dimarts, 25 de març del 2014

LA SETMANA GRAN DE BETXÍ


El Corte Inglés llança, tots els anys, una promoció de productes que dura 7 dies i que els seus responsables l'anomenen "Semana Fantástica".  Allà pel nord, la setmana fantástica s'anomena "Semana Grande", que és quan tenen lloc les festes de cada ciutat, com ara les de Sant Sebastià, Bilbao, Gijón o Santander (d'on és el cartell de dalt).

Prenent esta última etiqueta, m'ha vingut al pèl per resumir els dies que vam tindre la setmana pasada que, seguint el paral·lelisme, podríem anomenar la "Setmana Gran de Betxí".  Els fets, cronològicament, es van succeir de la següent forma:


Estes tres bones notícies que es van conjugar la setmana pasada mostren, a les clares, que a Betxí están fent-se les coses bé.  Entre tots, empresaris, treballadors, ajuntament, associacions, entitats culturals i esportives, s'està aconseguint millorar les dades econòmiques i d'ocupació i en alguns casos importants, com el de la llum, Betxí està sent pioner, un poble de referència.

Crec que tots hem de felicitar-nos per això i, evidentment, seguir treballant per aconseguir que eixa "Setmana gran" es repetisca el màxim possible.  Perquè això será bo per a tots.  Perquè això serà bo per a Betxí.

1 comentari:

Betxi Esquerra Unida ha dit...

S´ESTÀ FENT UNA MANIPULACIÓ DE LES DADES CREEM QUE ES EL NOSTRE DEURE INFORMAR AMB TOTES LES DADES. http://betxiesquerraunida.wordpress.com/.../cuando-los.../