dissabte, 24 d’abril del 2010

EN AJUDA DE LES BANDES DE MÚSICA


Demà dimecres hi ha un nou ple al nostre ajuntament. Entre els temes que hi ha en l’ordre del dia, apareix una proposta del BLOC per tal de demanar que la Generalitat Valenciana faça efectiu l’acord a què va arribar en el seu moment amb la FEDERACIÓ DE SOCIETATS MUSICALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA. És pràcticament segur que el Partit Popular de Betxí no votarà a favor d’esta proposta, “per disciplina de partit”.

La proposta, reitere, demana “simplement” que l’acord a què va arribar la Generalitat Valenciana amb les Bandes de Música es faça efectiu. El que no pot ser és que als mitjans de comunicació isquera en el seu moment a bombo i plateret eixe acord i que, a l’hora de donar les ajudes que es van pactar, no es donen.

Les bandes de música formen part central de la nostra estructura social i cultural. Pràcticament en tots els pobles valencians hi ha una banda de música. A Betxí és, possiblement, la Unió Musical de Betxí és la Societat Cultural més antiga i amb més paraticipants del poble. El seu paper és, com dic, essencial en la nostra cultura.

He sentit moltes vegades a dir a l’alcalde que la Banda de Betxí és una societat molt dinàmica i que fa un gran paper entre la nostra gent. Demà és el moment de deixar les paraules i mostrar que en realitat així ho pensa. Necessitem mostrar (i demostrar) que tots volem que les ajudes que necessiten i demanden les bandes de música es facen efectives.

Demà és el moment de mostrar (i demostrar) que les persones i els polítics estem per damunt dels partits i que hem de recolzar les propostes que siguen bones per a la nostra gent i per al nostre poble.



(En l’article immediatament a continuació teniu la proposta que presentem demà a l’ajuntament i que, reitere, és l’acord a què va arribar la Generalitat Valenciana amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana).

59 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo aposte 1 contra 10 a que el PP de Betxí serà "bon xiquet" i acotarà el cap una vegada més a lo que diuen des de Valeǹcia (els de València que per cert van pactar unes ajudes i ara ells mateixos es desdiuen, vaja TINGLAO tenen Camps i companyia que no tenen un duro i no saben a on retallar!)

Anònim ha dit...

No sé perquè jo pense igual que el del comentari 1. Primer serà ser obedients al PP de Castelló o de València i segon als interessos de Betxí. Ja m'agradaria enganyar-me, però ...

Anònim ha dit...

Fan política de partit, no política per al poble. I s'olviden de qui cobren

Anònim ha dit...

i yo que estic a l atur cobran 600 euros al mes qui me ajuda? alfred que tu tingues el treball tan assegurat no vol dir que els teus estimats veins de betxi estiguen igual,mes politiques reals per a la gent que eu pase mal,baixada de impostos etc.... i aixina et votare si no ni em preocupe de anar a votar a gent que es preocupa de la musica i el picudo.

Remolar ha dit...

Hola:

Escolta, els únics que han pujat els impostos, les taxes i els preus públics ha estat el PP de Betxí els últims anys, no jo, a pesar del que diu Rajoy a Madrid.

Tampoc és el BLOC el que ha governat estos anys i on l'atur de Betxí ha augmentat moltíssim (han tancat molts magatzems i fàbriques) o que ha dut a un deute de vora 3,5 milions d'euros després d'uns anys en què a l'ajuntament entraven moltíssims diners, però moltíssims.

És el BLOC el que ha promogut i redactat, per exemple ara, el conveni amb les taulelleres i amb ASCER per afavorir el sector ceràmic.

És el BLOC el que sempre ha dit que es fera una gestió econòmica correcta i sense despilfarros per guardar per als temps roïns, com ara, cosa que no s'ha fet.

ÉS el BLOC el que sempre ha estat recolzant el sector agrari, perquè molta gent viu directament o indirectament d'ell. I durant anys els altres s'han oblidat de la taronja i havien preferit la construcció i ara es tornen a enrecordar d'ella, de la taronja.

Som nosaltres, el BLOC, els que proposem que les escoles de 0-3 anys siguen gratuïtes i que no es faça pagar a la gent (reducció d'impostos).

Som els que proposem que no paguem el peatge de la AP-7 (reducció de taxes).

Som els que proposem que s'ajude definitivament ja a totes les persones que han demanat les ajudes de la dependència (que a altres llocs estan cobrant-se des de 2005 i que ací encara estan per la meitat)

etc, etc, etc.

Crec que estem fent una oposició responsable, amb crítiques quan toca i amb propostes bones per al poble i per a la nostra gent.

Són uns altres els que han governat estos anys, reitere, possiblement els millors anys d'ingressos per a l'ajuntament i que pense que no han sabut fer una correcta gestió econòmica i que, reitere, han pujat els impostos i les taxes, a pesar del que diu el senyor Rajoy.

salutacions a tots
Alfred

Anònim ha dit...

