dimarts, 17 de maig del 2016

LLUITAREM PEL PAS DEL PUNTARRÓ

Ahir em vaig reunir amb el Conseller d'Economia Rafa Climent, en València.  Juntament amb dos empresaris de la localitat, per fer força i aconseguir, com abans millor, la remodelació i construcció de la zona del Puntarró, per tal de desviar el trànsit pesant per fora de la localitat.

Després de molt de temps d'al·legacions amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, a hores d'ara ja tenim el permís per tal d'ampliar el vial de la corba del camí.  Però ara ens falta, a més a més, recolzament econòmic per a completar el projecte.  És a dir, per tal de fer un pas elevat amb estructures de formigó que evite que l'aigua passe per damunt del vial en temps de pluges torrencials. 

I a això vam anar ahir a la Conselleria.  A demanar ajuda econòmica per tal de dur endavant este important pla que definitivament solucionarà el tema del trànsit de grans vehicles per dins de la població, després de la construcció de la rotonda, de l'aparcament de camions i de l'asfaltat del camí del Pantà.

Personalment, tinc molta confiança en el Conseller.  I tinc confiança en què serà sensible a les nostres reivindicacions i tindrà en compte les nostres preocupacions.  En breu, esperem tindre'n notícies.