divendres, 30 d’abril del 2010

CENTRE DE D.I.A.: SITUACIÓ ACTUAL



El 31 de desembre de 2009, de l'any passat, era la data límit per acabar el centre de D.I.A. de Betxí. I així va ser.

Quatre mesos i mig després, el Centre de D.I.A. està com veeu a les fotos: tancat per davant i per darrere. Les causes, fonamentalment dos.

A dia de hui, no hi ha ni una sola cadira dins de l'edifici. És a dir, no hi ha cap mobiliari al seu interior, l'difici està totalment buit. L'alcalde ha dit diverses vegades que s'estan fent les gestions oportunes per tal de tindre una subvenció de la Generalitat i comprar el mobiliari necessari, que ascendix a diverses desenes de milers d'euros. Bé, la veritat és que no sabem si l'obtindran (ojalà siga així), però la realitat és que no la tenim ni sabem quan la tindrem (si la tenim).

Pel que fa a la gestió del centre, ocorre una cosa semblant. A dia de hui no sabem si serà públic (i si és públic, qui el pagarà, l'ajuntament, la generalitat...), si serà privat, si serà concertat... o coses tan importants com quants diners li costarà a cada persona major que anirà allà. A dia de hui, reitere, no sabem res de res, per molt que l'equip de govern ens diga que sí, que la Generalitat es farà càrrec.

El centre de D.I.A. que s'ha construït crec que és un magnífic edifici, unes bones instal·lacions que podran millorar la vida de les nostres persones majors. Tant de bo es puga aconseguir la subvenció per al mobiliari, la Generalitat pague el manteniment i els nostres majors puguen anar allà amb els mínims diners possibles. Jo, ho dic ara i ací, seré el primer a reconéixer que l'equip de govern haurà fet una bona feina.

Però la realitat, a dia de hui, és una altra i el que s'està fent ara (intentar aconseguir la subvenció, mirar que la gestió siga pública) és el que haurien d'haver lligat amb antelació, abans de fer l'edifici. S'ha començat la casa pel terrat.

52 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ja he dit abans, confiaria més en el pato Donald i en Minnie Mouse que en l'alcalde i en l'altra. Ho sent molt, però crec que més mal no se pot fer.

Anònim ha dit...

Yo aposte per Bob Esponja!!

Anònim ha dit...

jo aposte per consevol que no siga aquest home..aon arribarem?

Anònim ha dit...

Bloc : Critica, critica i més critica.

Anònim ha dit...

I propostes, propostes i més propostes

Anònim ha dit...

PP: despilfarro, despilfarro i més despilfarro.

Remolar ha dit...

HOla a tots: acabe de llegir al periòdic que Castelló reduirà despeses en el gasto d'electricitat.

La proposta que vam fer nosaltres a Betxí de reducció de la il·luminació de Nadal va ser votada en contra...

Vos avance que en el ple d'este mes ja hem fet la proposta de l'adquisició dels ordinadors portàtils per als xiquets de l'escola i de l'institut i que el PP de Betxí ha votat en contra perquè des de dalt els han dit que no l'aproven.

El partit, sempre per damunt del poble. I després, som els que no fem propostes, com diu l'anònim.

SAlutacions
Alfred

Anònim ha dit...

alfred que te baja el sueldo zapatero jajaja eso si que sera un problema ahora??? la gente trabajadora normal ya hace un par de años que nos lo bajaron,y ahora dicen los sindicatos que habra que hacer movilizaciones jajaja es que hay que tener cara,un 5% no yo os lo bajaba un 20%,ya esta bien de tanto vividor

Anònim ha dit...

Ay, cuanta envidia, dios mío

Anònim ha dit...

al de la envidia,a ti acaso no te parece una buena medida el bajar el salario a los funcionarios?la mayoria de trabajadores hace años que nos lo bajaron y no tenemos la seguridad que tienen ellos

Anònim ha dit...

a l'anònim que s'en alegra del mal dels altres. No em sembla ni be ni mal em sembla necessari i he de dir que tinc la dona professora. El que no m'agrada gens és eixa sorna i mofa del mal dels altres
S'han d'expressar les idees ,les opinions i compartir-les i debatre-les amb els altres.
Una vegada dit açò, m 'agradaria recordar que no fa molt de temps,no la "mayoria de trabajadores" com tu dius, però si uns quants, i pot ser tu un de tants, amb el seu treball en la fàbrica i fent unes quantes hores feien ostentació de cotxes i cases i guanyaven més diners que un professor i aleshores poc te'n recordaves de "la seguridad que tienen ellos" i , que no està de més recordar-ho se l'han guanyada aprovant una oposició.

