dilluns, 12 d’abril del 2010

RESCAT DE L'AUTOPISTA AP-7


No sé si sabeu que últimament ha saltat la polèmica al voltant del rescat dels peatges de l'autopista AP-7. A grans trets, el PP de Castelló no vol rescatar-lo sense que es faça paral·lelament el desdoblament, mentre que el PP de València vol rescatar-lo ja.

El desdoblament de la N-340 que proposa el PP de Castelló és, segurament, una bona proposta per al desenvolupament de les comunicacions de les nostres comarques. Però el que no entenc és que, quan vaig presentar una moció a l'Ajuntament de Betxí ara fa quasi dos anys (el juliol de 2008) per tal que no pagàrem l'autopista, el PP de Betxí votara en contra i el PSOE s'abstinguera a la nostra proposta. Fixeu-vos que vam demanar aleshores:

El BLOC Nacionalista Valencià sempre ha mantingut que la millor solució per alleugerir el trànsit viari a l'eix mediterrani a les comarques de Castelló, passa perquè l'Estat assumisca el pagament del peatge de l'AP-7 fins al termini de la concessió, des d'Almenara fins a Vinaròs. Aquesta opció seria la més econòmica, la més sostenible i la més ràpida.
D'aquesta manera, seguim considerant la gratuïtat de l'AP-7 com una solució idònia i justa, si tenim en compte que és una mesura presa per altres autonomies. Ara bé, com que aquesta opció ha estat desestimada pels successius governs centrals, el BLOC Nacionalista Valencià, en la seua vocació de fer política en positiu, i veient que el projecte de desdoblament de la N-340 va endavant i també per evitar les possibles retencions de vehicles que generarà l'execució del projecte.

PROPOSTA d'ACORD

Sol·licitar al Ministeri de Foment el pagament temporal o l'alliberament temporal del peatge de l'AP-7, fins que estiga acabat el desdoblament de la N-340, entre els eixides 45 (Orpesa-Benicàssim) i la 48 (Vila-real, Borriana, Nules i Alqueries).



Vull recordar que l'any 1998, quan estava a punt de finalitzar la concessió va ser de nou renovada pel PP per un període de quinze anys. En eixe moment, el BLOC ja va demanar la no renovació; així mateix, el 7 de juny del 2004 també vam demanar l'alliberament del peatge entre Almenara i Vinaròs i el desdoblament de la N-340. Ara, en esta proposta, demanàvem la gratuïtat del peatge de Benicàssim a Orpesa, no sols a l'estiu sinó fins a l'acabament del desdoblament de la N-340, com ha fet el govern estatal en autopistes d'altres autonomies. Crec que els valencians i valencianes també ens ho mereixem.

Com vaig dir aleshores, pense que "l'única cosa que es necessita per a aprovar la moció és voluntat política" i, aleshores, no va haver eixa voluntat política. Com diu l'acta d'aquell ple, "Després del debat es posa la moció a votació amb el resultat següent: vots a favor: 2 (BLOC), vots en contra: 7 (PP); abstencions: 4 (PSOE), pel que no prospera la moció".

Quasi dos anys després, la cosa segueix igual, i els betxinencs (i tots els valencians) continuem pagant per l'autopista si volem anar als pobles del nord de Castelló o fer cua per la nacional al seu pas per Benicàssim. Una proposta que pense que era bona per a tots, va ser votada en contra al nostre ajuntament.

Ara, com dic, tot segueix igual. Tots marejant la perdiu.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

hui e anat a pagar la contribucio al ajuntament i me e dut una desagradable noticia,no lan baixat els del pp,no an fet cas al seu lider " de que la solucion para salir de la crisis es bajar los impuestos" sera la del socialistes clar ,quina colla de hipocrites estos del pp,hay manolito,manolito,ens as eixit rana

Anònim ha dit...

Als del PP de veritat (els que pertanyen a una classes social més alta. ben assentats economicament) els es igual que l'autopista es pague, com els es igual que a mi m'hagen donat visita al traumatoleg per a octubre!!! (ells van a hospitals privats) , com els dona tamé igual que hi hagen barracons en les escoles (perquè ells porten als fills a escoles privades) etc, etc, etc, i , sincerament, no veig malament que els done igual, perque son sensats = aço no me influix, pues me dona igual.

