dimarts, 2 d’abril del 2013

TRANSBETXÍ


El pròxim dissabte, dia 6 d'abril, celebrarem a Betxí el tradicional ral·li de motorets, el TRANSBETXÍ.  Enguany, però, és més especial que altres anys, ja que la nostra cursa fa el XXV aniversari i, per tant, encara tenim un poc més de ganes que altres anys.

És ben  bonic veure estos dies moltíssims joves del poble arreglar-se el motoret amb tota la il·lusió del món per a tindre-ho tot a punt per a la cita del cap de setmana.  I de ja fa algunes setmanes que també podem veure'ls pel terme i pels carrerers provant les seues màquines.

Enguany, i tot i ser un any difícil pels motius que tots coneixem, s'ha arribat a la cita amb tot el que implica l'organització a punt, amb els trams i els permissos preparats.  I a més, es farà un colofó de la festa ací al poble, com molta gent demanava des de fa anys, i amb una gran orquestra com ho és la Liverpool que per cert, molta gent de Betxí seguix allà on va.

Per això, i abans del gran cap de setmana nostre, vull agrair a tota l'organització l'esforç tan gran que han fet per tirar endavant, un any més, el TRANSBETXÍ.  A pesar que sembla una feina fàcil, és molt complicat organitzar-ho tot i, a més, implica que el treball de molta gent, abans, durant i després es faça correctament i en completa col·laboració.

També vull agrair l'esforç i l'aposta que, enguany, ha fet Ocultas Producciones per portar la festa ací a Betxí, amb l'orquestra i l'organització de l'esdeveniment, així com també als espònsors que enguany i altres anys fan possible que el ral·li tire endavant.

I també hem d'agrair la feina i l'empenta de tots els participants i equips que, un altre any, han respost a la cita.

A tots, moltes gràcies per participar directament en el nostre RAL·LI TRANSBETXÍ.

Esperem que el divendres a partir de les 00:00 hores l'esdeveniment siga tot un èxit, d'espectacle i de participació.  I que el dissabte de nit disfrutem tots, com a poble, del gran espectacle de la LIVERPOOL.

Ens veem a la TRANSBETXÍ!