dimarts, 1 de juny del 2010

EL PP S'OPOSA A LA NOSTRA PROPOSTA DE TINDRE ORDINADORS PORTÀTILS


En el passat ple vam presentar en la qual demanàvem que els xiquets de 5é i 6é de primària i de 1r i 2n d'ESO de Betxí pogueren accedir als ordinadors portàtils del pla ESCUELA 2.0.

El que preteníem era que l’ajuntament, juntament amb la Caixa Rural, l’AMPA de l’escola i l’AMPA de l’institut es posaren a treballar per aconseguir portar els famosos ordinadors que la Generalitat havia negat al no signar el conveni amb el govern estatal.

Va quedar clar, només començar a debatre la proposta, que eixa intenció no arribaria a bon port, perquè el Partit Popular es negaria a aprovar-la. Els seus arguments van ser d’allò més estrambòtics: que si l’aprovem, Zapatero ens la negarà perquè segurament ja s’ha derogat eixe pla; que si saltem el filtre de la Generalitat i ens dirigim directament al govern no servirà la nostra proposta... bé, amb més motiu: per què no l’aproven, aleshores, i ja serà el PSOE qui la tombe? Res de res.

Al final, va quedar clar que tot era marejar la perdiu, defensar allò indefensable (que és no voler els ordinadors per als xiquets de Betxí) per una sola raó: PERQUÈ EL PARTIT POPULAR ELS HAVIA DIT QUE VOTAREN EN CONTRA DE LA PROPOSTA.

Vaig apel•lar al vot personal, no de partit (n’hi ha alguns regidors populars amb fills que es veurien beneficiats per este conveni); els vaig dir que ells estaven per a treballar per Betxí, no pel partit. Novament, res de res. Va quedar clar que la força del partit era major que la força del sentit comú i que la força d’aprovar una cosa que era bona per a tots.

Finalment, el vot partidista va anul•lar la nostra proposta. Els xiquets de Betxí es quedaran sense ordinadors portàtils, sense més aules informàtiques i sense pissarres digitals. I tot, perquè el partit, per a alguns, està per damunt dels interessos del poble. És així de lamentable i de trist, però és així.

95 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues que els sueldos els el pague el PP, no el ajuntament de betxí, ja que queda ben clar que no treballen per al poble. els nsotres fills els la porten fluixa. Segur que en Vall d'Alba si que en tindran d'ordinadors.

Anònim ha dit...

Supose que lo que has demanat Alfred es lo mateix que ha fet Morella, no? Que entre l'ajumtament i diverses organitzacions municipals es pose la part del pla que va aprovar Zapatero (i aixina no se perd l'altra part, la que posa el gover central), i d'esta manera ELS ORDINADORS SÍ QUE ARRIBEN ALS XIQUETS, no??
I per que va votar que no el PP de betxí?? mJo cada vegà entenc menos als polítics, si la conselleria no vol posar els diners els nostres xiquets tenen que ser menos que els d'altres parts d'espanya??
I el PP de betxi pa que esta pa servir al poble de betxi o pa servir a la generalitat??

Anònim ha dit...

Pues a mi esta vegada me pareix be la postura del PP de betxi (i mira que ultimamant no ne peguen ni una) per que n'hi han coses mes importants que els ordenaors per que al fi i al cap les aules tenen pisarres i els xiquets mai han tingut un ordenaor cada un i no ha passat mai res.

Si el PP han votat en contra pa no despilfarrar me pareix be, lo que ja no me pareixeria tan be es que després se gastaren animalaes de diners en bous (i no tinc res en contra dels bous al contrari m'agraen a munto pero si pot ser be i si no n'hi han diners pues sen fan menys i au), o que se gasten diners en xorraes.

Marta ha dit...

No estic d'acord en el comentari anterior, l'educacio i la sanitat HAURIEN DE SER LO PRIMER!!!

Alfred jo faig italià en l'EOI de Castelló i ens han dit que igual l'any que ve se tanquen grups perque conselleria vol reduir molts grups d'EOI i igual ens quedem sense grup, d'aixo tu saps algo?
a més l'any que ve volia apuntarme tamé a valencià (pa corregir les faltes que faig) i m'han dit que tamé retallen molts grups.
Ja se que tu nomes eres regidor de betxi pero com que es una cosa d'educacio igual sabies algo. Ara que amb tot aixo de la crisi la formacio es mes important que mai, perque la conselleria valenciana retalla grups en les EOI ????? ës totament INCOMPRENSIBLE...
I pensar que jo abans votava al PP... però se'ls veu el "plumero" (vull dir que no els impòrta un pepino la nostra formació, ni que tinguem una sanitat com deu mana ni res de res a estos del PP)

Anònim ha dit...

En las próximas elecciones generales Rajoy tendrá mi voto, porque creo que su equipo (no él, porque en él poco confío) es el mejor preparado para sacarnos de este pozo económico.A nivel nacional NECESITAMOS AL PP YA!

Pero del PP valenciano si que no quiero saber nada, o votaré en blanco o no votaré en las autonómicas, es INDIGNANTE que mis hijas sigan en barracones en su colegio (no soy de betxi, soy de castellón), es INDIGNANTE que me haya tenido que ir pagando a un traumatólogo porque estoy esperando desde JULIO !!!!!!! a que me llamen, es INDIGNANTE que , como dice la comentarista de antes, YO ME VAYA A QUEDAR SIN MI GRUPO DE ALEMÁN EN LA EOI (yo también soy alumno de allí) porque se gastan el dinero en gilipolleces y ahora quieren recortar en educación.

PP a nivel nacional, sí!!!!, en mi ayuntamiento (CASTELLÓN)= sí!!!!,
en LA GENERALITAT, no!!!!!
FUERA YA los aprovechados de Cotino, Camps, Costa etc
que se están enriqueciendo a base de robarnos y que nos están tratando a los ciudadanos valencianos como si fuéramos un país de Africa. ¿Qué será lo próximo, quitar los trabajadores sociales? ¿poner a los niños en latas de sardinas?

El PP de la Generalitat ES UNA VERGÜENZA.

Anònim ha dit...