Anònim ha dit...

I no lluitaries contra els parats que estan fent feines "en negro"?, que d'eixos també hi ha molts.
Un pluriempleat, si es legal, tributa a l'estat per tots els treballs que realitza, el que fá les feines baix má, no tributa i a sobre fa mal a empreses que treballen legalment.
Ho dic perque a mí, en el treball aixó ho estic patint i m'ha tocat acomiadar a dos treballadors per falta de feina, i sé que clients meus están donant feina a gent que no está legalitzada.

Anònim ha dit...

yo treballe en una taulellera(encara sort,fa sis messos varen tirar a 28 companys)i ya fa mes de un any que ens varen abaixar el sueldo i ens varen llevar les hores,yo no me alegre que als funcionaris els baixen un 5% el sou,pero es els que ens pasa a la majoria de curritos,i no veig que els sindicats digueren de fer res de huelga o que.o es que hian treballadors de primera? ah! i lo mes important tots els dies veus amb preocupacio que en poden tirar i aixo els funcionaris no eu viuen ya me agradaria a mi que en baixaren un 5% el sou ( i damunt en eixes nomines)i tindre la tranquilitat de ser intocable,i per no parlar ya de els horaris que tenen i les super vacances.fins l atra

Anònim ha dit...

Als que creuen que està bé baixar el sou als funcionaris dir-los que molts d'ells no arriben a mileuristes i que podrien anar contra els rics i poderosos per eixir de la crisi i no carregar contra els funcionaris. Jo sóc funcionari del grup E ( subaltern) i estic per 900 euros.

Remolar ha dit...

HOla a tots:

El tema és molt complicat, en part justament pel que diu l'últim comentari, perquè es posa tots els funcionaris al mateix sac, i n'hi ha molts que no arriben a 1000 euros. A més, cal tindre en compte també que afecta molta més gent, pensionistes, mares, els dependents...

Crec que s'hauria pogut fer d'una altra manera i, sobretot, abans, dos anys abans (crec que és intolerable que s'haja estat 2 anys negant l'evidència), sense fer-ho tan dràsticament, i potser no s'hauria arribat a este punt, amb 5 milions d'aturats i en una situació límit.

Anònim ha dit...

alfred ahir a les noticies varen dir que els funcionaris que cobraben 1000e o menys no els baixarien el 5 %,crec que es una bona mesura que com tu dius se deuria de aver fet abans,i crec recordar que el any pasat a tots els funcionaris vos varen pujar un 3% quan als demes treballadors no ens varen pujar res ya que el ipc no va pujar,personalment i eu senc no apoyaria una guelga en la gent que ia a l'atur crec que no seria de recibo,el vostre es un mal menor

Anònim ha dit...

alfred ahir a les noticies varen dir que els funcionaris que cobraben 1000e o menys no els baixarien el 5 %,crec que es una bona mesura que com tu dius se deuria de aver fet abans,i crec recordar que el any pasat a tots els funcionaris vos varen pujar un 3% quan als demes treballadors no ens varen pujar res ya que el ipc no va pujar,personalment i eu senc no apoyaria una guelga en la gent que ia a l'atur crec que no seria de recibo,el vostre es un mal menor

Anònim ha dit...

Els problemes els ha creat el PSOE a nivell d'estat i el PP a nivell local i valencià. Els primers per ser uns incompetents i durant 2 anys negant la crisi fins que Obama i Europa els ha estirat les orelles. Els segons PP perquè han endeutat i molt tant el País Valencià com Betxí.
Solució: baixar el sou a funcionaris, congelar a pensionistes i llevar protecció social. I ells tan tranquils, però tant PP com PSOE han sigut i són uns ineptes, desvergonyits i mals gestors. I només cal pegar un ull als compte municipals de Betxí.