EL QUE NO PUC ENTENDRE ÉS QUE AÇO DONE IGUAL AL 55% DE LA GENT (que si no me equivoque es el porcentatge de gent que vota al PP en les autonomiques). Tenim un 55% de veins de betxí rics? i en la provincia tamé tenim un 55% de ciutadans rics? Entonces a on està la crisi si al 55% de la gent li venen bé les politiques de rics que fa Camps.
R
epetisc, jo no tinc res en contra de Camps, Font de Mora . Cotino, els són gent de pasta (ja descendixen de families riques) i fan política per a rics, pero SÍ QUE ALUCINE AMB LA GENT CURRANTE (O ATURATS) que cobren una miseria i voten al PP. No heu entenc de cap manera!!!

Anònim ha dit...

Para el comentario de antes, yo cobro 1.100 euros y voto al PP, ¿no tengo derecho a votar a un partido que me parece que está formado por gente muy honesta solo porque cobro una "miseria" como tu dices? A lo mejor se trata de eso, de votar al PP para que me defienda como trabajador y el dia de mañana pueda cobrar 1.400
, ¿no te parece?

En la comunidad Valenciana tengo que reconocer el PP ha hecho una gestión mejorable, porque no ha invertido en educacion y en sanidad, pero hay que darle tiempo al tiempo. En otros aspectos (como en el turismo) lo han hecho MUY BIEN y aquí nunca decis nada. Para ser justos hay que decirlo todo:
Educación: suspenso
Sanidad: Aprobado justito

Pero turismo: sobresaliente,
Imagen : (la que damos al exterior, donde hoy nuestra comunidad es muy conocida): sobresaliente.

Si haceis la media vereis que sale un NOTABLE!!!

Yo soy de Castellón, pero he coincidido un par de veces en actos con vusetro alcalde y la verdad es que Manolo vale mucho. Al principio se notaba que no tenía experiencia, pero poco a poco va mejorando, y dentro del partido se le considera muy disciplinado y se le valora mucho.

Tiempo al tiempo??? ha dit...

Hay que darle tiempo al tiempo dius el del comentari d'abans?? El PP governa a la comunitat valenciana des de l'any 1995, no han tingut tiempo encara de fer polítiques socials??? Tu saops que han paralitzat la llei de la dependència?? (que a altres comunitats JA ESTA EN MARXA) , a això que dius??

Unes quantes puntualisacions al teu escrit:
-Si creus que el PP treballarà per a que a tu te pugen el sou 300E he de dirte que els Reis Mags no existixen, són els pares.

-Un partido formado por gente "honesta"??? I el cas Gürtel què???

- Buena imagen en el exterior??? Supose que és una broma , no?

EN UNA COSA SÍ QUE ESTEM D'ACORD, que Manolo és moooolt disiplinat . Ho demostra sempre que l'oposició fa propostes bones per a Betxí i ell les rebutja (perque preferix quedar be amb els del PP de Valencia abans que aprobar mesures bones per al seu poble).

Alfred nomes te conec de vista pero vullc dir-te que si eres el proxim alcalde i tu tambe ens defraudes jure pels meus fills QUE NO TORNARÉ MAI MÉS A VOTAR.

Anònim ha dit...

No vos feu ilusions que Alfred no sera el proxim alcalde de Betxi.
El PP de Castello fara be la feina i buscara un bon candidat per a Betxí.
Estic segura que nomes ixirem de la situació en la que estem amb un alcalde del PP.

Anònim ha dit...

A l'anonim d'antes:

"Ixirem de la situacio en que estem" dius, o siga que reconeixes que Betxí està en un pou, esta afonada, mal gestionada (i mos ha dut a esta situació el PP), i tu creus que la solució és tindre més temps al PP?? Pues explica-m'heu perque no heu entenc!
Jo si tinc uns obrers en casa i heu fan malament a la proxima vegada que he de fer obres en busque uns atres.

Canvi de govern en betxí ja!

Anònim ha dit...

I qui sera ixe candidat tan meravellos que presentara el PP de Betxí?

Anònim ha dit...

es verdad rajoy dijo que avia que bajar los impuestos ,y resulta que donde ellos gobiernan no lo hacen.que significa esto ?muy facil que son unos falsos.vota psoe

Anònim ha dit...

yo tambe em faig la pregunta de un comentari anterior .com potser que ia tanta gent que vota al pp ,gent treballadora ,es que no eu entenc?????????????????????????

Salvem Betxí ha dit...

Perque la gent és masoca....

Anònim ha dit...

