dimarts, 4 de febrer del 2014

MILLOREM EL POBLE

La setmana passada la brigada d'obres municipal va començar la revisió de tots els rastrells i voreres del municipi, amb la finalitat de millorar els accessos dels vianants i evitar possibles accidents, especialmente entre la gent més major.

Esta actuació, que pot semblar senzilla, no ho és tant en realitat.   Els fets ens diuen que això feia 12 anys que no es portava a terme.  De fet, a dia de hui s'han reparat centenars de forats que hi havia als carrers.  Per tant, hem millorat centenars d'accessos a les cases i hem suprimit centenars de possibilitats d'entropessons.

Juntament a estes intervencions, s'uneix la instal·lació de les llum led al casc antic, una vegada arribada l'última remesa del material.  Per tant, en breu tindrem tot el centre del poble amb la millor tecnología lumínica instal·lada.

Crec sincerament també que els parcs estan més nets que mai, igual que els carrers i places.  Moltes sou les persones que em feu comentaris per arreglar deficiències en les instal·lacions o en les infraestructures.  I això està bé, per tal que puguem arreglar-les i millorar el nostre municipi.

Com sempre he dit, la nostra política va dirigida a les persones.  Una política dirigida a millorar el dia a dia dels nostres veïns, sense grans obres faraòniques, sense cap despilfarro.  Però millorant la qualitat de vida de tots, que és del que es tracta.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aplaudisc el compromís per la adequació del carrers i voreres del municipi. A aquest respecte vull recordar que el carrer camí de Montserrat a l'altura de frutas Franch està fet malbé i les pedres que estan soltes són de la grandària dels punys. Passar per ahí comporta un perill tant per als cotxes com per a les persones, ja que si una pedra d'aquestes ix disparada pot ser molt perillós. Crec que és urgent l'arranjament d'aquest tram d'un carrer del municipi.