dijous, 5 de maig del 2016

SEGUIM

De segur que recordareu que fa algunes setmanes, concretament el segon cap de setmana de Pasqua, algú (o alguns) van trencar els bancs i les taules de la zona que hi ha al costat del parc biosaludable.  I després, una vegada arreglats, els van tornar a trencar.

Lamentablement, sol ser freqüent que estes coses ocorren, normalment els caps de setmana de nit.  Generalment, els dilluns passem algunes hores arreglant el que uns pocs han trencat el "finde".

D'aquells fets, moltes persones em van dir que no calia tornar arreglar-los, perquè els tornarien a trencar.  Efectivament, segur que eixos pocs els tornaran a trencar, però nosaltres, la immensa majoria, no podem permetre que el mal ús que fan una gran minoria determine el dret a usar i gaudir dels espais públis per part de la gent "normal".

Recentment, i és bo que la gent ho sàpia, s'ha pillat una persona trencant el mobiliari urbà.  I més prompte que tard, eixos pocs que continuen fent-ho, també seran vistos per algú.  Entre tots, hem de possibilitar que mantinguem nets i en bon estat els parcs, els jardins, els llocs públics, que són de tots i entre tots hem de cuidar-los.