dilluns, 4 de novembre del 2013

PRESSUPOSTOS OBERTS

El pròxim dissabte dia 16 portarem a terme un altre pas endavant en el nostre propòsit d'obrir l'ajuntament a la gent i de fer-la participar en les decisions que es prenen.  El pròxim dissabte farem un café participatiu on la gent que acudisca podrà dir la seua pel que fa als pressupostos que venen.  I, evidentment, també estaran convidats a un cafenet.

A través d'esta iniciativa volem que els nostres veïns puguen opinar, suggerir, proposar idees que puguen incorporar-se l'any que ve, que puguen reflectir-se als pròxims pressupostos.  Per això,  escoltarem a tots els que vos acosteu al Brisamar a participar d'este projecte pioner al nostre poble.

A més a més, i com hem fet durant els dos anys que estem governant, durant el primer trimestre de l'any que ve tornarem a explicar, de forma clara i oberta, els nostres pressupostos.  I podem estar orgullosos, un any més, de ser els únics que ho farem.

Esperem comptar amb la teua participació, que t'acostes al Brisamar i que pugues aportar-nos les teues idees per tal d'intentar recollir-les als pressupostos.

T'ESPEREM!