diumenge, 6 de novembre del 2011

ROGER MIRA


Roger Mira, Joan Baldoví i Aitana Mas són, en estes eleccions, l'esperança de tots els valencians i valencianes de tindre veu pròpia durant els pròxims 4 anys a Madrid. De tindre veu pròpia i de defensar de veres tots els nostres interessos davant dels grans partits polítics. I estic segur, i estem segurs, que a partir del 21 de novembre tindrem eixa veu pròpia al parlament espanyol, per primera vegada una veu valenciana i progressista.I estic segur, i estem segurs també que Roger Mira serà el nostre representant per les comarques de Castelló.

Conec poc a Roger. De fet, només he coincidit amb ell en un parell d'actes convocats pel BLOC. Però no fan falta més trobades per poder a firmar que la seua característica principal és una: és una persona normal, una persona com tots nosaltres, una persona senzilla i que vol el millor per a la seua terra i per a la seua gent. Per a la nostra terra i per a la nostra gent.

I no cal més. Eixa és la millor garantia que un líder ha de tindre: ser com la gent que representa. I en eixe sentit, representarà a gent senzilla, treballadora, llauradora i taulellera, amb una cosa en comú a tots ells: la defensa dels nostres drets.

El diumenge, Roger, t'esperarem a Betxí, per tal que conegues de primera mà el nostre col·lectiu. Un col·lectiu que amb el treball, l'esforç i l'estima al nostre poble va aconseguir uns magnífics resultats les passades eleccions municipals. Perquè el nostre col·lectiu és, com tu, gent normal, senzilla i treballadora, i que lluita per defensar els drets i els interessos del nostre poble i de la nostra gent.

El diumenge, Roger, t'esperem.
Ànim i endavant.