diumenge, 22 de gener del 2012

NO A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ


El dissabte passat vaig assitir a la històrica manifestació que va tindre lloc a València contra les retallades del Partit Popular en educació. Allà, més de 100.000 persones ens vam aplegar per dir PROU.

PROU a les mentides per part del govern
de l'estat i de la Generalitat, que ens deia que no pujaria els impostos i ho ha fet només guanyar les eleccions.

PROU als escàndols de corrupció que ens esguiten continuament a tots els valencians, amb nombroses causes que afecten els nostres polítics (Cas dels vestits amb Camps, cas Fabra, cas EMARSA, cas Brugal, cas Urdangarin...).

PROU de tirar els diners públics en projectes faraònics
que, al final, han sigut tots un fracàs: Terra Mítica, Ciutat de la Llum, Canal 9, Ciutat de les Artsi les Ciències, Ciudad de las Lenguas, Mundo Ilusión, Aeroport de Castelló, Masters deTenis i de Golf, Fórmula 1, Copa América... milers i milers de milions tirats sense que s'hagen complit les expectatives promeses.

Però sobretot, PROU A LES RETALLADES EN EDUCACIÓ. Quan s'hauria d'apostar més que mai per tindre una educació pública i de qualitat per tal de garantir el futur dels nostres xiquets i xiquetes i en definitiva de la nostra societat, es fa justament el contrari: fer recaure en l'educació i en els xiquets i xiquetes les conseqüències de la corrupció i de la mala gestió econòmica per part dels dirigents del Partit Popular.

Quan l'educació valenciana és ja, de fa temps, un dels màxims exponents del fracàs escolar de tot l'estat espanyol, ara se li pega el toc de gràcia amb l'excusa del deute del govern valencià.

Punt final. Per ací ja no passem. La gent ha dit prou. No volem que, com a Betxí, la mala gestió d'uns pocs la paguem tots. Fins ací hem arribat. Diguem tots, amb la veu ben forta: JA N'HI HA PROU!