dimarts, 25 de setembre del 2012

FESTES 2012

Esta és la foto que la nostra regidora de joventut i educació, Àngels Rius, ha triat com a més representativa de les nostres festes. I efectivament, esta foto, amb la nostra Plaça Major plena a rebentar de gent disfressada, exemplifica clarament el que han sigut les Festes Patronals de Betxí 2012: massiva participació de gent en tots els actes programats.

Massiva participació de tots els betxinencs en els bous, en les orquestres, en les actuacions del Bagatge, en les activitats culturals i religioses, en el concurs de disfresses, en el concurs de les paelles, en el sopar de la carn de bou...

Massiva implicació de tota la gent en tots els actes preparats. I eixa era la intenció de tot l'equip de govern: fer actes per a tots i que tots participaren directament en la posada en funcionament de les festes.

Fer festes amb molts diners, amb moltíssims diners, deu ser relativament fàcil. Però per a fer unes festes amb un terç del pressupost de fa només quatre anys, necessitem molta imaginació i, sobretot, una cosa fonamental: la participació i la implicació de tots vosaltres.

Fa només uns anys possiblement hauria sigut impensable una imatge com la que tenim més amunt. I ara no només ha sigut possible, sinó que n'hem tingut moltíssimes com eixa.

Agraïm sincerament a tot el poble de Betxí la massiva implicació demostrada, conscienets que només hi ha una cosa imprescindible per a unes bones festes: vosaltres.