En això de la llei de la dependencia Alfred TENS TOTA LA RAÓ. La meua cunyada viu en Andalusia i ja fa dos anys que cobra 575E al mes per cuidar a sa mare. I pareix que en Catalunya, Aragó i Asturies tamé es aixina (totes elles c omunitats governaes pel PSOE). En les que governa el PP HO HAN PARAT, pq els informes els tenen de fer treballadors socials (funcionaris de les autonomies) i el PP ho ha paralisat pa que npo es pose una medalla el PSOE. Per lo menos això es lo que pensen ells, que l'aplicacio de la llei de la dependencia seria una medalla pal PSOE, pero no és aixina no és una medfalla pa ningú, ÉS UN BENEFICI PA ELS CIUATDANS QUE CUIDEN A UN FAMILIAR MALALT.

Aixina que ja ho sabeu, els que viuen en comunitats governaes pel PP No reben els diners pq el PP no li dona la gana.

AH i una cosa, jo NO SÓC DEL PSOE, de fet abans votava al PP (i dic abans pq aci en la comunitat ja s'en passen de listos).

De Betxí no puc opinar perque sóc de vilavella i no conec les coses locals de betxí

Berta ha dit...

Jo volia preguntarte alfred perque no cobra la gent aixo de la dependencia, pero veig que el comentari d'antes ja ho explica. Jo no sabia que els informes els feia la comunitat ara ja ho entenc perque unes comunitats si i unes altres NO (casualment totes del PP) I encara deia l'atre dia un comentarista del teu blog que la politica del PP no es per als rics, pues jo diria que no tot el mon pot pagar a una dona per a que cuide a la gent gran.

Anònim ha dit...

Les ajudes de la Llei de la dependència han anat a una empresa que gestiona geriàtrics i centres de dia de la família del conseller Cotino. A pesar de tot ingressar una persona costa amuntó diners, i ho sé perquè vam tindre una familiar ingressada en la residència que n'hi ha davant de l'hospital general de Castelló.
Estos del PP no tenen vergonya, tenen molt de morro i molts "bigotes"

la sanidad va bien ha dit...

i despues poses canal 9 i resulta que ZP és poc més que un delinquent i camps un santet. Pues mira el meu metge de betxi me va dir que igual tinc alergia i va demanar especialista (el passat setembre), hui m'ha arribat la carta i me donen per a setembre d'enguany, un any!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si la sanitat esta transferida a la generalitat, la culpa de que tarden un any a donar-me metge no es del roinisim Zp és de camps i la seua politica del despilfarro no??
menos circuits i floretes pal Papa i més diners per a coses importants.
La nostra comunitat fa mooooolta pena

otxa de lo calà ha dit...

A l'anònim anterior he de dir-li que ara escriurà algun pepero i dirà que sí, que la sanitat depén de Camps però que "como ZP nos margina por eso la sanidad va mal, porque no tenemos recursos". i resulta que l'argument és ridícul, saps per què?
a) perquè quan el PP governava a Madrid (i per tant, segons l'argument dels peperos els valencians no estàvem marginats) ja estàvem en la cua en sanitat.

b) perquè encara que PP_Psoe es tiren els plats al cap partixen del mateix solc: defensar a mata-degolla les dues castelles, extremadura, andalusia etc (NO vos oblideu que ells són més nacionalistes que el Bloc, per això defensen aquelles terres, i nosaltres babaus de votar-los!)

Si hagueres anat al metge a extremadura en menys de deu dies hauries tingut especialista.

No ens ha de fer por dir-ho: al pp-psoe els valencians els importem MOLT POC.

Només amb un Bloc fort ens tindrien respecte, o és que encara no ho veieu?

Anònim ha dit...

camps es un señor y el mejor presidente que ha tenido en su historia la comunidad valencina.ya quisiera zparo ser como el.

Anònim ha dit...

Camps és un mentirós. Més fals que un gos verd i que ens avergonyeix als valencians decents i de bé, els que no acceptem regals de cap trama corrupta.

Un veí de Castelló ha dit...

Se parla poc de Cotino pero jo crec que este es el mes listo del PP. El tio va quedantse totes les concessions de la generalitat i esta fentse d'or.

Jo crec que es el mes espavilat perque com que son concessions lo que fa es anar quedantse diners publics pero de manera LEGAL, o siga que agarra pessic dels diners publics (que passen a les seues mans a traves de les eues empresses) de manera totalment legal gracies a l'amigueo de les concessions dels barracons, dels cenbtres geriatrics etc.

Al que diu que Zr=paro he de recordar-li que la crisis actual es deu al neoliberalisme sense frenos (defensat peL pp) aixina que meitat culpa PP per la seua aposta neoliberal durant 1996-2004 meitat culpa ZP per tardar a reaccionar.

Lo mes trist de la nostra comunitat es que si no estiguera el Pp estaria el PSOE, que entonces hauria de començar amb els seus trapitxeos (perqu els seus militants ara mateix no poden xuplar de la mamella). En fi, tot molt trist.

I una altra cosa:vaig estar en un poble de dos mil habitnts del Pais Basc l'estiu passat i el seu regidor del PP que tenia una carnisseria anava amb 2 policies pel carrer, era impactant vore com obria la carnisseria i tenia a 3 ertzaines en la porta TOT EL DIA, i damunt va i em conten que NO COBRA PER SER REGIDOR, això si que és ser politic per vocacio!! este "ajugant-se la vida" per ideals i Cotino, Font de mora (soci de Cotino en diverses emporesses), Costa, Camps i companyia ajugantse "la cartilla", la de bancaixa, clar, presidida per l'ex del Pp Olivas, que va ser bon xiquet i li van regalar la presidencia de bancaixa.

