divendres, 30 d’abril del 2010

PROPOSTES DEL BLOC


EStes són algunes de les propostes més importants que hem portat en este temps a l'ajuntament de Betxí:

MOCIÓ CONTRA ELS EFECTES DE LA CRISI ECONÒMICA A BETXÍ (I) (25 de novembre de 2008)
En esta moció vam proposar que no s'incrementaren els impostos més enllà de l'IPC i que s'evitaren gastos superflus en les festes de Nadal, com per exemple part de la il·luminació.

-PP: en contra
-PSOE: a favor
No s'aprova la proposta

MOCIÓ CONTRA ELS EFECTES DE LA CRISI ECONÒMICA A BETXÍ (II) (7 d'abril de 2009)
Ací vam proposar que l'ajuntament permetera pagar l'IBI en dos parts a aquelles persones que així ho sol·licitaren (per exemple famílies nombroses, aturades...). Així mateix, vam demanar que l'ajuntament pagara a les empreses betxinenques que treballen per a ell en un període no superior a 3 mesos.

-PP: en contra
-PSOE: a favor
NO s'aprova la proposta

MOCIÓ PER RESCATAR EL PEATGE DE L'AP-7 (8 de juliol de 2008)
Apropant-se les dates estiuenques, vam demanar que no es pagara temporalment el peatge de l'autopista des de Borriana fins a Torrenblanca, per tal d'evitar les cues de cotxes al seu pas per Benicàssim i així facilitar el pas dels turistes i del comerç rodat.

-PP: en contra
-PSOE: abstenció
NO s'aprova la proposta

MOCIÓ PER TAL DE MILLORAR LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES DE BETXÍ (28 de juliol de 2008)
En esta ocasió, vam presentar unes propostes fixar uns horaris d'obertura del poliesportiu, així com també la millora de les instal·lacions del frontó. Per tal que s'aprovara (el PP va amenaçar de no fer-ho si la presentàvem en el nostre nom), la vam presentar tots conjuntament. A hores d'ara, com ja he dit en ocasions, encara no s'ha fet tot allò a què es va comprometre l'equip de govern.

-vots consensuats per unanimitat

MOCIÓ PER TAL QUE NO ES REDUÏRA LA SUBVENCIÓ PER ALS ALUMNES DE LES ESCOLES INFANTILS (PEQUELAR) (15 d'octubre de 2009)
La Generalitat VAlenciana, a pesar del que havia promés, va reduir les subvencions per als xiquets de 0-3 anys a l'inici del curs escolar 2009-2010. Ací vam demanar que s'augmentara la partida per a les ajudes als xiquets que van a Pequelar (a les escoles infantils).

-PP: en contra
-PSOE: a favor
No s'aprova la proposta

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Queda clar que el PP de betxí és obedient (a València) i que mira molt pels interesos (pels interesos del PP de València, NO PELS DEL POBLE DE BETXÍ)

Anònim ha dit...

Fer el pagament de l'IBI en dos cops esta be i hi ha ajuntaments que ho fan, no entenc perqué a Betxi no.....Segurament serà perque s'han contat ells mateixos el conter de la lletera i s'han gastat les peles abans de tindre-lees......

Anònim ha dit...

Anims alfred estas conseguint que molta gent de centre-dreta que mai hauriem pensat votar al Bloc ens heu plantegem.

De lo poc que te conec tinc clar que estas en politica pa millorar la vida de la gent de fet queda clar que tenint dos carreres com tens no te fa cap falta el jornal de concejal. Espere que la teua honestitat no siga no mes "bombo" i que si eres el proxim alcalde no ens defraudes. Estas demostrant que t'importa Betxi de fet este articul es ben significatiu.

VOLEM QUE BETXI DESPERTE JA!!!

Unknown ha dit...

Remolar, continúa així.
Aprofitem les noves tecnologies de la comunicació per fer vore la veritat.

Anònim ha dit...

