dijous, 1 de maig del 2014

CONTINUEM ENDAVANT


EStos dies, Betxí torna a ser un exemple de dinamisme cultural, esportiu i social.  Un exemple, al capdavall, de solidaritat i de treball en unió, que és del que es tracta.

Per una banda, encara sentim l'olor de fum de motor del ral·li Transbetxí, el més internacional i de més qualitat de tota la història.  I també el que més visitants i ressó mediàtic ha tingut.  Crec que podem dir, sense por d'equivocar-nos, que ha sigut un èxit sense precedents.

I ara, amb eixa olor de fum, entrem en un altre cap de semana important per a la nostra gent i per a tot el nostre poble.  Hui mateix, 1 de maig, comença una altra edició del Musical ENTRE TOTS, amb desenes de joves implicats en un projecte en comú i que, segur, omplirà l'auditori els pròxims quatre dies.

Demà, en Sueca, el club d'handbol inicia una nova fase d'ascens, que comptarà amb el suport de molts seguidors i que serà la cloenda a una gran temporada, es puge o no es puge.  La feina ja està feta.

A més, cal no oblidar que el C.E. Betxí de futbol també està immers en la fase final de la lliga, amb possibilitats reals de quedar el primer i, per tant, d'ascendir.

Com he dit, estem davant del final de temporada abans d'entrar en l'estiu.  Un final de temporada apassionant per als betxinencs i amb grans fites derivades de l'esforç col·lectiu de tot un any de treball.

ENDAVANT BETXÍ