Mare meua quin merder. I nosaltres votant al PP en les corts com a borregos (jo mateix els votava fins que en el 2007 vaig comensar a obrir els ulls!!!)

al que diu que han tardat un any a donarlli metge dirli que ha tingut sort, al meu sogre li han donat visita per a juny del 2011 (i la va demanar en decembre), inclus la republica del congo te mes recursos sanitaris que la CampsConselleria de saniat.

TOT MOLT LAMENTABLE

Última cosa que estic abusant del blog Alfred: la meua filla treballa per a Font de mora, es interina i te reconeguts els triennis desde juny de 2008 i encara NO els cobra, suposse que Font de Mora el lloguer dels barracons a la SEUA PROPIA EMPRESSA I DE COTINO si que esl pagarà tots els messos, no?? o espera dos anys a pagar com fa en la meua filla???

M'entren ganes de plorar quan veig com era la comunitat valenciana fa 15 anys i com es ara=l'ultima EN TOT DE L'ESTAT!!!!!!!!!!!!!!

Quina vergonya,

Anònim ha dit...

No fa tants anys érem la segona comunitat valenciana en recursos, nivell de vida, renda per càpita, etc., i ara som la 17, només guanyem a ceuta i a Melilla, que per si no ho sabeu estan en Àfrica!! és a dir, que estem al nivell de qualsevol país d'Àfrica. Això mentre una colla de mangantes, de lladres, s'estan enriquint a costa dels contribuents valencians.
Camps dimissió!!!

Anònim ha dit...

Conviene no dar la información sesgada; es cierto que la GENERALITAT no ha pagado todavía los trienios a sus trabajadores interinos como establece el EBAP desde el 2008, pero no es menos cierto que me consta que a las empresas que trabajan para ella les PAGA RELIGIOSAMENTE.
Así que no se puede decir que la Generalitat no paga a nadie, lo que pasa es que unos tardan más

Por lo que respecta a la calidad de vida, PIB interior etc de nuetra comunidad es verdad que éramos de las tres primeras, pero hay que tener en cuenta que cuando estás arriba ya no puedes subir más, sólo puedes bajar. NO ES CIERTO QUE OCUPEMOS LA POSICIÓN 17. Según la fundació Caja Madrid ocupamos la posición 14, y según el ESADE la posición 15. Como véis los criterios nunca son de todo objetivos porque depende de los parámetros que se utilicen para el estudio se ocupa una posición u otra.
Desde el PP se trabaja para volver a llevar a la comunitat valenciana a una posición de podium como lo estuvo en su día. Si los valencianos ndan su apoyo al PP en el 2011 seguro que antes del 2014 volveremos a ser "capdavanters".

un saludo a todos, este espacio de debate me parece muy interesante.

Estic flipant ha dit...

Estic alucinant en el comentari anonim de abans, clar que la generalitat paga a les empreses, SI LES EMPRESES SON DELS CONSELLERS com vols que no pague!!!!! Les conselleries paguen "religiosamente" com tu dius (i ho encertes perque Cotino és a muntó beato) als amos de les empreses, que són els propis consellers, i negoci redó!!! I mentres jo en l'atur (que s'em acaba al setembre)

Una altra cosa, dius que no som els ultims que som els 14 o els 15, ara ja me quede mes tranquil, home!!, hem passat d'estar a l'altura del P Basc i Catalunya a passar a ser els 14 o 15 (tu mateix RECONEIXES que ho diu Caja Madrid, que per cert té la majoria dels membres del consell adminsitratriu del PP -presidit per Rodrigo Rato), heu dic per si ara ve algun pepero dient que estos estudis estan manipulats, una caixa d'estalvis del PP diu que la nostra comunitat es la 15, ala toma ya!!!
Per favor que arriven les elecccions autonomiques YAAAAA

Estic flipant ha dit...

Ah se'm ha oblidat dir-li al d'abans (que pareix que siga del gabinet de premsa del PP) que l'EBAP que està incomplint el PP és UNA LLEI DEL PARLAMENT ESPANYOL, aixina que ja veus per a on se passen les lleis estos del PP que tan parlen del estado de derecho QUAN ELS CONVÉ

Cerveseta fresqueta ha dit...