Anònim ha dit...

tambe alfred en temps de crisis, a demanat una i un altra vegada una piscina coberta,que vos penseu que aixo is de vades?ia que ser mes objectiu a l'hora de parlar,deixemos de fanatismes en els diners de atres es molt facil malgastar pero tots e tots son iguals,per exemple en betxi m pilar i manolo si no guanyen les eleccions sen aniran i el deute ai es queda generats per una mala politica,deurien de existir mes responsabilitats.

Anònim ha dit...

La piscina ix debades com en vall d'Alba

Anònim ha dit...

pero com sou tan ingenuos,els pagos que paga la diputacio de a on eixen,enterevos ya de una vegada espanya es un pais en crisis que te un deute espectacular,i o començem a apretarmos tots els cinturo( govern,comunitats,diputacions,ajuntaments) o acabarem molt mal,esta crisis la an generat tots igual el psoe com el pp,deixemos ya de fanatismes

Anònim ha dit...

La llógica fa molt de mal per que açi nomes val criticar si pot ser al PP molt mijor que al psoe, estudiant tot lo que diuen els politics te pots fer una idea de lo que tenim.Alfred diu que faría una piscina coberta que a no ser que siga de toys val més que el camp de cesped artificial i el centre de dia junts, el gasto de manteniment de la piscina coberta es una barbaritat per a una població de 6000 habitants i me dona igual que vall d'Alba la tinga.Alfred critica que el centre de dia estiga tancat i al mateix temps diu que l'ajuntament aurá fet una bona feina si ens ho regalen tot, pero per si de cas acava dient, s'ha començat la casa pel terrat.Vaig començar a seguir el blog i en moltes coses que proposaves estava d'acord, últimament ho critiques tot, jo estic a favor de fer el centre de dia i si demanar a la generalitat costa uns mesos me dona igual pense que feia molta falta per a betxi, molt més que una piscina coberta.

Anònim ha dit...

a mi me importa tres pepinos que als funcionaris els rebaixen el sueldo,i si tingeren dignitat callarien,per la gran cuantitat de gent que esta al paro,que me esperen a mi en una huelga jaja!!

Anònim ha dit...

Ay, cuanta envidia...

Anònim ha dit...

Nomdedéu: "Les mesures del Govern Central representen un pas més cap a la injustícia social"

El portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha declarat avui que “després d’anys de polítiques socials de dubtós component equitatiu, com ara els xecs de subvencions concedits independentment de la renda, i amb marcat caràcter populista, ara el Govern Central ha pres una mesura farcida de retalls que acabaran afectant d’una manera molt directa a milions de famílies de rendes mitjanes o baixes”.



Nomdedéu ha qualificat com a “injust, aquest paquet de mesures que, com en altres ocasions, a més a més, és llançat a l’opinió pública sense concretar-ne el contingut exacte, tot gerenant un grau de desconcert i de preocupació elevadíssim. Després d’anys en els quals molta gent s’ha fet rica especulant en la construcció, i després que els bancs han continuat obtenint beneficis enormes, ara el càstig ha de recaure, principalment, sobre els funcionaris”.

El regidor nacionalista ha recordat que “el BLOC va presentar una proposta en la qual plantejàvem que els regidors i els assessors de designació directa de l’Ajuntament de Castelló reduïren el seu sou un 10% cas que cobraren més de 30.000 euros anuals, i un 15% cas que cobraren més de 40.000 euros. Només amb açò, l’Ajuntament s’hauria estalviat 200.000 euros, però el PP no ho va acceptar. Des del BLOC entenem que els retalls no els han de pagar sempre els mateixos, però sembla ser que el PP només pensa en aquestes qüestions per criticar, no per solucionar res. Com és pot interpretar, sinó, que el PP rebutjara a les Corts la proposta del BLOC de reduir la despesa de càrrecs en la Generalitat, mentre alhora exigien aquesta classe de mesures al Govern Central?”.

Finalment, Nomdedéu ha conclòs que “tant PP com PSOE, doncs, deceben per igual i alimenten el desencís de la ciutadania per la política amb les seues decisions d’esquena a la gent i la manca absoluta de coherència”.

Anònim ha dit...

ian mes injusticies socials que el sueldos,sabeu que ia gent que no te vacances en tot l'any i altres tenen 3 mesos i sabeu qui els paga les nomines ....................vivim en un pais ple de injusticies clar com se an tret una oposicio.....espanya te que canviar moltes pero que moltes coses...

