dijous, 23 de desembre del 2010

ANY NOU, ALCALDESSA NOVA


La setmana passada es van comunicar oficiosament (a falta de prendre el càrrec oficialment) que per a Sant Antoni tindrem nova alcaldessa, la sra. Maria Pilar Martínez.

Sincerament, li desitge el millor en la seua vida personal. Ara bé, crec que la jugada que ha fet ella i el seu partit, el Partit Popular, no només no ha estat a l'altura de les circumstàncies que es mereix Betxí i els betxinencs sinó que, a més a més, accentua la seua irresponsabilitat.

M'explique. Crec que no ha estat a l'altura de les circumstàncies perquè els betxinencs que van confiar fa vora 4 anys en el Partit Popular van confiar, més que en ningú, en Manolo Blasco, encara l'actual alcalde. La sra. Martínez no ha refrendat en les urnes que el poble la vol a ella. Ha sigut el PP qui ha decidit això, anteposant els seus interessos, els interessos de partit, als interessos de l'ajuntament i dels betxinencs, que han d'estar per damunt de tot.

Per una altra banda, la mostra d'irresponsabilitat del PP encara és més forta després d'esta maniobra. I no només perquè internament acaben de configurar una estructura de difícil manteniment, on cadascú tira pel seu cantó i on les relacions entre els seus components són més que difícils (només cal recordar la traïció que va sofrir l'alcalde ara fa només 1 any, a sant Antoni). A més d'això, mosttren una gran responsabilitat en col·locar al comandament de l'ajuntament la que fins ara havia estat la responsable d'economia i que és, per tant, una de les màximes culpables de la situació econòmica actual del nostre ajuntament, que tots coneixem de sobra.

Repetisc, li desitge sincerament el millor a la sra. Maria Pilar Martínez, tant en l'àmbit personal com fins i tot en el polític. Però crec que la maniobra efectuada fa només uns dies deixa clarament en evidència que els interessos del Partit Popular estan per damunt dels interessos de l'ajuntament.

1 comentari:

PORTAL BETXI 2.0 ha dit...

Ten Cerca a tus amigos, pero aun más a tus enemigos