a mi sincerament la politica me dona igual perque lo unic que veig es que el PP de valencia HEU FA FATAL, el PSOE en Madrid heu fa tame malament i com se que Esquerra Unida i el BLOC mai manaran pues me dona igual i no vaig mai a votar pero m'agrà entrar en este blog per que açi m'entere de totes les cosses que amaga Canal 9 mon pare i ma mare miren Canal 9 i tenen a Camps en un altar i aixo que abans votaben al Psoe, pa d'ells camps heu fa tot be, estan abobats en cada dinar i sopar quan ix Camps es que no moeuen ni els ulls i despres entres en este blog i en L'INFORMATIU (un diari digital que te informa de tot, tot, tot) i veus tots els xanxullos de Camps i Cotino i lo malament que esta la nostra comunitat -que diuen per dalt que no paga ni l'antiguetad als seus treballadors, que negreros estos del pp- i mon pare i ma mare que el veuen per TV i se pensen que Camps es casi com Kennedy, je, je que bó! quina societat que tenim, Hommer Simpson se queda curt al costat del teatro de canal 9, visca els valencians, visca la paella (amb carxofeta o sense), visca joan monleon, visquen les falles, i clar els bous!! a mi me dona igual tot jo no pense anar mes a votar se me va acabar el paro fa tres mesos i visc en els meus pares de moment tinc prou en lo que me donen pa cuatre cervesetes i pa pagarme internet i la gassolina i ja no tinc esperances de res açi en esta comunitat de merda, quan passe este estiu que vé m'en vaig a Barcelona a vore si trobe curro o si no a Vitoria o Madrid que tinc amics que han anat i ja tenen curro, i açi vos quedeu en el merder de comunitat de Camps a on qualsevol dia vos morireu de un costipat perque ja no tindreu ni metges de cabecera. Mireu si la nostra comunitat es trista que alguns dels meus excompanys de treball que havien vingut d'Andalussia fa anys ara han tornat a Andalussia i inclús allí han trobat treball, els ha costat uns mesos perque la cosa esta malament tame pero al final han trobat treball. I me diuen pel facebook que ni barracons en les escoles ni llistes de espera en els hospitals ni res de totes les coses tercermundistes que tenim açi (vergonya sentisc mentres llegisc lo que dieun els comentaris de dalt de tots els messos que un se te que esperar pa anar a un especialiste).
Visca Camps i visca tots els hipnotisats que Canal 9 aconseguix, ni David Copperfield heu faria tant be!!!

un español muy español ha dit...

Al listillo del cometario de antes tengo que decirle que claro que en barcelona o en , vitoria puede encontar trabajo con mas facilidad que en Castellón pero HACES TRAMPA con la comparacion listo porque alli tienen un entramado industrial diversificado y que no depende de un unico sector como aqui dependiamos antes del azulejo. Pero en el futuro es posible que ellos se mueran de hambre y aqui viviremos otra vez muy bien porque todos viviremos del turismo (LA GRAN APUESTA ACERTADA DEL SEÑOR CAMPS, EL MEJOR PRESIDENTE DE ESPAÑA)
De lo de Andalucia deberias estar orgulloso de que gracias a nuestra solidaridad cuando la comunidad valenciana era de las mas ricas ahora nuestros hermanos ESPAÑOLES andaluces gocen de una sanidad y una educacion de primera division ¿¿pero los del Bloc i esquerra unida no sois los que dais la brasa siempre con el rollo de que la educacion y la sanidad son lo mas importante en una sociedad entonces por que os parece mal que en otras comunidades funcione a las mil maravillas?? ah si ya lo se porque sois una pandilla de acomplejados y unos envidiosos, se me habia olvidado.

Y no te preocupes que medicos de cabecera siempre los habran, aunque si te digo la verdad por mi Camps los podria quitar y gastar ese dinero en otras cosas, yo me pago un seguro privado y me atienden enseguida cuando necesito un especialista, aunque vosotros los del bloc y esquerra unida preferis ahorraros la pasta porque sois unos tacaños y llorar como unas nenazas porque la consejeria de sanidad tarda un poco en daros cita, os da placer estar siempre quejandose.

En el 2011 Camps President!!! Camps President!!! Camps President!!! y os lo digo en vuestro valencià pueblerino: CAMPS PRESIDENT!!

Anònim ha dit...

Algú sap si el peruano muy peruano es concejal de festes? perquè pareix tallat amb el mateix patró...

Camps president, sí, però de Burkina Fasso

Anònim ha dit...

L'espanyolet PPeperet acat de nou, quin horror!
Ja veeu com se les gasta, que si per ells no calen metges de capçalera /com en el segle XVIII, això sí que és progrés), que si "tardan un poco en daros cita", sí un any esperant la visita del metge és "un poco". I jo me pregunte: de veritat el 50% dels valencians pensen com este elemento???

David ha dit...

perdoneu la meua ignorancia pero jo vullc fer una pregunta ¿si durant els ultims 12-15 anys erem una comunitat de les mes riques i a les hores donavem a munto a les altres comunitats ara que som dels pitjors recibirem diners de les atres comunitats? ¿Algu sabria contestar-me?
Cada estudi diu una cosa pero tots coincidixen en que estem dels ultims, jo faig empresarials i vam vorer un estudi de la universidad Carlos III de Madrid que en juny del 2009 mos situava en la posició 15 (en el 2003 eram la TERCERA).

¿Alfred no seria una bona idea tornar a apostar per l'agricultura ara que s'ha demostrat que el model economic basat nomes en el taulell i el turisme ÉS UN ERROR? ¿Tu que tens a munto de pes en el Bloc que proposaries per a que es crearen llocs de traball en la comarca de la Plana a curt termini?

el sou que paga camps no dona ni pa anar al cine ha dit...

David la resposta és : NO

Mentres el PP i el PSOE continuen tenint el 84-87% dels vots com tenen en la nostra comunitat continuaran marginant-nos.
El fons de compensasió interterritorial que marca la constitució està en mans d'ells. En els anys de bonança econòmica els valencians en pagavem 10 a Madrid i posem que mos en tornaven 4.
No tinc dades del 2007-10 però supose que com que comtabilitzaran les inversions de l'AVE els numeros diran que ne paguem 10 i en lloc de torrna-nos 4 mos ne tornen 5 (o posem que 6).

son faves comtades i per a que uns ne paguen 5 i els ne donen 15 uns altres tenen de comntinuar pagant 10 i rebent menys.

