dimarts, 27 d’octubre del 2015

ELS PRESSUPOSTOS MÉS PARTICIPATIUS

Estem a les portes de dur al ple de l'ajuntament els pressupostos municipals, en este cas per al 2016.  De fet, la previsió és que els duguem a debat al llarg del mes de novembre.

Per això, una vegada més tornem a obrir a la gent els comptes municipals.  I enguany, més que mai, gràcies a la regidoria de participació, amb Raül Soria, i a la regidoria de joventut, amb Lydia Hidalgo.

Des de participació, el nostre regidor ha traslladat a totes les associacions del poble una carta oferint la possibilitat de tramitar propostes per poder estudiar i, en el seu cas, incloure-les dins dels pressupostos.

Així mateix, entre participació i joventut estan començant a treballar el projecte de PRESSUPOSTOS INFANTILS que, per primera vegada en la història, durem a terme al nostre poble, com portàvem al nostre programa electoral.

Des d'ací, aprofite també per obrir a tota la gent en general la possibilitat de fer-nos arribar els seus projectes i suggerències.  Sempre dic que els diners són de tots i, per això, és bo i necessari que tots ens impliquem en les decions del municipi.  Entre tots, continuarem avançant.