Anònim ha dit...

Pues yo, entre bous coixos i una piscina coberta, preferisc una piscina, què voleu que vos diga? Si estalviarem de bous podriem fer la piscina o comprar els mobles del centre de dia. on estan els bous de l'any passat? En canvi el centre de dia seria una realitat, ya que es una necessitat per a moltes families de Betxi, molt mes que eixos bous que no valen res (calsoncillos al reves) que compra el Chopo a preu d'or.
Per cert, el govern també ha reduit les pensions, la llevat la retroactivitat de la llei de la dependencia (que aci el PP no vol aplicar) i ha llevat les ajudes a la maternitat. Per això tampoc val la pena fer vaga? Els que protesteu ací, heu fet algo més per millorar la situacio dels parats?

Anònim ha dit...

ah! i prohivir el puriempleo,no es normal la gent que ia a l'atur i ia que cobra de dos o tres puestos....

Anònim ha dit...

yo e fet el mateix que an fen els funcionaris ....res...señores la crisis ya fa uns anys que la estem patint alguns...desperteu ya funcionaris...lo vostre es una anecdota lo mal es la gent que esta al paro

Anònim ha dit...

i de Camps que me conteu? Què opineu?

CAMPS DIMISSIÓ!!

Anònim ha dit...

Compromís demana la dimissió de Camps

El grup parlamentari Compromís s'ha reunit este matí a les Corts per a analitzar les conseqüències de la reobertura pel Suprem del cas Gürtel a València. Des de Compromís s'ha volgut manifestar que l'única solució que li queda al president Camps, per dignitat del càrrec que ostenta, és presentar la seua dimissió. En este sentit s'han manifestat el síndic del grup i secretari general del BLOC, Enric Morera, i la portaveu d'Iniciativa, Mònica Oltra, així com el president de la Intercomarcal del BLOC i regidor a Castelló, Enric Nomdedéu. Per altra banda, la Plataforma contra la Corrupció està convocant per a hui a les 18h una concentració front la seu del PP al Cap i Casal pel mateix motiu.

El grup parlamentari Compromís vol traslladar a l'opinió pública la seua preocupació pel fet que finalment s'assente en la banqueta dels acusats un President de la Generalitat. Per a Compromís Camps ha d'assumir la seua responsabilitat pels errors comesos i deixar d'amagar-se darrere del silenci i la negació, la ciutadania no es mereix eixe espectacle.

La coincidència d'esta reobertura del cas Gürtel pel Tribunal Suprem i la presentació de les mesures d'ajust econòmic per part del govern central, ha portat a Compromís a reafirmar-se en la necessitat d'una alternativa política per a la regeneració democràtica, la defensa dels interessos generals i apostar per una solució de la crisi que no afecte a les persones més desfavorides.

El síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, ha declarat en conéixer la decisió del Tribunal Suprem de reobrir la causa dels trages del president de la Generalitat, que el que ha de fer Camps, "és assumir les responsabilitats polítiques i no seguir danyant el prestigi de la Generalitat, cosa que ve fent des de fa més d’un any".

Segons Morera, "la justícia hui ha donat un pas endavant per aclarir el fosc entramat del cas Gürtel, un cas al que estem vetats els partits opositors i no tenim accés ni a les factures ni als contractes. A més, Camps ens ha mentit en moltes ocasions en les Corts i va sent hora que diga la veritat i demane disculpes públiques al parlament i al poble que representa".

Al llarg d’un any, "el nostre grup ha denunciat la paràlisi total del Consell per temes judicials i cal una regeneració, cal un canvi en les institucions valencianes i no estaria de més una convocatòria d’eleccions, perquè no poden governar-nos qui estan citats a declarar en un tribunal per presumpte delicte de corrupció", ha conclós el secretari general del BLOC

Segons la diputada d'Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “"la imputació en el cas del màxim responsable de la Generalitat i del PP de la Comunitat Valenciana no pot condicionar la gestió de l'administració que suposaria una major paralització de l'escassa gestió, la qual cosa en una època de crisi com la que patim suposaria un llast que la ciutadania no ha de patir"”.

Per a Oltra “"com des del Partit Popular no retiren prompte el cadàver polític en què s’ha convertit Francisco Camps, el Palau de la Generalitat començarà a fer mal olor prompte"”.