Lo que passa que ja te dic, ara en lloc de 4 sumaran la inversio de l'AVE ((que ja veus que me soluciona tindre un AVE que sera cariossim a mi que treballe d'infermer cobrant a 5,65E l'hora les guardies -els pitjors pagats de l'Estat!)) i els ixiran els comters de que els valencian ne paguem 10 i mos ne tornen 5 o 6. I encara haurem de donar les gracies (perque abans mos ne tornaven 4 i ara 6).

Mos passa poc, el PP-PSOE fan vorer que rinyen pero pa marginar-mos als valencians estan mes que d'acord.

Jo soc un atre dels que prepara la maleta. Cantabria paga a 6,35E l'hora de guardia, Astúries a 6,75E, Murcia a 7,2E, Aragó a 7,8E, Navarra a 8,2E, P Basc a 8,65E etc, etc
Inclus Portugal paga mes que Camps.

Del sud d'alacant ja se'n han anat tots els infermers a treballar a murcia. Per aixo hui dissabte 1 de maig el PROP posa este anunci buscant infermers:

http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=53115

Lo que mos paga Camps suposse que es lo que se cobra en paisoos tan desenvolupats com Algeria o Marruecos (punteros en l'economia global del planeta), per aixo la gent que no te obligacions familiars si pot se'n va a treballar fora. camps ha conseguit que tornem a ser una societat que EMIGRA, com passava quan ma uelo era jove en la decada dels 40 i 50 que se'n anaven tots a treballar a Barcelona.

Pirata Patchy ha dit...

Jo confie més en Bob Esponja que en Camps a hores d'ara per a eixir de la nefasta situació en que ens han deixat els uns (PP) i els altres (PSOE). Per això a les properes eleccions votaré pert la Colalició Compromís, que són els únics que pensen en la gent i en el territori, i no en els seus interessos personals, com els furtapatos i xupla-bigots que governen ara la Generalitat.

un español muy español ha dit...

Pues venga iros todos a trabajar fuera que asi seguro que baja el paro en castellón.
y hablando de irse fuera y de paro, Baleares es una buena opción, es donde menos paro hay. QUE CASUALIDAD QUE ALLI GOBERNÓ EL PP Y APOSTÓ POR UN MODELO SOCIO-ECONOMICO BASADO EN EL TURISMO y ahora es donde (gracias a la buena gestion del PP) MENOS PARO HAY.

Ferrer (Almenara) ha dit...

Per primera vegada estic d'acord en el peruano molt peruano: el PP de Balears va fer una bona gestió, SOBRE TOT PER A LES SEUES BUTXAQUES (i també per als bancs de Suissa i Andorra que deuen estar ben contents en els mes de 20 imputats del PP Balear)

En les proximes autonomiques el PSOE no pujarà (Alarte no ilusiona ni a la seua familia), pero el PP tampoc no vos penseu que baixarà!!!

l'unica opcio per a que Camps no tinga majoria absoluta es que la gent que te simpatia per Compromis perque pensa que son els mes preocupats per la mala situacio que passem (Bloc+Iniciativa) no faja com sempre i "passe" d'anar a votar. Les MÍNIMES possibilitats per a que el PP no arrase son que Compromís puge un poc els vots, seria lo unic que llevaria la majoria absoluta del PP.

un poc de confiança al PP ha dit...

Jo com votant del PP demanaria un poc de paciencia a la gent i un poc de confiança en el projecte politic de centre del PP valencià. La dinamica global (crisis mundial) no acompanya, aixina que un poc de paciencia no vindria malament.
No dire que el PP valencià ho estiga fent tot be per que no soc cego i la veritat es que podrien millorar moltes coses, pero no m'imagine a ningu que no siga el PP governant la Generalitat, lo que cal es que se lleven del mig a tres o quatre aprofitats (ja els heu dit en els atres comentaris, Cotino i Font de Mora i dos o tres mes que en lo unic que pensen es en ferse rics) pero per lo demes no se pot generalitzar i jo confie en Camps, Rambla etc i quan l'economia mundial torne a millorar jo confie que el PP tornara a durnos AMUNT a ser una altra vegada una comunitat de les mes fortes d'espanya.

Lo que no entenc es aixo que dieu que la genetralitat no paga antiguetat als seus treballadors, ¿si dieu que es un LLEI per que no la complixen? aixo no ho entenc... ¿un govern autonomic pot incumplir una llei es que no ho entenc de cap manera no vivim en un "estat de dret"?

otxa de lo calà ha dit...

Efectivament vivim en un estat de dret on qui se'l salta ho paga (mira Garzon, pareix que ha comès algunes irregularitats i, es demostren, serà apartat de la judicatura).