Ahir vaig sentir per la radio les declaracions de un conseller del gobern de La Rioja (del PP) en un micro obert -o siga que ell no sabia que se sentiria lo que deia-, i me vaig indignar estava parlant en el del costat que es veu que es un empressari i li deia: "i la gente se cree que si ganamos nosotros la crisi desaparecerá así por las buenas, mira si son ignorantes"
Aixo es lo que pensa la dreta que la gent som ignorants!

Anònim ha dit...

Al anónim anterior dir-li que no veig ningún problema en el comentari a micro obert per que no hi ha valent que arregle el pais asi por las buenas cuasevol enten que no s'arreglen les cosses en dos díes igual en el bloc penseu que de esta mos trau zp.Per al primer comentari i seguint la politica del bloc ara voleu que vos vaixen els imposts, poder pagar els imposts en varies vegades, que es paguen les factures a proveedors a 90 dies, tindre una piscina coberta i que el presupost de l'ajuntament tinga superavit es més, perque no demanem que els veins de betxi tingen les autopistes a tota españa gratuita per demanar que no es quede.Ara resulta que tots els votants del pp estan forrats i els del bloc son tots mileuristes, pero en quin món viviu?.Tan mal goberna el pp? Tan mal ho fan en sanitat, pues en Betxi tenim un centre de salut nou i ja casi esta acavat el centre de dia (politica social) per als nostres majors, tan mal en educació pues van a començar el nou colegi (manolito el que tan rana ha eixit i la vostra amiga m pilar duen peleant 8 anys per a conseguir-lo)i ara per fi començen les obres, educació tambe es promoure els cursos per adults en el cada any hi ha més gent apuntada.Per cert el que vullga cobrar 1500€ que se ho guanye, o es que també vos tenen que pagar la nómina en l'ajuntament?
Jo també espere que el próxim alcalde siga del pp, espere que en castelló façen els deures perque si nos bona mos espera.

Salvem Betxí ha dit...

Sou uns demagogs...

Anònim ha dit...

La sanitat va bé?, la privada será. perque jo conec de casos de que s'han tengut que anar a lo privat.
Com a experiencia personal dir, que l'any passat vaig tindre un problema al genoll, vaig anar a l'especialista i a dia d'avuí encara no tinc el diagnostic, per sort, al estar federat al FEDME, en dos setmanes diagnostic i tractament.
Si haguera fet cas al traumatoleg de la sanitat pública (hospital de la plana), tenen rajos X a la ulls, potser encara estaria de baixa :"eso no sera nada, puede hacer vida normal y este unos dias sin forzar la rodilla"
Diagnostic (Jaume I): Micro-rotura del lligament creuat
Efectivament, la sanitat publica va de p... mare i lo es pitjor es que ho diuen i s'ho creuen

Anònim ha dit...

Jo he sentit comentaris de que el pròxim candidat a l'alcaldia pel PP pot ser un que va vestit amb traje a la foto de Facebook i que no és enterramorts ni treballa en cap banc, té un altre tipus d'empresa que també guanya diners a costa dels seus clients (collidors sobretot)

Anònim ha dit...

Al comentari del 15 d'abril a les 16,23 he de dir-li varies coses:
-Es nota que és algú del PP de betxí d'una hora lluny.

-Manolo i M Pilar peleant amb qui??? serà entre ells, perque resulta que amb els de dalt del seu partit no peleen res (només cal vore que voten sempre EN CONTRA de les propostes de la oposició.

- Dius que igual resulta que els de betxi volem autopistes gratuïtes per tota espanya??? Ara sí que flipe amb tu!!! Si les autopiostes JA SÓN GRATUÏTES per Andalusia (totes menos un tram reduidisssim), a Extremadura (ABSOLUTAMENT TOTES), Astúries etc, etc, etc. Gràcies al PPSOE (que a l'hora de marginar als valencians son igualets)

És increible que digues que el Pp ho ha fet bé en educacio i sanitat, esteu MÉS QUE CEGOS, MOLT CEGOS, si fins i tot alguns votants del PP heu han admitit ací en este blog!!!


I ningu ha dit que la gent vullguem que mos regalen 1500 E al mes, jo l'unic que he llegit es que un comentari alucina de que hi haja tanta gent RICA (perque pa votar al PP has d'anar mes que sobrat de pasta).

Digueu lo que vullgueu, però no feu demagogia perque la sanitat i la educacio valenciana SÓN LES PITJORS DEL PAIS

I tens raó aço no se arregla en 4 dies, pero no per culpà de ZR (a qui NO he votat mai), per culpa d'haver fet politiques NEOLIBERALS (fetes pel PP), aixina que repartiu-vos la culpa ZP i vosatros, i posats a ser homnestos, 70% pa vosatros (per fer polítiques neoliberals que inclús Botín, amic d'aznar, va dir que havien sigut un error) i 30% de ZP per haver reaccionat TARD.

