dimarts, 24 de setembre del 2013

VOSALTRES FEU LES FESTES

Ja s'han acabat les nostres Festes Patronals en Honor al Santíssim Crist de la Pietat.  Les nostres festes.  I un any més, hem tingut 10 dies plens d'actes i d'esdeveniments d'allò més variats, per a tota la gent.

I un any més, les festes les ha fetes la gent.  Amb la seua participació i gran acollida, hem aconseguit un altre any que el dia de les paelles fóra un èxit sense precedents; que els dies de bous estiguera la plaça de gom a gom; que les disfresses foren molt concorregudes i que, en definitiva, tots hàgem pogut gaudir de les orquestres, dels bous, dels dinars i sopars, del Bagatge o de la Setmana Cultural.

A més, en esta ocasió, pràcticament no hi ha hagut cap incidencia ressenyable, ja que la gent ha sigut, en termes generals, molt responsable.

Per això, des d'ací, vull donar-vos les gràcies per haver fet, ENTRE TOTS, UNES GRANS FESTES COM LES QUE ENS MEREIXEM, COM LES QUE EL NOSTRE POBLE ES MEREIX.  I demanar-vos disculpes per les errades que hem pogut cometre o per les coses que puguem millorar per a l'any que ve.

Gràcies a tots per haver fet UNES GRANDÍSSIMES FESTES 2013.