Home això de posar als xiquets en LLAUNES DE SARDINA tot es proposar-liu a Cotino, ell en un momentet monta una empresa de fabricar llaunes i la fica a "disposició" de l'erari públic pa continuar omplint la saca.

Notícia del diari de fa uns dies "el gobierno de Aragón en dos años DUPLICARÁ la oferta de escuelas de adultos, FP, escuela de idiomas y estudios a distancia, més o menos una cosa igual que els PATÈTICS de Camps i Fuente de Mora.

Parlant del diari: hui diu que el PP de castelló ha manifestat que prompte començarà la costrucció del palau de les llengües (això que encara NO exitix però que fa que l'exalcalde de castelló cobre 6mil eurets per presidir-lo i Josety -el de la moral , l'ètica i bla, bla, bla- 4.500 eurets més, no està gens malalemnt la pagueta per un treball que ENCARA NO ÉS REAL... -PERQUÈ ENCARA NO EXISTIX.

Anònim ha dit...

llegint este blog moltes vegades un te la sensació que ho exagereu tot. A on està la irregularitat si Juan Cotino es presenta a les adjudicacions públiques de concessió de servicis i les seues empreses guanyen el concurs?? Si es un concurs legal i obert a tothom no té dret a presentar-se amb les seues empreses i a guanyar-se el sou dignament com tothom?
Amb el tema de la sanitat: ara som 700mil valencians més que fa uns anys, així que es normal que hi hagen llistes d'espera.
Amb el tema del retall fixeu-vos que parleu de retalls d'EOI , NO D'INSTITUTS, posiblement en l'època de les vaques grosses podíem mantindre les EOI, ara s'han d'ajustar els pressupostos i es normal que es reduisca en este sentit. Perque estudiar idiomes amb diners publics tal vegada era un "privilegi" que ara no podem mantindre. Llegint-vos dona la sensació que el PP haja "prohibit" els idiomes, i NO ES AIXI, simplement deixa de "finançarmos" que estudiem idiomes, però si algu se queda sense plaça a les EOI seguirà podent anar a les acadèmies, no?

A mi no me pareix tan negativa la gestio del PP en la Generalitat, sincerament. Millorable en alguns aspectes, però MOLT BONA EN GENERAL
Una altra cosa es la honestedat de certs individus (començant per Camps, que m'olore jo que amaga coses fosques), que farien bé de retirar-se de l'escena política i deixar pas a ALTRES PERSONES MOLT VÀLIDES QUE HI HAN EN EL PP valencià.

Ferrer (Almenara) ha dit...

hostia un del PP (el del comentari anterior)que argumenta i explica les coses amb un poc de sensatesa, no esta malament!!!

Alguna coseta sí que se't pot matisar. Cotino és CONSELLER de la generalitat, aixina que pot presentar-se als concursos públics (legalment, vullc dir, pot presentar-se), pero clar si pot emportar-se els diners a la pera amb eixes concessions (com els lloguers dels barracons) a vore qui se creura despues que té interés polític en construir escoles (perque se li acabaria el xollo). És una questió de creure o no creure en el seu projecte politic, si es que en te.

Que estudiar idiomes siga un "privilegi", home, crec que el que exageres ara eres tu, exageres i a més a més MENTIXES, perquè conselleria SÍ QUE RETALLARÀ UNITATS D'ESO, BATXILLER, CICLES FORMATIUS, ETC Al menys aixo es el que deia la pagina web de CCOO fa uns dies i una noticia d'El Mundo (poc sospitos de ser antiPP).
Alfred ens confirmara que sí que hi ha retalls en els instituts, supose que ell ho sabra

Anònim ha dit...

Ja, pa l'ilustrat este del PP de mes amunt estudiar idiomes en diners publics es un privilegi, i que els juadors de "la roja" se emborxaquen mig millió d'eurets si guanyen el puto mundial que és??
I que canal 9 tinga un deute de 1.300 millions d'euros (230mil millions de pessetes, casi res!), que es??
I que a la meua dona que es infermera interina i fa un any que la generalitat li deu els trienis i NO LI LS PAGA tame es un privilegi? o es una sinverguenseria? (que no sé com deu ser en valencià)
Unes quantes varaes al llom a estos del PP de la generalitat els fan falta, QUE SON UNS EMBUSTEROS, mireu a vore quanta gent dels que treballen pa ells i els coneixen els voten. Infermeres, metges, mestres, pregunteu a vore quanta d'ixa gent els votarà,

Anònim ha dit...

ojala alfred treballara en una fabrica de taulellets,aixina semana si i atra tame parlaria de la gent que se a quedat sense feina,dels que estan perdent drets,(baixada de sou,....),dels que estan en la corda fluixa,dels que estan al atur,etc...perque es nota que es un puriempleat profesor sempre parlant de educacio,ya esta be home proposa coses per a la gent que eu esta pasant malament,els xiquets al fi i al cap mai an tengut ordinadors i no a pasat res,el mundo real te llama.

Anònim ha dit...

(pa el d'antes)

No, que ara el PP es el partit dels obrers, ara els votaran tots els treballaors de l'obra, parats, llauraors etc

Jo vullc ser mes ric que Cotino ha dit...

Pues al treballador de la fabrica de taulellets no li vindria malament que els diners del govern de l'estat no es pergueren i que el seu fill tinguera un ordenaor debades, no?

Anònim ha dit...

jo soc d'onda i votant del PP (aunque no m'agrada Camps) i volia dir que un ordinador xicotet pa xiquets en carrefour esta per menys de 250E tam poc es tan pa uns pares pagarlo ells, no??
I no cal quixarse tan dela sanitat que jo vaig estar d'erasmus en Portugal i alli están pitxor que nosaltres els valencians

otxa de lo calà ha dit...

