dimarts, 1 de desembre del 2015

COMENCEM #XARXALLIBRES

Hui s'ha posat en funcionament el programa #Xarxa Llibres al nostre poble.  Durant els pròxims dies, centenars de pares passaran per l'EPA per tramitar la documentació pertinent i poder, d'esta manera, accedir a la gratuïtat dels llibres de l'ensenyament primari i secundari.

Ahir, Àngels (regidora d'Educació) i jo, juntament amb els membres de l'AMPA de l'institut, vam fer una reunió amb desenes de pares per explicar-los el procediment.  Demà, farem el mateix amb els de l'escola.

AMPES, pares i mares, directives de l'escola i de l'institut, mestres i professors i personal de l'ajuntament, tots junts, farem que este programa pioner siga tot un èxit a Betxí.  I que per primera vegada, els 600 joves betxinencs en edat escolar tinguen de forma gratuïta tot el material escolar.

Com en tot, som conscients que quan s'és novell poden aparéixer problemes.  Però amb l'esforç i la voluntat de tots, arribarem a bon port.  En estos moments, em sent orgullós de pertànyer al meu partit, BLOC-COMPROMÍS, i de saber que l'amic Vicent Marzà està fent una feina incommensurable.  Continuem així.