“"La reobertura del cas es junta amb l'’informe d’'Hisenda que prova el finançament il·legal del Partit Popular al País Valencià durant la campanya de les autonòmiques del 2007, la contundència dels fets és aclaparadora"”, ha considerat la parlamentària.

Per la seua banda, el president de la Intercomarcal del BLOC i regidor a Castelló, Enric Nomdedéu, ha demanat en conéixer-se la nova imputació del president Camps, que "dimitisca d’immediat, en compliment del codi ètic del PP i, també, de les més mínimes nocions d’ètica democràtica".

El representant nacionalista a Castelló ha recordat que en política "s’ha d’estar net al cent per cent, no val amb ser quasi honest; de fet, açò ja ens ho explica el refranyer valencià amb l’expressió ‘Qui roba un ou, roba un bou’".

Anònim ha dit...

no entiendo que vayais en contra de camps si quien nos a llevado a la crisis es zparo no desvies la atencion.catalanistas

Remolar ha dit...

Hola a tots:
a vore, torne a explicar el tema de la piscina:

La construcció hauria pogut eixir debades no 1, ni 2, ni 3, sinó 4 vegades:

1ª: quan es va projectar la "ciutat esportiva" (que ha de pagar la constructora que faça el PAI), s'hauria pogut incloure el projecte, i no es va voler

2ª en el primer pla ZP s'hauria pogut fer

3ª en el pla Camps s'hauria pogut fer

4ª en el segon pla ZP s'hauria pogut fer

És més, quan s'ha aprovat la construcció del camp de gespa artificial, vam demanar que el que hi havia projectat a la ciutat esportiva es canviara pel projecte d'una piscina coberta, i el PP tampoc no va voler.

Vull recordar que vam recollir 1000 firmes per demanar la piscina i que calculem que hi ha més de 300 persones que van fora a nadar. Quantes n'hi hauria si estiguera a Betxí? Cursos per a xiquets? Cursos per a gent major? Cursos per a embarassades?

Pel que fa al centre de DIA, ja he comentat que és molt bo per a Betxí, però no sabem si serà públic o no. Hi ha capacitat per a 40 persones, què passarà si és privat? Pagaran 2000 euros al mes?

Anònim ha dit...

La crisi ens han posat tant el PP (amb la seua pol·lítica urbanística i en contra dels ectors econòmics tradicionals, com l'agricultura o les xicotetes i mitjanes empreses) i la seua políotica ultraliberal, i l'ha agreujada el PSOE amb la seua política de neganció i totalment erràtica. Però a més el PP ha dut la major trama de corrupció mai vista. I la corrupció mata, com les 43 víctimes de l'accident del metro, que s'hagueren salvat per menys de 60.000 euros.
Catalanistes? No, VALENCIANISTES, i ben orgullosos.

Anònim ha dit...

Encara hi ha gent decent en el món de la política, que anteposa els interessos del poble als interessos del partit:

Un concejal de Albalat abandona el PP harto de la corrupción
El edil de Albalat dels Tarongers, Moisés Asensi, se pasa al grupo mixto y denuncia la pasividad de Rajoy

