dimarts, 14 de desembre del 2010

A LES ASSOCIACIONS (II)


Recordeu l'article anterior, en què parlàvem del pla de retallada de les subvencions a les associacions del poble que té preparat el Partit Popular?

Doncs bé, si l'equip de govern del PP ho estava fent malament, ha demostrat que encara ho pot fer pitjor. Ara només faltava que, en l'últim ple, ens enterarem que no hi ha diners per pagar la correguda de la beneficiència.

Si recordeu, fa uns mesos, l'ajuntament va comprar 100 entrades per a la correguda de beneficiència de Castelló. Sí, 100 entrades, que multiplicades per 48 euros que costaven, ascendix a la xifra de 4800 euros en eixa correguda.

Aleshores, ja vam criticar el gasto innecessari que suposava això, i més en la situació actual que té la tresoreria de l'ajuntament. Però res de res, ells a la seua, i van comprar eixes entrades, algunes de les quals van repartir entre la seua gent i algunes entre les associacions.

I clar, ara que ix este tema justament en este moment, la pregunta salta a la vista: no hauria sigut millor mantindre les subvencions a les associacions en compte de regalar-los 2 entrades per als bous (que suposen quasi 100 euros)?

Crec que és de sentit comú el que estem dient. ÉS més, crec que la majoria dels regidors del Partit Popular també ho creuen així. Però és lamentable que en el ple "peguen la cabotà" i no diguen ni piu. I voten afirmativament el que ells, en el seu interior, saben que està malament.

PD: per cert, en este enllaç podeu veure quants diners ens va costar a tots els castellonencs la "ditxosa" correguda de la beneficiència