dimarts, 24 d’abril del 2018

AIXÒ NO

La setmana passada es va dur a terme a l'institut l'edició d'enguany de MUDEM L'ESCOLA, el projecte que des del consistori estem impulsant en els últims anys per renovar i millorar la imatge dels centres  educatius públics de la localitat.

Enguany, com anteriorment, les figures, murals i imatges han quedat de categoria.  Com sempre.  El problema ha sigut que, justament este cap de setmana, alguns incívics han tirat per terra tota la feina feta, de la qual tots n'estàvem ben orgullosos.  I segurament, incívics del poble.

Recentment, (igual fins i tot són els mateixos), algú també ha trencat l'skate park, ha pintat diversos murals i ha ratllat els mòduls del biosaludable i de l'EPA.  Però esta vegada la cosa ha anat fins i tot més lluny, perquè les pintades poden comportar un valor afegit d'odi i de discriminació.  I això no es pot tolerar.

No solc posar estos actes vandàlics en este bloc ni als meus murs, perquè a pesar que ocorren amb una regularitat major que la desitjable, el millor és no donar-los ressó.  Però esta vegada han traspassat el límit, i més en el context de festa en què està l'Institut i el seu 50 aniversari.

Per això, a més de condemnar enèrgicament els fets, faig una crida a totes aquelles persones que estimen el nostre poble que, si coneixen la minoria que ho ha fet, que es posen en contacte amb la policia.  Perquè això no es pot consentir.

Com sempre, els fets vandàlics d'uns pocs la paguem tots.