dimarts, 3 de setembre del 2013

BANC DE LLIBRES EN LA TORNADA AL COLE


El divendres, els xiquets i xiquetes del poble tornaran a omplir les aules dels nostres centres educatius, després de les vacances de l'estiu.  A Betxí, com tots els anys, ho fem un dia abans que els pobles veïns, perquè després vénen les nostres festes patronals.

Enguany tenim, com a novetat importantíssima, la posada en funcionament dels dos bancs de llibres per a reciclar el material escolar i abaratir costos: el banc de llilbes de l'Escola i, per primera vegada, el banc de llibres de l'Institut.

Després d'algun temps de molt bon funcionament en la reutilització dels llibres de text en l'escola, enguany s'ha pegat un pas més per exportar esta magnífica experiencia als alumnes més majors, a l'alumnat de l'institut.

Per intentar abaratir estos costos escolars, l'Ajuntament enguany ha  destinat per primera vegada 18.000€ (9.000 per a cada banc de llibres) que constitueixen una ajuda molt important per a tots els xiquets i xiquetes del poble.

Gràcies al treball de les AMPEs, de pares i mares que voluntàriament han tirat del carro i que han treballat per poder fer realitat estos projectes, enguany els nostres xiquets tindran uns llibres molt més barats que en anys anteriors.

Com sempre hem dit, l'educació és un dels pilars fonamentals de la nostra societat i, per això, des de l'Ajuntament tenim clar que hem de seguir potenciant-la al màxim.

Una vegada més, Betxí serà exemple a seguir, en este cas amb els BANCS DE LLIBRES.