Per a l'anònim de les 20:11:
Tornes a tirar la pedra contra Alfred (supose q eres el de sempre), però SENSE ARGUMENTAR RES. Segons tu no fa propostes bones pq és professor? I quin treball s'ha de tindre per a fer bones propostes, fuster, xapador, gasolinero, banderillero? Te recorde que l'alcalde de CASTELLÓ és arquitecte, el d'Onda mestre etc, etc, estos, què, tampoc poden fer propostes?
Abans de tirar la pedra s'ha d'argumentar.
t'explicaré de què anava l'article d'Alfred perquè crec que el teu 56 de coeficient intelectual no t'ha permès entendre'l. Zp posava pasta, l'autonomia en posva una altra part i els xiquets tenien ordinador. Ho entens, o és massa informació per a tu i necessites que t'ho torne a explicar? Bé, això vol dir que els xiquets asturians, aragonesos, etc TINDRAN ORDINADORS, els valencians, NO, pq primem els criteris de partit i així el Pp pot continuar amb la basòfia verbal. Alfred proposava buscar l'aportació d'eixa part que NO HA APPRTAT LA GENERALITAT, no et pareix una bona proposta (i beneficiosa per als ytreballadors de taulellets que tenen fills).
Si no et pareix bé alguna proposta d'Alfred, d'acord, però argumenta-la, home, que només aps demostrar la teua "síndrome del professor" (que, `per cert, es cura amb 5 anys d'universitat, un de màster en educació, abans anomenat CAP) i unes oposicions. Això sí, amb 56 de coeficient intelectual ho tens magre).
Rajoy segur que et pareix molt adequat per fer prosostes, veritat? He de dir-te que de professió és registrador de la propietat 8té la plaça a Santa Pola), saps quan guanya un registrador de la propietat? Aproximadament 20 vegades més de sou al mes que un professor.

El teu "intent" d'argumentar ha quedat totalment ensorrat.
Au, a continuar dient bajanades.

otxa de lo calà ha dit...

quan"T" guanya, volia dir.

Remolar ha dit...

Hola a tots:

abans que res, vull remarcar novament que pense que l'educació és la peça fonamental per tirar la nostra societat endavant: millor educació = millor formació = més preparació = major innovació, més dinamisme = més feina = menys atur.

Això, crec que és de caixò, que s'ha de primar l'educació (almenys això pense jo i el BLOC).

Per altra banda, i centrant-me en la proposta que feem, eixa proposta no només permetia això, millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres xiquets, sinó també estalviar diners.

M'explique.

És clar que tota la vida s'ha estudiat amb pissarra. `Però ara toca ordinadors i pissarres digitals i aules digitals, que és el que incloïa la proposta. Altres comunitats, com ha dit algú, sí que les tindran, i nosaltres ens quedarem esperant els ordinadors per estèrils conflites polítics.

Per altra banda, l'adquisició d'ordinadors també estalvia diners, ja que els alumnes pràcticament ja no tindran llibres de text, sinó que els tindran digitals i s'estalviaran diners.

Crec que era una bona proposta, bona per a tots, i s'ha rebutjat una idea bona per simples conflictes polítics, perquè el Partit Popular els va imposar el vot.

Què és més important: la gent i el poble o el partit?

A més: si hagueren votat a favor, hauria passat algo amb el seu partit?

salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

i yo vullc que en la fabrica a on treballe fiquen aire acondicionat,que eu paguen a mitges el govern de zparo i el de la generalitat,penseu que en estiu arribem facilment als 40 o 50 graus,alfred en el proxim ple proposau estaria be veritat?

Anònim ha dit...

El PP de Betxí i el de València han dit no als ordinadors. Rn canvi el PP de Ga lícia i el de Castella han dit que sí. Algú ho pot explicar? Tots els arguments cauen pel seu pes. El PP valencià és només No, No i No. No podien fer com altres comunitats on també mana el PP i, en canvi, han votat sí. No ho entenc: ací són més papistes que el papa.

palanquetes ha dit...

Que fort em pareix, Alfred.
Tú lluitant per betxi, i tots s,ho passen "pel forro". ja em pareix fort el que va passar en Fontdemora i els ordinadors i ara tambe als pobles. per favor, eleccions ja!!!!

Anònim ha dit...

Ya veig que totes les culpes son per al PP en este blog com si els del PSOE foren colegues lo que es deuría de fer es demanar responsabilitats a qui correspon i cuan aproven unes mesures com tota la vida destinar una partida presupostaria per a durles a terme ja esta bé de llei de dependencia de ordinadors i despues que ho pague l'ajuntament de betxi, i ja esta bé de criticar el presupost de l'ajuntament i açi en el blog Alfred nomes fa que demanar, demanar i demanar, no cal pagar res ni ordinadors ni per a jugar a futbol sala ni peajes ni res TODO POR LA PATILLA i clar com tu no tens que ajustar ningún presupost pues ale CAFE PARA TODOS. Pues jo vaig votar al pp i el seguiré votan i si en el psoe no tenen ni puta idea pues que se'n vagen a pastar fang, i si el que entra no arregla el pais pues que pase el siguiente, pero veig que açi la culpa no mai la te el psoe.

Remolar ha dit...

A este últim comentari:

home, la culpa la té majoritàriament qui mana, sobretot quan no ha escoltat pràcticament per a res les propostes i les idees de l'oposició. Li hem dit un cabàs de vegades que moderara el gasto, que no despilfarrara tant i que guardara per als mals temps. Res de res, i ara ací tens els resultats.

Pel que fa al país, clar que la té el PSOE, és qui governa, ho he dit ja moltes vegades.

Però jo em centre al poble i ara, qui té la culpa és qui ha governat durant els últims 7 anys i ens ha portat al punt on estem. Quan tot anava bé, eren ells els qui es posaven les medalles, i ara que va malament, no en volen saber res. S'ha d'estar a les dures i a les madures.

Pots aplicar-te el que dius al teu comentari: "si el que entra no arregla el pais (canvia el país pel poble) pues que pase el siguiente".

Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

l'anònim de les 22,28h d'ahir no és cap treballador d'una fàbrica, és el de sempre del PP que ataca a Alfred (i a qui ahir ja li van pegar un bon repassó).
L'argument que dón aara és que si ell no té aire condicionat en la fàbrica, pues els xiquets tampoc ordinadors. MOLT BÉ, PERFECTE, com es pot ser tan curtet?

Anònim ha dit...

