dimarts, 22 de febrer del 2011

NO MÉS CENSURA. VOLEM TV3


Últimament ja està fent-se tradicional que, quan vénen les eleccions, apareixen temes recurrents per tal d'activar l'opinió pública o, millor dit, per tal de crispar-la. Temes com l'aigua o la privatització de Canal 9 apareixen, justament, pocs mesos abans d'una cita electoral. I el tema que ara tenim entre mans, el tancament (definitiu?) de TV3 en territori valencià, lamentablement també comença a ser recurrent davant de les eleccions.

Això és el que ha passat, al meu entendre, ara. A pocs dies de les eleccions del 22 de maig, el poder política s'ha posat mans a la faena per tancar els repetidors de TV3 que, el dijous passat, va deixar d'emetre al nostre territori.

En el BLOC sempre hem pensat que és un acte de censura el seu tancament. És més, sempre hem demanat que, com més cadenes puguem veure, molt millor per a tots. TV3 és una cadena que és molt vista al nostre poble (i arreu del territori valencià) i no entenem per què tant d'interés a tancar les seues emissions.

Fa pocs mesos, Acció Cultural va recollir més de 650.000 signatures per tal de demanar que poguérem seguir veent el senyal de la televisió catalana. Mesos després, ja veem quina ha estat la resposta contra la voluntat de tantes persones.

El dissabte passat, a Castelló, vam ser més de 1000 persones les que, pacíficament, vam reivindicar el nostre dret a poder seguir veent TV3. El dissabte que ve, a les 19:00h a la Farola, en serem molts més. I tornarem a dir: NO A LA CENSURA. VOLEM TV3