La reapertura del caso Gürtel ya ha tenido su primera consecuencia política en las filas del PP. Un concejal popular ha anunciado su intención de abandonar el partido y pasarse al grupo mixto, como protesta por lo que considera "corrupción generalizada". Sin embargo, esta voz disidente no ha salido de ningún reducto zaplanista alicantino, sino de Albalat dels Tarongers, en El Camp de Morvedre.
Se trata de Moisés Asensi, único regidor que el PP tiene en esta localidad ubicada en la subcomarca de la Baronia. Ayer, el concejal daba la sorpresa al emitir un comunicado anunciando su abandono del PP y justificando esta decisión al considerar que el presidente Francisco Camps "ha vulnerado de forma flagrante el código ético interno del partido y hasta que no abandone el PP todos los que formen parte de él estarán bajo sospecha".
Pero el concejal no se quedaba ahí y no dudaba en apuntar directamente a la calle Génova. Así, Asensi denunciaba en su comunicado "la pasividad y connivencia que Mariano Rajoy y la dirección del PP nacional está teniendo con la trama Gürtel valenciana". En su opinión, el apoyo de la dirección del partido a Camps y algunas de las manifestaciones realizadas por Rajoy, "dan a entender que en el Partido Popular se permiten este tipo de actuaciones impunemente".
Asensi va más allá al augurar que la crisis abierta por el caso Gürtel va a provocar en el seno del PP "un goteo incesante de abandonos de cargos públicos". Y es que a su juicio la inmensa mayoría de los votantes del PP en la Comunitat Valenciana están decepcionados ante unos hechos que que califica como de "gravísimos" y que harían incluirían no sólo a los presuntos regalos recibidos por Camps sino también a "presuntas contrataciones fraudulentas y financiación irregular".
El duro comunicado hecho público por Moisés Asensi ha provocado una gran sorpresa, especialmente en Albalat dels Tarongers donde nadie esperaba una iniciativa como esta. El presidente local del PP, José Estal, se mostró perplejo tras conocer la noticia: "¡Cómo se atreve este hombre a decir esas barbaridades!", exclamó. Además, Estal cuestionó abiertamente la trayectoria política de quien hasta ayer era su compañero de filas. "En tres años sólo ha ido a dos plenos", comenta y ha añade: "Él quería ser alcalde y como no lo logró prácticamente dejó la política".
Tampoco alcalde, Filiberto Prats del Bloc, ocultaba su perplejidad ante la actitud de Asensi. "Como político nunca ha aportado nada, no ha colaborado en ningún aspecto y ha pasado olímpicamente de sus labores como concejal", aseguraba.
Así mismo, ni el presidente del PP de Albalat, ni el alcalde tenían constancia de que Asensi hubiese formalizado su baja del partido o hubiera tramitado su petición de ser adscrito en el grupo mixto.

Anònim ha dit...

Per si no ho sabies, amic castellà, les competències d'ocupació són de la Generalitat, i ací la desocupació està molt per damunt de la mitjana estatal. I què està fent el govern de l'imputat Camps? No res. Res de res.
També és competència de la Generalitat l'aplicació de la llei de la dependència. I què s'està fent? Res de res. O millor dit, ajudar la família , la família del Conseller Cotino, amb substancioses ajudes a la seua xarxa de centres privats. Mentre, sense anar més lluny, ací en Betxí hi ha moltes famílies de persones dependents que esperen lers ajudes: Ajudes que s'eternityzen sense cap explicació.
està clar, i ortogràficament és inqüestionable, que Corrupció s'escriu amb C de camps, de Cotino o de Costa. I això és innegable.
Si voleu també podem parlar a nivell local, de qui té dos treballs mentre són regdidors, per exemple.

Anònim ha dit...

Mentre són regidors i tenen un sou fixe tots els mesos. Sou per res menyspreable.

Anònim ha dit...

Alfred com no has manat mai no saps que les coses no soles es ferles si no mantindreles ¿COM ES QUE ALCORA TE UN DEFICIT ANUAL DE 150.000€ A L'ANY LA PISCINA? ¿cuan mos costaria a l'any a betxi que tenim la mitad de població? Contestant a la pregunta de que pasará si el centre de dia es privat, pues lo que pasará es que s'adjudicará al mijor postor negociant que el preu siga el minim per a la gent de betxi, cosa que per supost criticareu per en el Bloc ho voleu tot gratis, segurament la vostra piscina tambe será gratis anirá alfred a la generalitat o a diputació i traurá una subvenció per a la piscina, per a l'autopista i per al centre de dia tot per la patilla eixe dia alfred jo te votaré.

Anònim ha dit...

pero ell no perdona les mensualitats dels 3 messos de vacances que te ,aixo es pensar en positiu,yo be tots be

Anònim ha dit...

si,si di qui son eixos que tenen dos treballs i son regidors,alfred es un qui son mes??

Anònim ha dit...

si,si di qui son eixos que tenen dos treballs i son regidors,alfred es un qui son mes??

Anònim ha dit...

L'alcalde i Mª Pilar, qui tenen un sueldasso de l'ajuntament i no tenen l'exclussiva, ja que tenen altres treballs relacionats amb la seua activitat laboral habitual. Per tant, no estan 24 hores al dia per al poble de Betxí.

Anònim ha dit...

Contra la Corrupció, Camps dimissió!!

Anònim ha dit...