Jo sóc el pare d'un xiquet que estudia en l'escola, i si m'ho pregunten preferisc un ordenador per al meu fill que un bou en festes. L'educació és futur, i si no invertim en educació els nostres fills se quedaran arrere respecte als d'altres comunitats. Ara amb la crisi s'està veient que la formació és bàsica, i ho és sobretot en les noves tecnologie s(ordinadors) i en idiomes (EOI). ixina que la part dels meus impostos que van a festes que vagen a educació.
Eleccions ja!!

Anònim ha dit...

Las pizarras van de maravilla, no sé a que viene lo de los ordenadores.
Quien quiera aprender idiomas que se rasque el bolsillo, yo si quiero mejorar en mi trabajo y para ello necesito hacer algun cursillo me lo pago.

Me pareceria muy mal recortar en fiestas, yo estoy todo el año trabajando y cuando llegan las fiestas de Betxi quiero gozar de buenos toros (valgan lo que valgan) y de buenas orquestas.

PRIVATIZACION DE LA SANIDAD, YAAAA, MENOS DESPILFARRO, YAAA, Y MENOS QUEJARSE LOS MAESTROS como alfred y en vez de tener 30 xavales en una aula pues teneis 50 y ya esta, que total solo los teneis de sptiembre a junio.

Viva Francisco Camps!!!

Anònim ha dit...

Ja ficat´s a demanar TRAJES PARA TODOS!!!!!, k tinc una boda i me bé mal comprar-ne un ara, i segur que a Camps l'hi en sobra d'algún

Anònim ha dit...

Ja tenim un nou kale borroka pepero (el d'abans), o és el de sempre?
Heu vist les solucions dels simpatitzants del PP?? Agrupar als xiquets de 50 en 50 a les aules! Aci has demostrat que poc t'importa l'educació, que tens altres prioritats (com els bous)

Tamé diu que "menos despilfarro" i despres va i diu que bous "valgan lo que valgan"...

El discurs d'estos peperos és del tot incomprensible.

De veritat que este pensament tan retrógada el te el 50% de la societat valenciana?? Quina vergonya. Canvi de govern en la generalitat JA per favor.

Font de Mora sabe xino i Cotino el puto amo de Islas Caimán ha dit...

Jo tinc una atra idea, agrupem a tots els xiquets en el pati tot el dia i aixina en 2 professors o tres prou pa controlar 5oo xiquets.
I lo que estalviem en educació heu destinem a comprar tratges i els posem als bous (quan més cars millors,tratges adecuats per a Victorinos, Samuel Flores etc), i aixina quan ixiran a la plaça de betxí estarán ben templats.

Ah!, no, la proposta no es valida que si els xiquets estan tot lo dia en el pati no farán falta els lloguers dels barracons i Cotino i Font de Mora dixarien de fer-se rics a costa de tots!!

Una altra proposta es eliminar la sanitat pública (idea del peruano, al que se troba a faltar pel blog), que total 100 eurets al mes en un seguro privat qui no els pot pagar? I en lo que estalviem en metges prganitzem el mundial de futbol del 2018, aixina tindrem Fórmula 1, gran premi de motos, mundial de futbol, aeroport, visites del papa finançaes a tutiplen, aixo si, QUI NO PUGA PAGAR-SE UN METGE QUE SE MORGA.

La societat valenciana, passiva i receptiva a deixar que el PP ens done pel sac dia a dia, ES PENOSA I LAMENTABLE.
L'any que vé tornarán a guanyar les eleccions a la Generalitat, es més, arrassaran, pero ELS QUE IXIREM PERDENT SOM ELS DE LA CLASSE MITJA (que som el 80% de la gent).

Anònim ha dit...

L'atre dia un concejal amic meu del PP del meu poble -no dic quin poble es pa no posarlo en un compromis- me va dir que dins del PP están farts de la mala gestio del PP de bechi.
Jo crec que no podeu parlar malament de PP generalisant, que als del PP del vostre poble no els vullguen ni en el seu partit (i aixo que per lo que veig en este blogger ells fan tot lo que els diuen desde valencia) no vol dir que el PP d'atres pobles no siga competent.

Anònim ha dit...

Ací teniu més retalls de la genaralitat:

http://www.intersindical.org/stepv/ensenya/notespremsa1.htm#100601

Ja no hi haurà comités de salut laboral d'ensenyament (que revisava i feia informes dels centres que estaven caent a trossos, etc, etc), vinga, vinga, continua el festival de retallades de Camps, tots els diners per a altres coses, les "coses importants" (que quatre ricatxons se passegen en barco pel port de València etc etc)

Anònim ha dit...

En la Diputació no volen ni sentir parlar del PP de Betxí, i menos encara de certa personatja.

Anònim ha dit...

Jo cada dia que passa ho tinc més cdlar: votaré COMPROMÍS, que són gent seria i amb sentit comú i que demostra interés pels problemes de la societat valencaiana, lluny de boatos, visites de papes, formules 1, corrupcions vàries i regates pa rics.

Anònim ha dit...

Hui a l'alcalde el Mediterráneo li han donat una "guindilla" per la mala gestió econòmica. Supose que el mediterráneo, el diari del PP de la província, farà extensible eixa guindilla a tot l'equip de govern del PP.

Anònim ha dit...

Que bo aixo de la guindilla pa BALETES, jo no heu he vist però si ja ni el diari mes pilota del PP en Castelló (el PPMediterráneo) vol a Blasco es que el PP de betxi es la risa de la provincia.
Esperem que betxí tinga canvi de govern l'any que ve perque el desgavell es escandalós

Anònim ha dit...

Hui tamé en el Mediterráneo:

El portavoz del Bloc de Betxí, Alfred Remolar, ha criticado que el PP, que gobierna en la localidad, rechazara su propuesta de adherirse al programa Escuela 2.0 para dotar de ordenadores portátiles a los escolares. Según el portavoz del partido, Alfred Remolar, “con este acuerdo, más de 300 niños se beneficiarían de la tecnología”. Y lamentó que “es triste que se antepongan los intereses particulares”.

¡¡Hasta el el diari més de dretes de la provincia se fan eco de lo mal que va este poble en el PP!!

