dimecres, 3 d’octubre del 2012

MÉS DISCRIMINACIÓ DES DE MADRID

Torna a eixir a premsa, estos dies, una nova discriminació (i ja en van moltes, ja en van moltíssimes) cap als valencians i valencianes, en este cas a propòsit del finançament que ens arribarà per part de l'estat.

En concret, i per al 2014, per a cada un dels ciutadans espanyols els correspondrà, de mitjana, 276€, mentre que a nosaltres ens n'arribaran només 174, és a dir, 102 menys que a la resta. O el que és el mateix, un 37% menys que a la resta.

I té igual que el nostre govern siga del PP o del PSOE, i que a Madrid estiga també el PP o el PSOE. La qüestió és que, any rere any, ningú no defensa els nostres interessos com Déu mana, i el dèficit en infraestructures, en finançament o en agricultura, per posar només uns exemples, van en augment sense remissió.

Els uns tiren els trastos als altres i, al final, ningú no arregla res ni posa la nostra veu damunt la taula. El "titot" de Fabra diu ara que està d'acord amb els pressupostos, en compte de posar per davant del seu partit els nostres interessos. I això justament, és el que lamentablement ens esta passant any rere any, que els nostres dirigents posen els interessos del seu partit i les perspectives electorals per davant dels interessos de tots els valencians i de totes les valencianes.