Una ultima cosa, jo no soc del Blog, simplement un que NO ESTÀ CEGO. I emn les proximes locals NO anire a votar, a lo millor vaig i vote a les autonomiques (no se a qui, pero a qui crega que pot fer fora al ricatxon de camps i puga fer politica per a la gent de classe mitja),m pero el vot de l'urna de les locals o no entrara o sera en vblanc, pa que veges que no soc del Bloc.

Au.

Remolar ha dit...

En resposta també al comentari del 15 d'abril a les 16: 23. Deixant de banda el comentari del micro obert, que crec que és simptomàtic, sí que voldria fer-te alguns comentaris sobre els temes locals que toques:

1. Crec que ningú no ha parlat de baixar els impostos. Només he remarcat que Rajoy parla de baixar-los i el PP de Betxí els ha pujat pràcticament tots en els últims anys.

Recorde, per exemple, que fa
un parell d'anys es va pujar la taxa de recollida del fem. En la seua defensa, el PP va dir que es pujava perquè així també recollirien el fem els dissabtes de nit. Bé, fins ací tot correcte, perfectament defensable. Any i mig després, ja no recullen el fem els dissabtes de nit i la taxa no l'han baixada.

Repetisc, això és només un exemple, n'han pujat moltes més, a pesar que Rajoy, reitere, diu que s'han de baixar els impostos.

2.El fet de pagar als proveïdors en 90 dies és més important del que et penses. En primer lloc, perquè és simptomàtic que els comptes van al dia.

En segon lloc, i més important, perquè no ofegues les empreses que treballen per a tu. Hi ha algunes empreses del poble que estan en molt mala situació econòmica a causa que l'ajuntament els deu molts diners. Això no és de recibo.

3. En el tema de la piscina, no vull estendrem massa, crec que ja ho sap tot el món. S'hauria pogut traure debades amb el primer pla ZP, amb el pla Camps i amb el segon pla ZP. I, a més, quan es va fer la previsió de les instal·lacions del PAI, també s'hauria pogut incloure, i tampoc no ho van fer. Són qüestions de prioritats.

Prioritats, per altra banda, que sembla que sí que té Vall d'Alba, per exemple, que l'ha aconseguida gràcies a la Diputació. "manolito el que tan rana ha eixit i la vostra amiga m pilar duen peleant 8 anys per a conseguir-lo". Haurien pogut aconseguir la piscina, no?

4.Per últim, no sé si saps que des del 31 de desembre de 2009 el centre de DIA ja s'ha acabat. Quatre mesos després, no hi ha mobiliari ni saben quan l'obriran, ni com es finançarà el manteniment. Ojalà ho pague tot la Generalitat. Ojalà, però no ho tinc tant clar.

Salutacions a tots
Alfred

Anònim ha dit...

No n'hi ha major cego que el que no vol vore. Molt bé, Alfred!

Anònim ha dit...

