dissabte, 5 de desembre del 2015

ANEM A FER HISTÒRIA

Queden pocs dies per fer història.  Estem a tocar amb la punta dels dits de traure, per primera vegada, una diputada per Castelló que trenque l'històric bipartidisme en el repartiment que sempre s'ha donat a les nostres comarques: 3 PP, 2 PSOE o a l'inrevés.

En pocs dies tindrem a Marta Sorlí com a representant de tots els castellonencs al Congrés.  Per demanar el que no ha demanat mai el PPSOE: més inversions al nostre territori, millor finançament, millors infraestructures (rodalies a les comarques del nord, estació intermodal, vies d'ample europeu, etc), majors inversions en la nostra agricultura i taulell, etc.

Marta està a punt de fer història.  I també COMPROMÍS que, segons totes les enquestes, traurà els millors resultats de sempre.  Baldoví, el nostre candidat per València, és el polític millor valorat de tots els candidats i ha estat un referent al Congrés en estos 4 anys.  Ell solet ha estat qui més ha lluitat pels interessos dels valencians i de les valencianes.  I ara, tornarà a fer-ho.

Estem preparats per encarar el repte.  Al maig, milers de vots ens van donar desenes d'alcaldies d'arreu del territori i 19 representants a les Corts Valencianes.  Des d'aleshores, una nova forma de fer política ha aparegut a la nostra terra.  Per a bé.

Amb vosaltres, seguirem construint el nostre objectiu: millorar la vida de tota la gent.  Endavant Marta, endavant Baldo, endavant Valencians!