Ara bé, hi ha, com en tot, algunes excepcions. El PP ja ens té acostumats a saltar-se l'estat de dret i a jugar al gat i a la rata quan li convé.
Si entreu en la web del sindicat de professors (STEPV) i busqueu trobareu que la conselleria d'educació (del PP) s'ha SALTAT 17 SENTÈNCIES JUDICIALS (algunes d'elles del Tribunal Superior de Justícia valencià, i una ni més ni menys que del TRIBUNAL SUPREMO!!!! -sentència del maig de 2006), Y señoras y señores aquí no pasa nada.

Vés tu i saltat una sentència del SUPREM a vore quÈ passa.

Els del PP, estos que tan saben de tot, experts en parlar d'estat de dret, experts en dir que els altres són "amics dels terroristes" però va i resulta que en els últims anys d'existència de Batasuna com a força política legal es van passar 4 anys VOTANT JUNTAMENT AMB BATASUNA en les juntes generals (paregut al que són les nostres diputacions) d'Àlaba (perquè allí el PNB-EA-Aralar no tenien majoria absoluta), i d'esta manera en cap dels 4 anys es van poder aprovar pressupostos (en estos casos es prorroguen els anteriors)

Però després va resultar que en un dels 4 anys de la legislatura el PNB va traure endavant els pressupostos del Parlament Basc gràcies a l'abstenció de Batasuna i El Mundo va titular "El PNV saca los presupuestos gracias a ETA", sí, sí, ells portaven 4 anys votant JUNTETS amb Batasuna en les juntes generals i no passava res
(encara recorde les imatges, que només emetia TV3, per això ara volen tancar-la, perquè tv3 ENS INFORMA DE TOT, en les quals cada vegada que guanyaven les votacions de les Juntes Generals d'Àlaba ixien els del PP i els de Batasuna aplaudint juntets, tan contents, tan emocionats, i tan amics ells -és l'època en què acebes, Rajoy i Oreja com a misitres de l'interior deixaven eixir al carrer als presos d'ETA abans de complir les penes, QUE AMIGUETS QUE EREN!!! ací ho teniu TOT DETALLAT:

http://www.cadenaser.com/articulo/espana/DOCUMENTACION/Excarcelaciones/etarras/1996/2004/durante/gobiernos/PP/csrcsrpor/20060209csrcsrnac_11/Tes/


Però clar una abstenció dels batasunos en el Parlament que beneficiava a uns altres, als del PP JA NO ELS PAREIXIA BÉ.

En voleu més? vinga hui ho deixaré ací que açò pareix un testament, però ja ho sabeu, lleis i estats de dret a estos del PP?? vinga, home, si estos estan per damunt del bé i del mal.

Anònim ha dit...

es facil isir de esta crisis tota a guanyar 900 euros com en les taulelleres i se acabat,tots i aixo vol dir tots incluits els mestres alfred i gaya

Anònim ha dit...

ellos no ,que ataquen al pp pero ellos que no les toquen la nomina,el sacrificio para los demas,asi nos preocuparemos de las bandas de musica,de los toros y el picudo ,jajaja ,es que hay que ser caraduras.cuanta razon tiene el anonimo que habla de que este pais se va al garete muchos vividores ya!!!!

Marta ha dit...

Alfred i Gaya no són mestres, són professors.
i dius que els mestres són uns vividors???? home, mno me pensava que diria això `però ho dic: els mestres i professors PAGUEN CADA MES IRPF , i amb ixe IRPF es paguen, per exemple, als del paro, aixina que no diguem tantes tonteries.

Per cert, acabe de llegir l'article on diu que Rajoy sent ministre de l'interior deixava lliure als etarres als 15 anys encara que amb la llei en la ma podien passarne 30, d'això no dieu res els pperets?? I ara Rajoy s'ompli la boca parlant de mesures antiterroristes i ell regalava la llibertat als assessins.
molt bo l'article, llegiulo

Marta ha dit...

Torne a ser jo, vullc dirlos als dos comentaristes anteriors que COM QUE DESPUES DE LLEGIR TOTES LES DADES DELS ALTRES COMENTARIS SE VOS HEU QUEDAT SENSE ARGUMENTS pues heu recorregut a les tonteries: la solució per a la crisi és que qui s'ha guanyat una oposició ara cobre MENYS??? PERÒ TAN CURTETS SOU ELS DEL pp Q NO TENIU ATRES PROPOSTES??? No es tracta d'això, home, es tyracta d'oferir coses i prestacions als que en tenen menys, no de llevar-les als que ja en tenen.
Ai, mira que sou curtets, vos estan pegant un repassonet pel blog i vos dol. Si TOT EL MON LLEGIRA ESTOS BLOGS en lloc de posar el nodo de canal 9 promte se vos acabria el xollo

Anònim ha dit...

Que inteligents els dos comentaris que n'hi han abans del de Marta!!!

com no se m'havia ocorregut a mi això, quina solucio mes bona!!:Llevem diners als que han conseguit tindre un jornal digne, clar que sí!!. És una proposta que mereix el premi Nobel d'economia.

I digue-me què faríeu en eixos diners que retallaríem als que gràcies als seus estudis han conseguit no ser mileuristes? Claro. ja ho se, per als pobres Cotino i Font de Mora que en tots els diners que s'emborxaquen cada mes no els arriba ni per a la cistella de la compra, pobrets...