Responent al teu comentari últim Alfred.
1. Cuan parle de baixar els imposts li estic contestant al primer anónim, estic d'acord en que els han pujat (com a tots els ajuntaments)pot ser algún puntual no els pujen pero la majoría els han pujat.
Me pareix fer demagogia que parles de la baixada de imposts de Rajoy i poses per exemple l'ajuntament de Betxí (cosa que no te res a vore)la explicació de Rajoy era que pujar en este cas el iva perjudicaría encara més tant als consumidors (sobretot als més pobres) com a les empreses per lo tant lo diu Rajoy es que es pot reduir de altres partides com pot ser reduir gasto en carrecs politics, etc etc.
2.Me pareix molt bé pagar a 90 dies
com estás a l'oposició per demanar que no quede (encara que son mesures ni tú ni el pp ni el psoe poden cumplir) en tota la seva historía l'ajuntament mai a pagat a 90 dies, pero deus de tindré en compte que cuan una empresa treballa per a l'administració ja sap que tardará en cobrar (es el seu inconvenient) peró també sap que cobrará segur (es la ventaja).
3.Crec que fas bé en no estendret molt en el cas de la pisicna coberta, tinc molt clar com tú que es un tema de prioritats les meues les tinc clares entre demanar a la diputació un colegi per als xiquets o demanar una piscina coberta (instalació que Betxi no pot mantindre)per molt que la tinga Vall d'Alba o Ain.Per cert també tinc clar que per tú no s'aguera fet el camp de futbol de herba artificial era més prioritaria la piscina (i molt més cara) encara que practicament totes les poblacions colindants disposen de camp de futbol, i me dona igual que votares a favor en el ple (aixó podriem fer) pero una cosa es votar a favor, perque tot lo mon ho considera positiu, i un altra es que per tú no s'aguera fet.
4.Lo que tinc clar en cuant al centre de dia es que també es prioritari, cada vegada son més les families que treballen home i dona i es molt important tindre un lloc on deixar als nostres majors, un lloc ates per profesionals i ben acondicionat.En segon lloc cuan s'aprova alguna mesura desde gobern central lo normal (hasta ara era lo normal) es que se destine una partida presupostaria per a desenrrollarla, com en lley per la depedencia no s'han fet els deures ara paguem tots (i sobre tot les comunitats gobernades per el pp per ser oposició)les consecuencies, pero no tingues dubte que el centro de dia será un encert per a la nostra població.
Ja per finalitzar tinc molts amics de pp del psoe del bloc i de eu i de veritat jo no veig distinció de clases social entre ells, tinc amics de pasta que son del psoe del pp del bloc i gent humil també en tots els partits i si voleu un exemple casi tots els de eu en betxi son de lo mes rics,exemple els dels cartons que viuen a versalles i companya aixina que no clasifiqueu a la gent, salutacions a tots.

Anònim ha dit...

Amic anònim, en primer lloc gràcies per no insultar, cosa a la que ja ens havien acostumat a sentir els "catxorros" de dreta extrema d'este poble. I en segon lloc, què opines de la gratuïtat de l'autopista? T'oposes com el PP de Betxí o estàs a favor com la majoria de la gent inclós el poresident en funcions de la Diputació?

Anònim ha dit...

> EcoDiario.es ofrece el sumario íntegro del Caso Gürtel, abierto desde
> este martes. Puedes consultar tomo a tomo los 65 volúmenes, con más de
> 50.000 páginas en total, donde se detalla una de las operaciones
> anticorrupción más importantes en la historia reciente.
>
> Descarga el sumario en siete tomos (Megaupload)
>
> http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/2037133/04/10/Consulte-el-sumario-integro-del-Caso-Gurtel.html

Anònim ha dit...

Contestant al anónim de les 14:39 es a dir dos per dalt de este, la meva opinió es la seguent, dins de les decisións que pren un partit bé gobernan o bé en l'oposició hi han coses bén fetes i coses mal fetes, ejemple jo que soc votant del pp no estic a favor del gasto desmesurat en bous en festes anteriors, pero estic a favor de moltes mesures que s'han pres durant estos últims 8 anys i que al meu pareixer han camviat totalment el poble (es nomes la meua opinió).Dit aço també pense que en l'oposició se poden proposar coses en benfici per al poble i coses per desgastar a l'oposició, al meu entendre sense ningún sentit.La meua idea respecte a l'autopista es la seguent, el primer error es no desdoblar la n-340 com fa anys ho esta demanan el pp al gobern central, pues si estiguera desdoblada mos donaría igual l'autopista, per exemple desde que han fet la autovia hasta Almenara jo no agarre ja la autopista per anar direcció valencia.En segon lloc per supost que si es lliberalitza mijor (pero no ha cualsevol preu)es a dir cuan es dona una concesió es a camvi de algo, cuant es eixe algo que deixarem de percibir? a qui van eixos diners als valencians? o al gobern central? i lo que considere més important quin sentit te que l'ajuntament de Betxi demane la gratuitat de l'autopista, cuan no es competencia de un ajuntament?, que preten el Bloc demanan una proposta que no val absolutament per a res? ojo no dic que no siga important lo que dic es que lo que es diga en un ple a Betxi no te ninguna importancia a Madrid, cuan com bé diu Alfred es una proposta que ja s'ha rebutjat per el gobern central, per lo tant lo que demane en este cas es treballar en propostes viables i no en altres coses molt bóniques per a la galería pero que no valen per a res.Per últim a l'anónim anterior dirli que ojalá tots els implicats amb el cas gurtel i en tots els casos de corrupcio paguen per el que han fet, no cregues que per ser votant del pp tinc que defendre a ningú, el que robe que ho pague i no deuríen de eixir hasta que tornen hasta el últim euro que han robat, salutacions a tots.

Remolar ha dit...