Estes propostes confirmen la meua idea del Bloc, veig molt bona voluntat en tu Alfred per fer coses per el poble no dubte de la teua preparació en educació i de les ganes de arrivar algún dia a ser alcalde pero, veient les propostes que plantejes me done conter de la pobrea tant de la oposició bloc y psoe com del pp.En primer lloc crec que deuríes centrate un poc en coses viables i que es puguen dur a terme, no val per rés ni la proposta del peaje ni la de pequelar encara que tots els grups votaren a favor, Betxi com totes les poblacions pagará peaje i la part corresponent de pequelar pues les competencies no depenen de l'ajuntament de Betxi.En segón lloc moltes de les propostes estan bé pero son molt poc importants per a la majoría de la gent per ejemple reduir la il.luminació a nadal,etc i per acavar la proposta del esport en la majoría ho duia el pp en el seu programa per lo tant lo únic que veig es apretar per a que ho façen pronte (cosa que veig bé).M'agradaría vore un partit més ple, més integrat, més plural, la veritat es que del bloc a Betxi el 99% només vos coneix a tú i a toni i dur un ajuntament necesita de un partit molt més participatiu i en idees més innovaores. Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

totalment d acord en el anterior comentari,alfred te se ompli la boca en propostes que vols que et diga......poc lluitadores ,i te rao que concejals ficaries del bloc a part de tu i gaya qui sou mes????

Remolar ha dit...

HOla a tots, (en resposta als dos comentaris anteriors):

com he dit, això són algunes propostes, però pense que són molt importants:

-Són propostes en matèria d'impostos (que afecta molta gent),

-en matèria d'educació infantil (que si aprovaren a tots els ajuntaments, s'aconseguiria, però com que el seu partit està per damunt del poble, doncs la voten en contra)

-l'autopista (que per cert, ara sí que demanen ells) i que afecta el turisme, el comerç, els nostres desplaçaments (és molt important, encara que no ho parega)

-l'esport, sobretot entre els joves, que el practiquen moltíssim i que ni de bon tros s'estan utilitzant les instal·lacions al seu màxim rendiment, que és el que demanàvem

-estalvi del gasto (li ho diem en esta proposta en concret però li ho hem repetit mil vegades, sempre amb alternatives)

Es tot política en positiu amb propostes i idees que afecta moltíssima gent en coses palpables i directes del dia a dia.

Ara, estem preparant propostes en matèria agrària (ja n'hem fet també), en matèria mèdica i hui mateix demanarem ja per escrit els ordinadors (novament matèria d'educació que, una altra vegada, segurament per tal de no contradir el seu partit, votaran en contra una cosa que és bona per al poble).

Pel que fa a la llista, quanta gent coneixies tu de la llista del PP? Segur que en coneixies més de la nostra, estic segur. Crec que això no és un argument, si no, di-me el nom de 4 diputats del PP a les corts valencianes, per exemple, o a la diputació, per exemple, o el nom de 4 ministres, per exemple...

I finalment, parles de la "pobrea" de l'oposició. Crec que més pobra era la solidesa de l'equip de govern, que per uns bocadillos han trencat les relacions i cadascú va pel seu costat, cosa lamentable per al nostre poble.

De totes formes, vos agraïsc el to dels vostres comentaris i de les vostres apreciacions (i el de tots en general).

Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

Mira, la diputació barra lliure bous contra la crisis.

http://www.levante-emv.com/castello/2010/05/06/barra-libre-toros-crisis/702643.html

els bous de la correguda costaran 31.000 euros, un poquet menos que els de la entra de Betxí de 2008, que van costar 33.000 euros

Anònim ha dit...

Si els del Bloc són espavilats no diran encara els noms de la llista electoral. Acàs sabem ja qui és el cap de llista del PP? o del PSOE? o simes presenta EU? ës cert que el Bloc té dos regidors, però al meu entendre han fet molta faena i estan molt més ben preparats que la majoria dels del PP i del PSOE. La llàstima (i això no es pot negar) és que a nivell de País Valencià no tenen la força que tenen a Betxí, gràcies entre altres a Toni i, sobretot, a Alfred.

