversos autobusos de totes les comarques per anar a fer reverència a Fabra i a Camps, els dos que teniu a la foto.  I aleshores, tots els assistents van poder sentir coses (val la pena veure el vídeo sencer) més pròpies dels grans farons romans, paraules com que "ha llegado el día en que inauguramos la mayor infraestructura civil jamás conocida en nuestras comarcas" o coses com que "aquí venimos a servir a la gente, a servirles a ustedes" y que "esta nave no la vamos a abandonar, la vamos a banderar".  Ací tenim, dos anys després, tota eixa obra faraònica al servei de tots els castellonencs i de tots els valencians...

Dos anys després, el sr. Camps va haver de dimitir del seu càrrec de President de la Generalitat per la seua impubació en el cas Gürtel on va tindre una sentència que, per cert, fa uns dies van dir que seria revisada.  Dos anys després, el sr. Fabra ja no és president de la Diputació de Castelló i, fa pocs dies, se li ha obert declaració oral per una de les seues nombroses imputacions, cosa que ha suposat la seua dimissió com a president d'AEROCAS.  Dos anys després, l'aeroport continua sense estar obert, sense tindre trànsit aeri i sense poder rebre ni un sol turista en les seues instal·lacions.

Dos anys després, continua governant en Castelló i en la Generalitat el mateix partit, sense haver donat cap solució al gravíssim problema de l'atur; dos anys després, som la Comunitat Autònoma amb més deute de l'estat, sense haver donat cap solució; dos anys després, estem a la cua en educació, serveis socials, infraestructures i finançament.  Feliç Aniversari.