Per favor un poc de serietat. Se tracta que qui cobra 900E puga cobrarne més i sobretot que tinga unes prestacions socials adequades: escola per als seus fills, beques de menjador, ajudes per a llibres etc i aixina que puguen viure millor, NO SE TRACTA DE LLEVAR RES A NINGÚ SINO DE DONAR ALS QUE MENYS TENEN

Anònim ha dit...

Estic segur que el dilluns que ve la sra. Maribel Forner, mestra i regidora del PP renunciarà a part de la seua nòmina per poder alçar el País, i no espere menys de la sra. Mª Pilar Martínez, que no és ni mestra ni funcionària ni res d'això i cobra com si ho siguera. No tinc cap dubte que faran això en benefici dels ciutadans de Betxí.
No obstant, em contentaria am que feren una política de creació d'empleo, tallers, etc. cosa que fins ara no han fet ni pareix que tiguen pensat fer.

Anònim ha dit...

Pero com van a fer activitats de promocio del treball i l'ocupacio si un dels alcaldables del PP te una Empresa de Treball Temporal (=ETT = explotacio dels treballadors)??

Anònim ha dit...

Quina vergonya!!

Anònim ha dit...

Si jo fora regidor del PP en el país Basc i vera a personatges com Camps, Ricardo Costa, Cotino, Serafín Castellano, Font de Mora, Álvaro Pérez "El Bigotes", Correa, Betoret, Fabra, etc... me canviava de partit. Admire molt a eixa gent que posa en perill la seua vida i la seua economia per uns ideaqls, encara que no siguen els meus, i me repugna vore a gentola que fan de la política edl seu modus vivendi. Són gent despreciable.

Anònim ha dit...

alfred,i per a quan ,una proposta de baixada de impostos al ajuntament per a la gent mes desafavorida del poble,com per exemple els parats....es que encara que tu no eu vius de primera pell en som molts i que vols que te diga en un moment com este que vivim alguns,eu veig mes important que les bandes de musica o el picudo....teniu que viure el dia a dia de la gent normal,es a dir els que correm perill de quedarmos sense feina,no cobrar el mes ...tots no som funcionaris

Anònim ha dit...

Anònim, eixa proposta ja s'ha fet, i el PP, amb funcionaris o sense, va dir que no. I no només era per als aturats, sinó per a tot el poble: abaixar el preu de Pequelar, demanar més diners a la Generalitat, franccionament del pagament dels impostos, etc. I els del PP, que viuen millor que els funcionaris, van dir que no, que no podia ser, a pesar del que diu Rajoy.

Remolar ha dit...

Hola a tots:

en el proper article del dimarts veureu algunes de les propostes que hem fet estos anys, algunes en matèria econòmica, com demaneu alguns i que, per cert, pràcticament totes s'han votat en contra per part del PP.

Pel que fa a l'economia, pense que el problema més greu a hores d'ara és l'atur, que al País Valencià està tres punts per damunt de la mitjana espanyola (en això sí que som dels primers) i, específicament el cas de Castelló, està 5 punts per damunt de la mitjana (ací tornem a liderar), encara que no vorem esta notícia a C9 i si la veem, evidentment, no serà culpa dels nostres governants.

http://www.ondacero.es/OndaCero/Castellon-lidera-tasa-paro-Comunitat-con-74200-desempleados-30042010/N_10517452

Les que menys atur tenen són Euskadi i Navarra, justament les que tenen un concert econòmic propi i unes lleis pròpies...

Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

pues no me pareix be que siga per a tot el poble,ia gent que pot pagarse perfectament la pequelar,o els impostos ,per lo tant la ajuda deu de ser per a qui realment la necesite

Anònim ha dit...

doncs a mi sí que me pareix be que siga per a tot el poble, ja que en qualsevol moment qualsevol familia pot vore com un membre pot acabar a l'atur.

Anònim ha dit...

Mireu quina notícia:

"Burriana, Nules, Alqueries y La Vilavella ofrecen un Plan de Empleo a 139 parados del sector cerámico"

Com és que no està l'ajuntament de Betxí? Tan poc li importen a l'equip de govern els aturats del nostre poble?

I més:

"La Plana Baixa sella el primer gran pacto comarcal contra el desempleo.
Ocho municipios, sindicatos y patronales se suman a la iniciativa para invertir en formación e inserción laboral.La Generalitat apadrina el nacimiento de la entidad y propicia un convenio con el Servef para tomar medidas.
El ente está formado por los ayuntamientos de la Vall, Nules, Moncofa, la Vilavella, Xilxes, Alfondeguilla, Almenara y la Llosa, más los sindicatos UGT y CCOO y las asociaciones de empresarios. Tampoco faltó el director general de Empleo, Felipe Codina."

Si hasguera sigut un pacte per a fer més bous, l'equip de govern de l'ajuntament de Betxí haguera estat el primer, Ací és on se nota la preocupació per les famílies de Betxí. No tenen vergonya, com algú ha dit més amunt.