I ara els consellers del PP, que alguns com Font de Mora o Cotino són milionaris, no volen abaixar-se el sou. Què vos parteix esta mostra d'insolidaritat amb els centenars de milers de valencians que estem a l'atur? I tampoc apliquen les fòrmules d'austeritat que va demanar Rajoy al govern de ZP. Són uns caradures. Dimissió ja!!

Anònim ha dit...

no se xq critiqueu a camps,ELL HA FET OPOSISIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAJAJA,BLOC NIÑOS DE PAPA CATALANISTES,PUUUUUUAJ

Anònim ha dit...

esta vesprada e anat al poliesportiu e vist dos bons partits de futbolsala,pero el comentari generalizat es que el any que be no iaura campionat per falta de equips,estan molt descontents de com eu porta el ajuntament i del pasotisme de tots els grups politics es veu que per alli no va ningu a vorels per el que me an dit,yo vaig jugar fa anys ,pero veig molt trist que un poble com betxi ,de 6000 habitants no fatja res per salvar este esport,i aixo diu molt poc a favor de la clase politica que ia a betxi

Anònim ha dit...

I la regidora d'esports què en pensa? Heu parlat amb ella? Vos ha volgut rebre?

Remolar ha dit...

VOS AGRAIRIA PER FAVOR QUE NO FÉREU COMENTARIS PERSONALS DE GENT PARTICULAR, SOBRETOT ENCARA MENYS SI NO ESTAN DINS DE L'AJUNTAMENT.

ESTE BLOC NAIX AMB LA INTENCIÓ DE TRACTAR TEMES D'INTERÉS LOCAL I D'ARREPLEGAR TOTES LES IDEES I PROPOSTES DE LA GENT, PERÒ SENSE FALTAR, INSULTAR NI MALMETRE.

PEL QUE FA A MI I ALS ALTRES REGIDORS, CREC QUE HEM DE SABER DISTINGIR LA VIDA PERSONAL I PROFESSIONAL DE LA VIDA PÚBLICA, LA QUE TÉ LLOC A L'AJUNTAMENT.

TOTES LES CRÍTIQUES QUE FAIG DELS POLÍTICS SÓN AIXÒ, CRÍTIQUES POLÍTIQUES, QUE TENEN A VEURE AMB LA GESTIÓ QUE ES FA A L'AJUNTAMENT, A LA DIPUTACIÓ O O N SIGA. PERÒ MAI NO HE FET CAP COMENTARI PERSONAL. NI PENSE FER-LO.

I TOTES LES CRÍTIQUES POLÍTIQUES QUE M'HEU FET, LES PROPOSTES CONTRÀRIES A LES MEUES, ETC. LES HE RESPECTADES I HAN APAREGUT AL BLOC, COM QUALSEVOL ALTRA.

ESPERE QUE TOTS RESPECTEM TOT AIXÒ QUE DIC. CADASCÚ POT PENSAR EL QUE VULGA, PERÒ SENSE FALTAR NI INSULTAR I SOBRETOT A GENT QUE NO PERTANY A LA VIDA PÚBLICA.

MOLTES GRÀCIES
ALFRED

Anònim ha dit...

I això per quin comentari és???

Anònim ha dit...

Alfred, a qui s'ha insultat? A algú del poble o a algú que no té res a vore amb Betxí? és un polític?
La curiositat me corroe.

Ferrer (Almenara) ha dit...

A vore: pa tots els envejosos dels funcionaris, continuen havent oposicions, i a més de tota classe, vull dir que no cal tindre carrera pa opositar al grup D (amb el graduat prou), ni al grup E (no fa falta NI EL GRADUAT), ala i ja tindreu el sou assegurat!!!!

Menos queixar-vos i a estudiar oposicions (això sí, vos faran falta algunes neurones)

Anònim ha dit...

al senyor de almenara,pa insultar a la gent del poble de betxi vajasen voste a almenara qe segur qe alli de subnormals com tu no en falten,prepoten.niñato a lo millor nia gent com comentaba algu per ahi qe per desgrasia no a pogut estudiar per les situacions economiques de la familia,segur qe a tu no mai ta faltat de res,per desgrasia no es el cas de tots obri els ulls,alfred sent molt estes paraules pero ma ences la sang el pallaso este,demane disculpes a tot el qe haga pogut ofendre,menos al impresentable es clar.