dimarts, 20 d’octubre del 2015

II TRAIL PICS DE BETXÍ


Falta ja menys d'un mes per tal que puguem disfrutar del II TRAIL PICS DE BETXÍ, que celebrarem el pròxim 15 de novembre.  I per això, este DIVENDRES DIA 23 d'OCTUBRE farem la presentació oficial de l'esdeveniment, a les 19:30h en el local de Noves Sendes.

Des de fa mesos, moltes persones estan treballant en el projecte, implicades en la curs per tal que, quan arribe el dia, tot baja de la millor forma possible, com va ocórrer l'any passat.  Per tant, vos demane que, entre tots, posem cada u el nostre/vostre granet d'arena per tal que torne a ser un èxit de participació i d'organització i que, a poc a poc, puga consolidar-se en el calendari de proves del nostre territorio.

Per tal d'apuntar-se només cal passar per la biblioteca o inscriure's a través de la página web www.42ypico.es  A més a més, també podeu col·laborar com a voluntaris i, per a fer-ho, també podeu inscriure-vos en la biblioteca.  ESta tasca és importantíssima, ja que sense estes persones seria impossible organitzar este esdeveniment.

Vos anime a tots a que d'alguna o altra manera participeu en el II TRAIL PICS DE BETXÍ o en la I MARXA PICS DE BETXÍ.  I vos esperem, este divendres, en la presentació. Endavant!