Anònim ha dit...

contestacio al de dalt,(dos adalt).....pues en el moment que eixe membre estiga a l'atur ,entraria en el sistema de ajudes.,sempre repetisc sempre ia que a favorir als mes necesitats,ia que la crisis ni la esta vivint ni se espera que la visca(molt millor persupost)

Anònim ha dit...

eu vist hui les noticies,a grecia han fet un pla per a eixir de la crisis(que no crec que tarde molt en ferse a espanya)baixada de salaris a funcionaris i pensionistes,es que es normal esta clar que iauran pensionistes i funcionaris que no aplegaran als 1000 euros (sobre tot pensionistes),pero crec que es una bona mesura al fi i a la cap son els salaris mes segurs per lo tant be es mereix que es sacrifiquen,ara sempre que guanyen mes de 1000 euros,crec que un tant per cent quan mes se guanye,es una bona mesura

Anònim ha dit...

penseu que alfred cobra de 3 puestos,de profesor,de profesor de tarde(epa)i concejal esta es la gent que deu de pagar mes impostos,o creeu que seria just ajudes per a la pequelar?i per que yo un home de fabrica 1000 eurista no puc fer puriempleo?españa va pero que muy mal(para alguns claro)para los de las bandas de musica y los picudos no.

Anònim ha dit...

Resposta:

Jo no estic a l'atur però cobre uns 750 € al mes. Conec gent (alguns amics i familiars) que estan a l'atur i que cobren 900 i 1000 euros. Segons la teua proposta ells, que cobren més que jo, tindrien dret a pagar menys impostos i taxes. Jo en canvi, per tindre ujn treball de merda i mal pagat, no tindria dret.
Molt just, sí senyor.
crec que si enlloc d'estar ací pegant la tabarra t'esforçares un poc i te posares a buscar faena, podries ingressar en el "selecte" segons tu món dels treballadors en actiu, o, millor encara, podries posar-te a estudiar i treure't unes oposicions. Només és un suggeriment.

Anònim ha dit...

Alfred paga impostos segons la renda (IRPF) com tot fill de veí. Com jo o com tu.

Me pareix molt fort, molt
misserable i molt rastrero que el PP utilitze els atacs personals contra els regidors quan se li acaben els arguments. Se nota que estan contra les cordes i no saben què dir.
Són uns hipócrites!

Anònim ha dit...

jronya ke jronya. O Ajo y agua. jajajajaja

Anònim ha dit...

Pues si tan estupendo és, la solució és fàcil: veste'n a Grècia.

Anònim ha dit...

per a la persona que cobra 750e,es que es aixo lo que damane que la gent com tu o yo que cobrem poc tingam unes ajudes,no vas a ajudar a gent com alfred que guanyara uns 2500e al mes limpios,i no es un atac es la realitat o no podem dirla,i si soc del pp que es pecat?,ben orgullos que estic de serlo.pero estos que son pogres sempre i quan no es diga lo que es la realitat,yo comprenc que gent com alfred guanyant lo que guanya pense en el picudo o en la musica pero el meu mal de cap es arribar a fi de mes .

Anònim ha dit...

i la gent que es riu ya ens tocara a nosaltres lo de grecia,i la veritat que en tinc ganes,no voleu zp pues ahi el teniu españa se hunde,i tots estos progres ya voreu quan els toquen la nomina com es preocupen de lo que realment ens preocupa a la majoria de gent,ya tinc ganes ya......i voreu que poc ens interesa el picudo

Anònim ha dit...

Ale, tens raó. Tema zanjado.

el dels 750 € ha dit...

Això mateix, tens més raó que un sant. I tens raó aran antes i en el futur, aixina que no fa falta que tornes a pegar la palissa.
No cal que te busques faena, millor busca't una novia.

Anònim ha dit...

ya veig que els del bloc sou gent poc oberts a la critica........fot que vos diguen la veritar en dir traute unes opocicions o tens rao com els locos acabeu en els temes aixina voleu gobernar jajajaja,no salvarieu ni al picudo

Anònim ha dit...

Que sí, que sí, que tens raó. Ale, a buscar novia.

Remolar ha dit...

Hola a tots (en contestació a l'anònim que calcula el meu sou):

tens raó en el que dius, només matisar-te que has obviat algunes coses, com per exemple:

-com ja vaig explicar (no sé si el vas llegir), el fet que he treballat molt per aconseguir això, amb dos carreres (filologia catalana i comunicació audiovisual),

-vaig ser el Primer de la meua oposició

-i sóc doctor en Comunicació Audiovisual (amb nota d'Excel·lent Cum Laude per la Universitat de València).

Tot i això, perquè et quedes més tranquil, et diré que si algun dia sóc alcalde, el primer que faré serà rebaixar-me el jornal que té l'alcalde actual (que per cert, en els teus comentaris has obviat)

SAlutacions
Alfred

Anònim ha dit...

Hiuhavia una vegà una casa a on hi havien 5 persones sanes i 5 malaltes. de cara al futur podien passar 2 coses
a) que els 5 malalts es curaren.
b) que els 5 sans es posaren malalts.

Per als simpatisants del PP que entren a este blog la solució és la b = que els que tenen un bon lloc de treball passen a guanyar sueldos menors, es a dir que passen a guanyar 900E, quines mesures més inteligents!!!
Ja heu ha dit una comentarista que es diu MARTA que lo que se tracta es que TOT EL MON puga anar a més.

Estos del PP son els que han d'arreglar la crisi??

Anònim ha dit...

nomes faltaba aixo qe te pujares el sueldo,pero de vaes no eu faras no,aixo del pluriempleo no esta clar caradura