Anònim ha dit...

Viva el Mal, Viva el Kapital!!

Remolar ha dit...

Hola a tots:

Vinc d'una reunió de l'ajuntament i hi ha notícies:

L'AJUNTAMENT DE BETXÍ ES GASTARÀ 4800 EUROS EN LA CORREGUDA DE LA BENEFICIÈNCIA DE CASTELLÓ.

Salutacions
Alfred

Anònim ha dit...

I a sant de que el nostre ajuntament posa 4.800 E en una correguda de castelló?? Pa d'això si que te diners el sr Blasco??
Quina vergonya!

Anònim ha dit...

...I la diputació es va gastar prop de 30.000 € en l'esmortzar de Sta. Rita al complexe de Piramide a Cabanes.
Lo que pasa es que com saben que no s'omplira la plaça de bous i a Betxí, el PP es molt obedient..., descuide-vos que eixa cuantitat no vinga imposada desde el PP de Castelló.

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou, home ja n'hi ha prou. No tenen vergonya ni la coneixen. Per a què se gasta el PP de Betxí 4.500 € en una correguda de bous en Castelló? I després des de la regidoria d'Educació diuen que no tenen 3.000 € per donar a l'AMPA! Quan cobren els regidors del PP que tenen sou de l'Ajuntament? se pot saber? Si al menys feren la seua faena que és treballar per al poble, però no, treballen per al PP. Pues que els pague la nòmina el PP!

Anònim ha dit...

I com s'ha argumentat des de l'equip de govern això? Que eren consignes del PP de Castelló?

Anònim ha dit...

Lo que me faltava per saber! Me pareix indignant que betxi pose diners per a bous que se faran en castelló.

Home, a Rita li entra menjar per valor de mes de 3 mil euros, te a on omplir ella.

Les noticies de C9 de hui pa gravar-les, un pamflet sobre la gestio en educacio, TINDRAN LA CARA DURA. La veritat es que era un no-do, pero si escoltaves be el discurs no mentien: "la generalitat VA PROJECTAR fa anys 365 nous centres escolars"

Mon pare i ma mare me miren i me diuen: "veus, Camps si ha fet escoles? I tu encara dius que no"

Clar, jo tamé he projectat acabar la carrera (però estic en segon), comprar-me un cotxe (pero encara no tinc ni carnet), un pis en betxi i un apartament en Moncofa, i tame he projectat que cada estiu vull fer un viatge de dos setmanes a algun lloc del món. Però, de moment, només són projeccions, com les 300 escoles del PP (de fet no han acabat ni les del famós mapa escolar anunciat en el 95 quan van guanyar per primera vegà, mira si son MENTIROSOS I MALA GENT)

Anònim ha dit...

Quèeeeèèèèèè??? 4.800 euros pa que els de la Diputació se fumen puros habanos i beguen xampany francés??? Què ens hem tornat locos? I això és obligatori? Per l'amor de Déu, on hem arribat. Per favor, que s'anticipen les eleccions per a la setmana que ve, que açò ja és catxondeo.

Anònim ha dit...

Els 4.800 euros eixos que els paguen els BOBO's (Bous i Bocadillos) i que mos deixen en pau a la gent decent de Betxí

Anònim ha dit...

Je ,je, muy bueno el anterior mensaje, yo he visto tambièn las noticias de C9 y no me he percatado que decía "projectat", usan el discurso de la voz en off para manipularnos y darnos mensajes subliminales, oías a Paquito Camps i parecía el Vicente Ferrer de Valencia haciendo un montón de escuelas, será falso el muy Judas.

por cierto, el pueblo de Castellón agradece la participación desinteresada de la vila de betxí financiando actividades lúdico-festivas(a mi no me gustan los toros pero aquí tengo a mi hermano que está muy contento con vuestra colaboración), sólo tengo una duda, ¿de dónde habéis sacado al alcalde que tenéis? Porque hay que ser muy penoso para, en época de crisis y necesidad, REGALAR dinero para pagar juerguecitas a otros !!!

Anònim ha dit...

I jo he PROJECTAT tirar-me a Pilar Rubio

Anònim ha dit...

al de castelló he de dir-li que no siga il.lús, que els eu germà no traura cap benefici dels 4.800E de donació de betxí, seran per als vips (regidors del PP, diputats del PP i demés amiguets), per a wisket del bo, pastetes i un poc de farineta.

La sombra de fabra es alargada: el tio está en Madrid pero fa cosa d'un mes li ha donat una assessoria a la germana del golfista Sergio Garcia (a raó de 3.000 eurets al mes que paguem tots els habitants de la provincia amb els impostos de l'IBI etc).
No res, com que se veu que ell encara està per Madrid , de moment ella cobra pero no treballa (jo soc de Borriol i la veig fent-se el cafenet a les 11h tranquil.lament en el poble). és la moda del PP de castelló, pagar a assessors que no FAN RES (com Josety, Gimeno etc que son assessors d'una cosa que encara no existix)

viva el xanxulleo!!! i viva les medides del PP pa ixir de la crisi !!!

Ferrer (Almenara) ha dit...

Del meu poble tamé n'hi ha algun que atre d'asesor de Fabra, lo mes curios es que un d'ells ara se 'n ha anat a viure fora a l'extranger (tot el poble sabem qui es, no cal que ho diga) i asseguren que continua cobrant el jornal. Pero este se veu que es asesor de 2a divisió, perque van dir que no pasa dels 2mil, pero pa estar vivint fora i NO FER CAP TREBALL PA LA DIPUTACIÓ no estan malament 2mil eurets.

Anònim ha dit...

Pues la farineta va cara

Anònim ha dit...

Un asesor de Fabra que cobra només 2 mil euros? Ixe es un PRINGAO, home.

Anònim ha dit...

El de Almenara no sigues tan demagogo que vos agrà molt explicar les coses a mitges, i QUE si n'hi ha un del teu poble que es asesor de la Diputació i viu fora PERO QUE TU NO SAPS LO QUE ES EL TELETREBALL O QUE? encara que un vixca en la Xina o en brasil pot treballar pa la Diputacio nomes nesecita un ordenaor i ja esta ja pot fer de asesor.

