dimarts, 10 de setembre del 2013

FESTES DE BETXÍ


Ja hem començat el compte enrere per eixir al carrer i participar de les nostres Festes Patronals.  Les que estem esperant tot l'any i les que, des de l'ajuntament, treballem durant bona part de l'any.

Per la meua part, només tinc ganes que arribe el divendres i poder gaudir de tot el que hi ha programat.  Perquè hem passat molt de temps per poder contractar tot el que hi ha i perquè ara, només queda vore'ls actuar al nostre poble.

A pesar que sembla un tòpic, hem intentat fer actes per a tots, des dels més menuts fins als més majors.  I també, per a tots els gustos: per als que gaudeixen de les orquestres, o del rock, o de la música més actual, o dels bous, o del teaatre al carrer, o dels monòlegs, o de l'esport.

Tot això, ha d'anar envoltat de festa, de gent de festa, de gent que participa de la festa respectant sempre els altres.  Recordeu que, un any més, vos anime a que respecteu tots els béns de tots i que, si algú se'n passa, que ho denuncieu, perquè al final acabem pagant-lo entre tots.

Enguany, per segon any consecutiu, hem tornat a publicar els comptes de festes.  De forma detallada i fil per randa, com ha de ser.  Perquè com sempre dic, els diners són de tots vosaltres i vosaltres heu de saber en què es gasten.  La transparencia, sempre per damunt de tot.

Espere que tot baja molt bé durant els dies més grans de Betxí i que ens apleguem tots junts com a poble que som i serem.

VISCA BETXÍ!