dimecres, 29 de juny del 2016

DENÚNCIA DEL PP

A principis de la setmana passada, un periodista que recentment s'ha incorporat a la plantilla d'un periódic, em va telefonar per tindre una entrevista amb mi i "posar-se al dia" dels plans que tenim al municipi fins a finals d'any.

Entre els projectes que li vaig comentar, n'hi havien diversos, tant de forma, com de pressupost.  Per exemple, li vaig comentar el quin punt estava l'obra del Palau (pressupost: 600.000€), la reforma de l'avinguda J. Dualde (pressupost: 200.000€), obres de peatonalització de la Plaça Sta. Cecília (pressupost: 63.000€), urbanització del carrer Caixa Rural (pressupost: 300.000€) o l'asfaltat de camins rurals (pressupost: 30.000€).  A més, li vaig comentar que estàvem gestionant la construcció de dos pipicans més, d'ací a finals d'any, per intentar pal·liar el problema de les caques de gos.

D'entre tots els projectes que vos he comentat, es va seleccionar este últim, que va ser publicat segons veeu en la fotografia dos dies després.  La nostra sorpresa va ser que, el dijous, ens va arribar a l'Ajuntament una denúncia del PP (alerta, denunciant a l'Ajuntament!) per traure projectes en plena campanya electoral.

Crec que el tema és lamentable.  En primer lloc, per dirigir  la denúncia al consistori.  Però sobretot, perquè un partit ple de casos de corrupció, d'obres fetes amb diners negres, que ha fet el que ha volgut durant 20 anys (en campanya o sense campanya), que es dedique a interposar denúncies per temes d'estos em pareix justament això, lamentable.  I denota, a més a més, l'estat del partit, especialment al nostre poble.

El tema, afortunadament, l'hem resolt, ja que la junta electoral, amb les explicacions que acabeu de llegir, ens ha donat la raó.  Però és una llàstima que ens facen perdre el temps amb problemes creats d'on no n'hi ha.  Nosaltres, a seguir.