De lo dels diners pa colaborar en Castello segur que si haguera sigut al reves a tots els del Bloc i el Psoe de este foro segur que vos hauria parescut be que castello mos donara diners pa poder pagar els nostres bous, ¿de fet no demanaveu diners pa una piscina? Pues es lo mateix, no pasa res perque colaborem un poc en castello que al fi i al cap es la nostra capital de provincia.

Anònim ha dit...

Per què no agarrena tots estos que malvenen el patrimoni de Betxí i li'l regalen a Castelló i a Vall d'Alba i se'n van a Israel en barco? Si tan solidaris són, també podrien dur 4.800 €, un bou (amb el seu embolador corresponent) i els bocadillos de Sant Antoni a Gaza, que allí segur que seran ben rebuts (pels palestins, pels israelís ja no ho sé, però que duguen casco, per si de cas).

Anònim ha dit...

Des de quan ha de ser solidari el xicotet (Betxí, 6.000 habitants) amb el gran (Castelló, 178.000 habitants), i a més per a festes!! Què fort me pareix este o esta pepero/a. Solidaritat sí, però amb l'AMPA de betxí, que només demanaven 3.000 euros per als nostres xiquets, i no pa bous i juergues dels pperos de la Diputació i els seus "amiguitos del alama" a qui tan volen ("te quiero un huevo") i a qui "ni sé a cuñántos he colocado".

Manolo el del bombo ha dit...

Ja que per ahí preguntaven pels sueldos:

Alcalde: 47.404’63 € anuals (14 pagues)
Teniente O'Neal: 19.460 € anuals (14 pagues)
Regidors amb delegació: 120 € per delegació

Ho teniu en la pàgina 11 del Ple del dia 17 de juliol de 2007:

http://www.ajuntamentdebetxi.com/noticies/actes2007/plenaries/20070717%20bi.pdf

Anònim ha dit...

Pues mira què te dic, defensor del PP: que l'ajuntament pague les primes als jugadors de la selecció, ja posats.

Anònim ha dit...

¿Qué tinc que fer pa que la part proporcional que me toca d'eixos 4.800 euros me la desconten de la contribució? Me pareix indignant i que estos del PP s'estan anrient dels contribuents de Betxí en els nostres nasos. per favor, que baixen a terra, que en betxí nia molta gent al paro i que no pot pagar la hipoteca, si volen beneficiencia que ho donen a Caritas o a les families que realment ho estan pasant mal, i no pa bous. Espere, de veritat, que tot siga una broma i que recapaciten, que per a aixo cobren dels nostres impostos.

Anònim ha dit...

Alfred, soc el de antes. Poseu-vo en el bulletí o feu folletos i repartiu-vo per el poble i que s'entere la gent com despilfarren els nostres diners en tonteries i favades. Gracies.

Anònim ha dit...

Pues ja està clar:

Jo he PROJECTAT ser assessor de Fabra des del Caribe (fent teletreball des de la platja amb un mojito)

Anònim ha dit...

Alfred feu folletos i repartiulos pel poble que la meitat de la gent no s'entera de res

Anònim ha dit...

Teletreball diu, jo diria caradura i pocavergonya. Açò pareix la Rusia de Stalin!!

Ximo de l'horta ha dit...

Fa algun temps el grup parlamentari de COMPROMÍS en les Corts Valencianes va demanar una còpia dels informes i escrits de Josety com a assessor de la Ciudad de las lenguas (que com ha dit algú ni existeix, però que ens costa molts milions als valencians). sabeu quants informes van enviar? Ni un, no n'hi havia ni un sol escrit.
Jo a això no li diria teletreball, més bé despilfarro, pur i dur, o saqueig de les arques públiques dels valencians i valencianes.

Anònim ha dit...

O siga que Baletes guanya 3.500E al mes i DAMUNT NO TE EXCLUSIVITAT!! (o siga que te un atre treball)
I que diu d'aixo Rajoy, el experto soluciones anti-crisis.

Per cert el pepero o pepera defensor de la "subvencio" a castelló a confundit castelló amb Diputació. Si demanem diners per a una piscina o per a lo que siga els demanem a la diputació (que es la representacio de TOTS els pobles), NO A CASTEllÖ TROS DE SOCA!!!
A on s'ha vist que betxi pague un festeta a castelló per favor!!! Remolafr informeu a la gent JAAAA

Anònim ha dit...

Com sempre els fanatics del bloc i del Psoe critiqueu lo que vos conve:

Claro que ENCARA no existix la Ciudad de la Lenguas, perque la crisis ha frenat la seua construccio, i que te a vore aixo pa que Josety cobre si se li ha asignat que siga un directiu important d'este futur progecte??

acàs no cobren els rectors de les universitats en juliol i agost (i les universitats estan tancaes).

Mireu si es veritat aixo dels diners de castello no dire que estiga be i com a votant del Pp de betxi estic un poc disgustat pero la veritat es que si castello ens haguera donat diners pa algo segur que vos patreixeria be. A mi me agraden els bous i mira si en ixos diners compren un bon bou pa la correguda ixa pues si vaig el disfrutare mes sabent que el hem pagat els betxinencs.

Anònim ha dit...

Els del pp q entreu en este blog no teniu ni una neurona, pero com compares a josety (que ell mateix diu tot orgullos que no te ni el graduat) en un Rector de la universitat (que ha de ser necessariament CATEDRÀTIC d'universitat)!!
Ademés has patinat perque el juliol en les universitats se treballa. I com te pot pareixer be q josety cobre DELS TEUS IMPOSTOS per un treball QUE ENCARA NO FA?!
La ideologia vos encega i no vos dixa vore la realitat!
Si vas als bous a Castelló ensenya el carnet, que als de betxi haurien de dixar-vos per lo menys fer-vos una copeta de xampany, ja que PATROCINEM la festa !!!
Faig broma per no plorar

Anònim ha dit...

