dilluns, 21 de desembre del 2015

GRÀCIES PER LA CONFIANÇA

Ja sabeu que els dies després de les eleccions, tots els partits són els guanyadors.  Jo no faré eixa anàlisi: a Betxí, les eleccions generals d'enguany, les ha guanyat el PP.  Per 35 vots, però les ha guanyat. 

Àixò no ho negaré.  Però tampoc no negaré que estem molt contents amb els resultats obtinguts.  Per primera vegada en la història, hem estat a punt de guanyar unes eleccions generals.  I això és històric, és historia.

I ho hem fet gràcies a la confiança que ens heu donat.  Al recolzament que ens doneu cada dia, confiant en la nostra gestió.  I també a la feina de totes les persones que estan al nostre costat i que fan que el poble avance amb pas valent.

I també, per què no dir-ho, gràcies a la nesfasta gestió que ha fet el bipartidisme en els últims anys, als casos de corrupció que els han podrit, a l'amiguisme que han expandit per totes les institucions, al control dels mitjans de comunicació i de la justícia que ens han "brindat".  I a tantes i tantes coses amb què la majoria estem en desacord.

Estos resultats són el triomf de tots.  I ens aupen a tindre veu pròpia a Madrid, que és el que sempre hem demanat: els valencians, ens farem sentir per demanar un finançament just amb la nostra terra; per tindre més i millors infraestructures; per defensar la nostra agricultura; per tindre millors comunicacions... i per tantes i tantes coses per les quals hem lluitat des de fa molt de temps.

Estos resultats són històrics.  Ara és el moment.  Gràcies a tot@s!

1 comentari:

Éric Nebot ha dit...

En tot el que han robat, i robaràn. Però clar, aixó a la tv pública no ix, una per que no la tenim i l'altra peque és un femer propagandístic del PP.