EScolta, m'agradaria matisar algunes coses que dius en el penúltim dels teus comentaris:

1. Que sàpies que hi ha ajuntaments que paguen a temps, sense anar massa lluny, com per exemple les Alqueries i conec casos d'empreses de Betxí que han treballat per a l'ajuntament d'Artana i els han pagat de seguida. Per tant, que la majoria dels ajuntaments paguen tard, no vol dir que estiga ben fet. Ens hauríem de fixar en aquells que paguen al dia i que fan el que toca. Això és el que m'agradaria per al meu ajuntament.

2. Pel que fa a la piscina, ja t'ho he dit. Hi ha hagut moltes ocasions per poder fer-la debades i no han volgut. És més, encara que tu digues que "clar que per tú no s'aguera fet el camp de futbol de herba artificial", no tens raó. Pense que és important i necessari, però ja està previst en la Ciutat Esportiva.

És més, quan es va aprovar el camp de gespa artificial, que com saps el BLOC va votar a favor, vam proposar que ja que es feia, que es canviara el projecte de la Ciutat Esportiva. És a dir, que es canviara un dels camps de gespa artificial previstos per la piscina coberta. Què et pareix la proposta? No penses que és raonable? EL PP es va negar.

A més, t'equivoques quan dius que "entre demanar a la diputació un colegi per als xiquets o demanar una piscina coberta...". A la diputació se li demana la piscina, no el col·legi. El Col·legi ve de la Generalitat, que és qui té la potestat. Mescles coses diferents.

3.Pel que fa al centre de DIA, també vam votar a favor. L'únic que et dic, és que prèviament s'hauria d'haver fet la previsió de quants diners costaria el mobiliari, si tindrien o no subvenció i, sobretot, saber si serà pública, privada, concertada, etc. De moment, no se sap res de res. I ja et dic, ojalà traguen totes les subvencions que són necessàries, ojalà, però la realitat és que 4 mesos després d'estar acabat, encara no hi ha res dins i encara no se sap ni quan s'0obrirà.

Anònim ha dit...

Després de llegir bona part dels comentaris he arrivat a les següents conclusions:
1- Al PP de Betxí el te que arreglar el PP de Fabra en Castelló buscant el candidat. Segurament será una persona arraigada al poble, que participa en la vida social de la localitat y que viurá tota la vida a Betxí com ha segut fins ara ¿no?
2- Després de uns 14-15 anys tenim centre de salut. Gracies PP
3- Després de 8 anys van a enderrocar l'institut antic.Be, un temps raonable, el que no es massa raonable es el poste de la llum que está tocant l'almacen del xato i pot ser motl perillós.
4- El centre de dia l'ha fet el PP, pero ¿qui ha ficat els diners?
¡Bendita crisis!¿no, Manolo?
5- El PP va ficar Betxí en el mapa, només hi que vore tot el que han fet en 7 anys ¿el mercat es tot obra seua?¿i el centre de jubilats? ¿L'auditori? ¿De veres algú es creu que tot aixó ho ha fet el PP ells sols?. El que si es clar que ha fet ha sigut,entre altres coses,la pintura de la cens (dins es un derribo),la guardia civil, canviar de lloc el casal jove i ficar una plaqueta de inauguració, canviar la plaça, els cadafals, la ruina económica (no tot es igual en tots els pobles)etc...
Ara be, ha fet un centre de dia, vestuaris nous al camp de futbol,
un colector nou d'aigua, arregla camins, acabará l'auditori, arreglará Cervantes, y tot gracies a la crisis i als diners de ZP i Camps (si es que arriven, de nou "Bendita crisis".
9- Tot el mon coneix la Comunitat Valenciana, hi ha que vore els beneficis que tenim, fins i tot ara tots tindren veleros i ferraris.
10- El PP fa política social, som els que mes apliquem la llei de dependencia. Pregunteu el que han tardat en vore els primers diners.
11- ¿Algú te memoria i sap que un dia a Betxí es va fer un poliesportiu, i un local de jubilats, i es van obrir carrers, i es va arreglar l'avinguda, es va fer un jardí, vam comprar el palau, ja hi havien cursos per adults, i no debiem ni de llun el que deu l'ajuntament ara?.
PER FAVOR UNA MIQUETA DE MEMORIA DEURIEM DE TINDRE "TOTS".
12- ZP ens margina.

Fins altra.

Anònim ha dit...

Algu sap si en la pujada de l'IVA els cubates pujaran de preu en els pubs del poble? Aixo es lo que realment me importa a mi, lo demés me la bufa tres cogombros