Claro si l'ajuntament de Castello haguera donat al poble de betxi diners pa les vostres coses -les coses que tan demaneu els del bloc i els del psoe=paro- expossicions culturals, concerts de bandes de musica, material pal colatge o institut etc segur que vos pareixeria be

otxa de lo calà ha dit...

Quan un pensava que els peperos ja no em podrieu sorprendre més va i ... n'arriba un que diu, ni més ni menos, que és cosa "vostra" (dels del Bloc i el Psoe, segons ell) demanar "material per a l'escola i l'institut" ?!?!?!

Però tu que has fumat?? Que passa que els votants del PP no teniu fills que van a l'escola o què?

Anònim ha dit...

crec (corregiu-me si me equivoque) que sa acabat ja la FERIA DE SAN ISIDRO de Madrid,
LLÀSTIMA, si el sr Blasco ho haguera pensat a temps els betxinencs podriem haver pagat un bouet, no vos pareix?

Anònim ha dit...

Ara que ve juliol podriem pagar TOTS els bous del San Fermín. Podriem posar-los els nom i tot: baletes, figaferro, chopito, etc. Cha, què bonico, ja ho estic veent.

Per cert, això de la Russia de stalin: qui es Stalin, ell o ella? (heu dic pel bigot).

Anònim ha dit...

Jo seguisc dient que els BOBOs paguen els 4.800 €!!

Remolar ha dit...

Hola a tots:

per ahí hi ha un comentari que em pregunta que què han argumentat per pagar 4.800 euros.

Que què han argumentat? Res de res, home.

He arribat a l'ajuntament i m'han donat un sobre amb 2 entrades per als bous, de 48 euros cada una. he preguntat quants diners havia pagat l'ajuntament i m'han contestat que 4800 euros, és a dir, s'han comprat 100 entrades.

Eixa ha sigut l'argumentació.

Evidentment, he renunciat a les entrades.

Crec que és molt fort i s'ha de tindre molta barra. Les paraules sobren davant d'estos fets.

Salut a tots
Alfred

Anònim ha dit...

Volia informar al voltant de la Ciudad de las Lenguas a Castelló que això és un projecte virtual que potser no es faça mai però el que no és virtual són els sous de Gimeno, Josety & Cia que porten cobrant ja fa uns anys i que de tota eixa banda l'únic que traball és el xófer que els que té de passetjar amb el cotxe oficial i tot això ix de les nostres butxaques.

Anònim ha dit...

Jo crec que si quan Moisés va anar a vore el Faraó per amenaçar-lo amb les set plagues, li haguera dit que la primera haguera sigut una banda de peperos, als cinc minuts els hebreus ja estaven camí del Sinaí.

Anònim ha dit...

Jo també ho veig lo de San Fermín. La gent cantaria "uno de enero, dos de febrero, tres de marzo, cuatro de abril, cinco de mayo, seis de junio, siete de julio, paga Betxí!"

Anònim ha dit...

Vicent, ja n'hi ha prou de posar-se en lo personal i començar a donar resposta als problemes del poble, no creus?

Anònim ha dit...

que no veis que alfred es un populista i lo que quiere es lio,pues lo siento pero el pp volvera a ganar en betxi,es mas si analizamos los ultimos 7 años de alcadia de don manolo veremos lo que a progresado betxi,es mas tan preparado que vosotros veeis a alfred y yo no lo veo ni muchisimo menos.

Anònim ha dit...

que no veis que alfred es un populista i lo que quiere es lio,pues lo siento pero el pp volvera a ganar en betxi,es mas si analizamos los ultimos 7 años de alcadia de don manolo veremos lo que a progresado betxi,es mas tan preparado que vosotros veeis a alfred y yo no lo veo ni muchisimo menos.

Anònim ha dit...

Manolo estarà molt preparat, segons tu, però ja li han pegat una patada al cul i no es torna a presentar. Els del PP estan molt preparats per a renyir entre ells, en això sí que tens raó. I una altra cosa sobre els sous: quan cobra l'alcalde de l'Ajuntament i de lo privat? que algú meu aclarisca, per favor.

Anònim ha dit...

Per favor, el que diu que Alfred és un populista, em pots definir "populista" i quins elements composen eixa definició i quin d'ells els trobes en l'actuació política d'Alfred?
Jo personalment crec que ha sigut coherent tornant les entrades dels bous, ja que ha dut durant tota la legislatura demanant al PP que deixaren de despilfarrar els diners en coses superflues, i la veritat és que una correguda de bous en castelló ho és. L'Ajuntament de Forcall (als Ports) han tornat TOTES les entrades, per si no ho sabies.

En qualsevoil cas, t'agrairia que me respongueres la pregunta. Gràcies.

Anònim ha dit...

que fort me pareix,alfred me a llevat el comentari que vaig ficar ahir,que pasa,que açi si no et tiren floretes no valen? de veritat en cap moment vaig dir res que ofenia,donava uns raonaments que yo entenc que son aixi ,pero es veu que al senyoret alfred no li agradaven ,pues be com veig que nomes te agra que et toquen el llomet no tornare a escriure en este bloc,i faig el seguent raonament en este bloc e llegit critiques molt fortes al equip de govern (incluits insultos) i tu no els as llevat i ara que et dic un raonament que pareix ser que a tu no te agrada el vetes,ya te dic clarament que no vals per alcalde si no sap recibir una critica no mereixes ser alcalde de betxi,yo continuare votant al pp,au veis i llevamel tame.

Anònim ha dit...

que fort me pareix,alfred me a llevat el comentari que vaig ficar ahir,que pasa,que açi si no et tiren floretes no valen? de veritat en cap moment vaig dir res que ofenia,donava uns raonaments que yo entenc que son aixi ,pero es veu que al senyoret alfred no li agradaven ,pues be com veig que nomes te agra que et toquen el llomet no tornare a escriure en este bloc,i faig el seguent raonament en este bloc e llegit critiques molt fortes al equip de govern (incluits insultos) i tu no els as llevat i ara que et dic un raonament que pareix ser que a tu no te agrada el vetes,ya te dic clarament que no vals per alcalde si no sap recibir una critica no mereixes ser alcalde de betxi,yo continuare votant al pp,au veis i llevamel tame.