Anònim ha dit...

jajajaja pero qe forsa tenen a betxi?me juge la figa qe la mitat de comentaris el fan les mateises 3 persones

Anònim ha dit...

la "bienhablà"...

Anònim ha dit...

la figa que se juga és de ferro?

Anònim ha dit...

soc la bienhabla i no,no es de ferro,soc 1 persona totalmen normal del poble,qe no tinc res a vore amb cap partit politic,ni familiars,ni res de res teu puc grantir.y tu???ah i jo tampoc he fet oposisions

Anònim ha dit...

i qe qede clar,en contra de alfred no tinc res,a lo millor el vote,pero de ahi a dir qe te molta forsa el bloc........

Anònim ha dit...

El Bloc, com tots els partits, té la força que li atorguen les urnes. I ja està.
Moltes vegaes com que es un partit "xicotet" es diu allò de: el Bloc té bones propostes i gent preparada però no sé si podria governar. Pues bé, com a poder pot, si no com es que te l'alcaldia de ciutats com Sueca, o Muro d'Alcoi, (i va tindre en el seu dia Almussafes, a on està la FORD, o Torreblanca).
En les grans ciutats sol tindre menos vots, i en les corts ara te diputats que ENCARA QUE NO ISQUEN EN CANAL 9 s'unflen de fer propostes en agricultura (la gran oblidà de Camps), educació, etc.
Jo no soc dels que els vota sempre, pero hui per hui n'hi han 2 coses clares:
- NO TENEN NI UN IMPUITAT PER CORRUPCIÓ
- Solen ser gent amb bons treballs (lo qual em fa pensar que no es posen en politica per cap sueldo)

Vos imagineu que en Madrid també tinguera força el Bloc? Igual entonces ens tinfrien mes respecte als valencians?

Anònim ha dit...

Alfred, a quin nom anaven tots els comptes de les subvencions dels bous que parleu al web del Bloc? Gràcies.

Anònim ha dit...

Estoy indignada:
Es una vergüenza que, después de estar haciendo cola toda la tarde, solo haya puesto a la venta setenta y tantas entradas para ver la función de "Perdido en mi habitación".
¿Dónde están las demás entradas?

Anònim ha dit...

Estoy indignada:
Es una vergüenza que, después de estar haciendo cola toda la tarde, solo haya puesto a la venta setenta y tantas entradas para ver la función de "Perdido en mi habitación".
¿Dónde están las demás entradas?

Anònim ha dit...

Cuan se está a l'oposició cualsevol proposta es bona encara que provoque un desajust en el presupost, peró cuan se goberna o se gestiona una empresa totes les mesures van condicionades a no desequilibrar més el balanç.Cuan es valora a un candidat es deu de mirar el ingeni i la capacitat per fer coses per el teu poble, pero no a costa de la butxaca perque aixó ho sabem fer tots.El problema del bloc, que no te per ejemple el PP o el PSOE es que no te a qui demanar, per que no mos enganyem que el tema politic va (com tot en esta vida) per influencies i avui en dia el Bloc no te ningún pes ni a castelló ni a valencia (encara que vos coste de reconeixer).Molt bona voluntat pero com diu l'anonim anterior un partit molt pobre i que dona la sensacio de que l'alacaldía de Betxi li queda molt gran.

Anònim ha dit...

El pato Donald ho faria millor que els que estan ara, no ho dubtes. han posat el llistó molt baix. Desgraciadament la pèssima gesti´ço de l'alcalde i de la regidora d'economia l'haurem de pagar tots els betxinencs.
Jo en canvi confie en el Bloc, que és gent honesta i treballadora, que fuig dels xanxullos d'0altres partits, i que se'ls veu amb ganes de fer faena per al poble. Per a tots, començant per la gent de Betxí.