Remolar ha dit...

Mira, si hagueres criticat la meua gestió, les actuacions del Bloc a l'ajuntament, etc etc no te l'hauria llevat, però al final, com que no tens arguments per fer-ho, vas a criticar-me personalment, sense cap argument.

_Si vols criticar-me personalment, ho fas en algun altre lloc. Este bloc està fet per a tots, siguen del signe que siguen, però per a aportar propostes, idees i crítiques polítiques, no personals.

Anònim ha dit...

Manolo sí que està preparat, sí, SOBRE TOT PER A FER SEMPRE LO QUE LI MANA EL PARTIT DES DE DALT.
Si, dvant propostes de l'oposicio, un nomes ha de seguir les indicacions de dalt, entonces pot ser alcalde inclus un xiquet de deu anys.

Pal del comentari d'abans, veus aço que faig es una crítica a la gestio de Manolo, no es cap atac personal cap a ell

Anònim ha dit...

Estos de PP cada dia són més radicals. No donen raons ni arguments polítics, i no poden defendre la seua gestió perquè és indefendible en cap dels seus aspectes, i molt menos en lo econòmic, on el deute és tan gran que faran falta molts anys per normalitzar la situació. I per això recurreixen a l'insult i a l'atac personal contra qui ha estat democràticament escollit per defendre els interessos del poble de Betxí. Cosa per a la qual també van ser escollits ells i per la qual tenen molt bon sueldo (a pesar de la crisi), però pareix que s'olviden i prefereixen defensar els interessos del partit i no del poble que els va escollir i que els manté econòmicament.

Anònim ha dit...

VIVA ESPAÑA VIVA EL REY VIVA EL ORDEN Y LA LEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pim pam toma lacasitos,pimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpam,ratatatatatatatatatatatatatatatattatatatatatatannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Anònim ha dit...

alfred som 4 joves de betxi,si et rapes el moño te votem ,qe te pareis???contesta tio qe 4 vots son 4 vots,au ahi va,pimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimpampimapimapimpam

Anònim ha dit...

que inteligent es alfred,que treballador,es el alcalde que necesita betxi,que honrat es,en ell de alcalde se acabaria la crisis per a tots,visca alfred,este disal que es dels bons

Anònim ha dit...

Els que proposen a Alfred rapar-se el monyo crec que s'han enganyat de p`rsona, el que se ven per xorrades (trages, medalletes per a la seua filla, regals que se passen set pobles per a la dona, etc.) és Camps.

Anònim ha dit...

Què és "disal"??? És la marca d'un dissolvent?

Anònim ha dit...

es la marca de persona culta que et creus ser,eu as entes no? tots no em tingut la sort de poder estudiar com tu,i ens defenem com podem,i ven orgullosos estem de ser gent honrada i treballadora,que no em robat mai a dingu,(encara que mai e fet oposicions)listo/a

Anònim ha dit...

pimpampimpam opos vienen opos van pim pam pim pam pim pam pim pam

Anònim ha dit...

Jo tampoc he estudiat, i estic treballant des dels 14 anys. Abans en una fàbrica, i ara com a autònom en una xicoteta empresa. Però jo m'he preocupat per llegir i per aprendre i millorar en el meu treball. I mai he robat ni m'han fet la cara roja per un tema de diners negres, com a altres que cobren de l'erari públic tots els mesos. Si tan sabut o sabuda eres aprofita-ho, perquè ací t'estan donant l'oportunitat d'expressar-te i únicament fas que insultar sense aportar res, i quan algú aporta un poc de sentit comú (o seny, com diuen més amunt del Sénia) l'ataques en l'aspecte personal només perquè ha tingut mé ssort que tu en la vida. Però saps una cosa? La sort no ve, la sort se busca, a no ser que sigues Carlos Fabra, clar. Així que alça't i comença per formar-te un poc més, en especial personalment. I no penses que és una crítica, és un consell per a que prosperes en la vida, però el camí que dus és com aquell que està dins d'un pou i per eixir no para d'escarvar més cap avall.
Que tingues un bon dia i molta sort (la necessitaràs amb eixa actitud per la vida).

Anònim ha dit...

hem pareix molt fort que donen 4800€ per a bous d'un altre poble quan per asi he llegit que deuen diners a la gent del nostre propi poble. Un poquet de serietat per favor!!!

Anònim ha dit...

Si esta gent tinguera una miqueta de vergonya i de sentit del ridícul dimitiria ja. De veritat que el PP de Betxí no té a ningú millor que esta gent? Que mal, no?

Anònim ha dit...

Tan malament que heu fa el PP segons vosaltres i resulta que les enquestes diuen que guanyara en la comunitat (Camps, a qui votare perque possaré per davant la meua ideologia pero tinc que reconeixer que ell hauria de dimitir)
i que pareix que esta FREGANT LA MAJORIA ABSOLUTA en les corts generals, que passa que la majoria dels espanyols i de valencians no tenen "seny"o que??

De betxi si que no vullc opinar perque molts votants del PP estem molt decepcionats en la gestio i ens trovem amb un problema: que fem? votem a la oposició pa castigar al HORRORÓS PP DE BETXI o simplement no anem a votar??
Es un dilema.

He dit la meua opinio i he manifestat que soc votant del PP pero NO HE FALTAT A NINGÚ, AIXINA QUE ESPERE que se respecte el meu comentari.

felicitacions a Remolar (no te conec personalment, pero si a la teu familia i son molt bona gent) per dixar-nos opinar en este espai de tertulia politica

Anònim ha dit...

Que s'ha de fer per a que Fabra te done un teletreball?

se troben les instàncies per a demanar-lo per internet?

Jo sempre he vollgut viure en Menorca, se pot viure alli i ser assessor de l'excelentissima Diputacio de Casteló, no?
Tal vegà podria ser algun alt càrrec de l' aeroTuerto des d'alguna de les meravelloses platges de ses Pitiuses, mmmmhhh

Anònim ha dit...

I eixos diners estaven pressupostats? Perquè quan vam demanar els 3.000 € per a l'AMPA ens van respondre que no n'hi havia consignació pressupostària.